Bu perşembe İstanbul'da oynanacak GS-Sivasspor maçında Pasolig UYGULANMAYACAK
Kağıt Biletle maça giriş sağlanabilecek. Maç biletleri Türktelekom Arena aslanlı yoldaki gişelerden satışa çıkmış. Telefonla aradım ama Konuk takım biletleri hakkında bilgi alamadım. O tarafta oturan varsa gişeye gidip Sivas bileti almaya deneyebilirler mi?. Maç bileti 20TL
Passolig YOK
__________________ Birgün Herkes Önünde Eğilecek
Bu Konuda Harput0658'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bizler uzerımıze dusenı yapar 2500 kısılık yerı doldurursak oyuncuların motıvasyonuda artar ve oyuncularımızda uzerıne dusenı yaparlar . Müsait olan herkes gelıp takımına destek vermeli
İki biletde ben aldim maça gidecek arkadaşların bugünden bilet alması iyi olur hatırlıyorum bursa maçında maç saatinde bilet kuyruğunda bekleyen taraftarlarımiz vardı ayrıca ev sahibi takimin 8 kategori biletleri yarin satisa çıkacak buda yoğunluğu artıracaktır
Bu Konuda Mehmet ATEŞ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
biletler bittimi yoksa daha varmı? bi bilgisi olan varmı
maç günü alabilirmiyiz
maç günüde alırsın ama yoğun olur erken gitmen lazım 1 den fazla bilet alma şansın var sadece bilet alacağın kişilerin kimlik numarasının sende olması gerekir
Bu Konuda Mehmet ATEŞ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
maç günüde alırsın ama yoğun olur erken gitmen lazım 1 den fazla bilet alma şansın var sadece bilet alacağın kişilerin kimlik numarasının sende olması gerekir
sağol abi gittik aldık 5 tane yarın ordayız inşaallah
Bu Konuda musa harun'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...