04.01.2016, 22:13
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: 2015-2016 Devre Arası Transfer
Abdullah yiğit , yekta ve barolese 6 milyon € verildi dedi,şok oldum,yaw bu paralar matbadamı basılıyor?,babanızın parası olsa bu kadar parayı verirmisiniz?ayıptır yaa,sergen istermiş ,yönetim istermiş beni ilgilendirmiyor,beni ilgilendiren,sivassporun yanlış transferi ve ödediğimiz paranın karşılığını alamamızdır,bu kadar parayı boş adamlara veren zihniyetleri kınıyorum,zaten sergeni hoca olarak beğenmiyordum,bu boş transferler için takımın parasını yektadır,hakandı,orhandı,enera moydu,i.akındı,erkandı,mehdiyd i abolaydı,berkandı ,vs vs gibi adamlara verdikten sonra hepten hoca moca olmadığını anladım,ara transferde adı geçen oyuncular sivası kurtaracak oyuncular değil,deniz yılmazve hasan listedeymiş,yaw akhisarın yedeğini biz nasıl kurtarıcı olarak görürüz,biz ts nin as kadrosunu bu bomboş oyuncu kadrosuyla darma duman ettik ,lig tarihinin istatistiklerini alt üst ettik ,deniz yılmaz o tsde bile oynayamadı bizimi kurtaracak ,klasik ptt lig oyuncuları bunlar,800 milyarı hasana ,denize vereceğinize 2 tane zıpkın gibi zenci getirin 250 şer bin € ya bunlardan daha iyidir,gençler nokta transferler yapıyor,eğer onları transferde sollayamazsak ,onlar bizi ligde sollar bizi uçuruma doğru yollar
|
|
|