ARKDAŞLAR BİZLER GENÇLİK KOLLARI OLARAK BUTUN DOSTLARIMIZI DERNEGIMIZDE VERECEGIMIZ NAKLEN DEV EKRANDA SİVAS FENER MAÇINI İZLİCEZ VE 10 YTL YE İZLENECEK BURDAN TOPLAAN PARA SİVASSPOR A GİDECEK SİVASSPORA DESTEK OLMAK İSTİYORSANIZ LÜTFEN
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı zaralı ulkucu'a Teşekkür Ediyor...
değerli yigidolar bir grup genç kardeşimizin girişimleri ile sivasspora yardım amacıyla sivasspor-fb maçını topluca dernekte izlemeyi burdaki maçı izleyen herkesdende kişi başı 10 ytl olmak üzere para toplanacak.bu paranın tamamı sivasspora aktarılacak.(yer kirası ve lig tv parası hiç bir şekilde masraf yok.)toplanacak paranın tamamı sivasımıza kalacak.
3 adev dev ekranda bu maçı hep birlikte izleyerek hem eğlenceli bir ortam oluşturmak için hemde tanışıp kaynaşmak için hemde sivassporumuza maddi manevi destekde bulunmak için tüm yiğidoları pazar günü ümraniye çakmak mh.de GÜHERTAŞ KÖYÜ dayanışma kültür dernegindeki bu muhteşem şölene bekleriz.
haydı istanbullun anadolu tarafında oturan yiğidolar.bu güzel organızasyonda genç kardeşlerimizin hevesini kırmayalım onların SİVASSPOR aşkıyla sivasspora yardım amacıyla yaptıkları bu güzel organizasyonda onları yanlız bırakmayalım.
musti kesin geliyoruz bende bir gühertaşlı olarak sizi saygıyla selamlıyorum bide şubatın 22 sinde dernegimizde sivasspora yardım gece düzenlicegiz bununda bütün parası sivasspora aktarılıcaktır katılım bekliyoruz...buda zaralı ulkucu önderliginde yapılıyor...
Bu Konuda MustafaParlak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...