Cevap: Sivasspor - Trabzonspor
Sivasspor süperlige ilk çıktığında trabzonla aramız iyiydi,olimpiyatta aynı yoldan beraber yürüdük ,aynı otobüslerle evimize gittik,nezamanki sivasspor biraz ligde dişli ekip oldu,nezamanki trabzona ve diğer büyütülmüş takımlara kafa tutar oldu,şampiyonluk kovalar oldu,fb maçlarında sivasdaki çirkin görüntüler medyada yeraldı,trabzondaki olaylı maçta sivassporun kolay teslim olmayan inatçı futbolu üzerine seyirciler sahaya girdi,o sezon trabzona kayıp yıl oldu,ondan sonraki sezonlardada şampiyonluğu fb ye kaptırmanın sorumlusu olarak kendi hatalarını görmeyip sivası suçlu ilan etmeleri 2 şehir arasında soğuk rüzgarlar estirdi ve devam ediyor,100 trabzonluya sorsan bu ligde 2 takım düşşe kimi istersin ?alacağınız 100 cevap fb-sivasspor düşşün olur,onedenle bu maç sivasspor içinde -ts içinde önemli,biz sıralamayı birazdaha yukarı çekip 1 trilyonu almak için,ts de avrupaya gitmek için oynayacak,sivasspor busezon büyütülmüş takımlarla hep iyi oynadı ,sivasda sivassporu favori görüyorum,sezonun son maçı olması dolayısıyla trübünlerinde tıklım tıklım dolmasını bekliyorum,takım oyunu oynanırsa trabzonu bol gollü bir mağlubiyetle uğurlayacağımıza inanıyorum.
|