Mustafa Ates`in tespitleri:
Sivasspor taraftarının en çok merak ettiği konuların başında Transferler kadar 4 Eylül Stadyumunun son durumu ve ne aşamada olduğu geliyor.Sivas’ta yaşayanlardan çok Sivas dışındakiler daha çok merak ediyorlar inşaatın son durumunu bende sizler için günlük ziyaret ediyorum ve gördüklerimi ve fotoğrafladığım kareleri sizle buluşturuyorum.
[Sivasspor taraftarının en çok merak ettiği konuların başında Transferler kadar 4 Eylül Stadyumunun son durumu ve ne aşamada olduğu geliyor.Sivas’ta yaşayanlardan çok Sivas dışındakiler daha çok merak ediyorlar inşaatın son durumunu bende sizler için günlük ziyaret ediyorum ve gördüklerimi ve fotoğrafladığım kareleri sizle buluşturuyorum.
Önce ki gün 4 Eylül Stadyumunda karşılaştığım manzara çok ilginçti.Karakol tribünü tarafının koltukları döşenmiş herkes o dizaynı güzel gözlerle izliyordu.Birde baktım ki 3 arkadaş en üst tribüne çıkmış ayaklarını da daha 1-2 saat önce döşenen koltukların üzerine atmışlar koyu bir Sivasspor sohbetine dalmışlar.Güzelim yeni döşenmiş koltuklar ayaklat altında…
Beyler oturmayı, kalkmayı bilmeyen beyler tek kelime ile ayıp.
Siz evinizde sandalye ve koltuklara böylemi oturuyorsunuz.
Yorumsuz …