Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo GeNçLiK
Alt 09.03.2008, 18:59   #1
K4r_Tugrul
Yiğido

104 Mesajına 397 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 K4r_Tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Cool Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo GeNçLiK

Şehitlerimizin Anısına Açtığımz Pankart

Emeği Geçen Herkese Teşekkürler. TuGRuL
K4r_Tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo GeNçLiK
Alt 09.03.2008, 19:02   #2
cilgin_sivaslim
Acemi Yiğido

cilgin_sivaslim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 cilgin_sivaslim Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo GeNçLiK

FOTOGRAFLAR SÜPER TESEKKÜRLER YIGIDO GARDASIM
cilgin_sivaslim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cilgin_sivaslim'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.03.2008, 19:16   #3
Nihat71
Yiğido

Nihat71 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

42 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 Nihat71 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Taraftar açısından yine sıfırdı stat gördüğüm kadarıyla. Söylüyoruz inat ediyorsunuz. 3-5 kişilik guplar ile destek olunmaz, bırakın bu dik kafalığı sivas'ın bütün gençleri birleşerek statta destek verin takıma.

Mehmet yıldız'dan gelen mesajı kulak arkası etmesin kimse.

Böyle devam edemez!
Nihat71 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Nihat71'a Teşekkür Ediyor...
-->: --->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo GeNçLi
Alt 09.03.2008, 20:47   #4
K4r_Tugrul
Yiğido

104 Mesajına 397 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 K4r_Tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo GeNçLi

Alıntı:
Nihat71 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Taraftar açısından yine sıfırdı stat gördüğüm kadarıyla. Söylüyoruz inat ediyorsunuz. 3-5 kişilik guplar ile destek olunmaz, bırakın bu dik kafalığı sivas'ın bütün gençleri birleşerek statta destek verin takıma.

Mehmet yıldız'dan gelen mesajı kulak arkası etmesin kimse.

Böyle devam edemez!

Anlatılmaz Yaşanır. Diyaloğa Girmek İstemiyorum. Grubumuzu ve ne kadar bağırdığımızı görenler cevaplarını yazmışlar. Sende bırak dik kafalığıda okuuuuuu. Görmemezlikten gelme..........

Kıskananlar Çatlasınnn.........
K4r_Tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı K4r_Tugrul'a Teşekkür Ediyor...
--->: -->: --->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo
Alt 11.03.2008, 13:12   #5
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo

Kıskanıldığını sanan dik kafalılara atfen;
diyaloğa girmekden korkmamak çekinmemek gerek.ben herhangi bir taraftar grubuna bağlı değilim.ama içimde bir ukde olarak yeniçeriler kalmıştır.onlar bir başkaydı.neyse ankaragücü maçını yiğido gençlikle izledim.ilk 20 dk diyebilirim.

grubun ne kadar bağırdığı evet ortada.grup lideri tezahuratları söylerken yanındaki kişilerin alaycı tavırları,alakasız espirileri,neredeyse 10 yaş ortalamasına sahip bir grup.

Bunları grubu küçümsediğimden dolayı yazmıyorum.Yaptıkları işe saygı duyuyorum.ama şu kıskananlar çatlasın ibaresine şu sözlerimi yazarken bile gülüyorum.Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun kıskanılanacak ne iş yapıldı orda.görmesek orda olmasak neyse hadi.

arkadaşlar rüzgara karşı durup sövmeyin işe yaramaz.delikanlı gibi çıkın sizi elesştirenlere bizim elimizden bu geliyor kardeşim.daha iyisini yapın görelim diye cevap verin.pireyi deve yapmak için gayret etmeyin.

tribünde bağırmak on adım ileri gittikden sonra sesin kesilmesi demek değildir.birde benim gördüğüm enteresan bir psikoloji var.tribün liderleri maç başlıyor ve bağırmıyorlar.diğer grupların seslerinin düşmesini bekliyorlar.sonra harekete geçiyorlar.bu işi sivasspor için yapın.diğer grupdan fazla ses çıksın diye değil.,

yinede orda olup sivasspora gönülden destek verenlere minnettarım.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.03.2008, 18:19   #6
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: -->: --->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
diyaloğa girmekden korkmamak çekinmemek gerek.ben herhangi bir taraftar grubuna bağlı değilim.ama içimde bir ukde olarak yeniçeriler kalmıştır.onlar bir başkaydı.neyse ankaragücü maçını yiğido gençlikle izledim.ilk 20 dk diyebilirim.

grubun ne kadar bağırdığı evet ortada.grup lideri tezahuratları söylerken yanındaki kişilerin alaycı tavırları,alakasız espirileri,neredeyse 10 yaş ortalamasına sahip bir grup.

Bunları grubu küçümsediğimden dolayı yazmıyorum.Yaptıkları işe saygı duyuyorum.ama şu kıskananlar çatlasın ibaresine şu sözlerimi yazarken bile gülüyorum.Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun kıskanılanacak ne iş yapıldı orda.görmesek orda olmasak neyse hadi.

arkadaşlar rüzgara karşı durup sövmeyin işe yaramaz.delikanlı gibi çıkın sizi elesştirenlere bizim elimizden bu geliyor kardeşim.daha iyisini yapın görelim diye cevap verin.pireyi deve yapmak için gayret etmeyin.

tribünde bağırmak on adım ileri gittikden sonra sesin kesilmesi demek değildir.birde benim gördüğüm enteresan bir psikoloji var.tribün liderleri maç başlıyor ve bağırmıyorlar.diğer grupların seslerinin düşmesini bekliyorlar.sonra harekete geçiyorlar.bu işi sivasspor için yapın.diğer grupdan fazla ses çıksın diye değil.,

kardeşim sen neler diyorsun maç boyunca kıskananlar çatlasın die bir tazahurat geçmedi nereden çıkarıyorsun senin ne niyetle yazdığın belli o tezahuart öyle değildi ÜST TARAF ÜST TARAF SESİN ÇIKSIN ÜST TARAF DİYEYDİ bida anla ondan sonara onuş bide çocuklara gelince biz onların hevesini kırı gelmeyin mi diyelim çoğu gençten iyi bağırıyorlar ayrıca 10 değil en az14 yaşındalar bu grubu yakında herkes görecek fazla söze gerek yok sanalda deil stadda konuşucaz
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: --->: Ankaragücü Maç Fotoları - Yi
Alt 11.03.2008, 19:24   #7
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1037 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: -->: --->: Ankaragücü Maç Fotoları - Yi

Alıntı:

kimsenin hakkı yenmesin şu an stattaki en sağlam grup yiğido gençlik ama şu an yetersiz ilerde daha iyi olacak
Alt 11.03.2008, 21:02   #8
akifeker
Tecrübeli Yiğido

akifeker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 akifeker Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Unglücklich --->: -->: --->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo

Alıntı:

arkadşım senin yaazdıklarına başından sonuna kadar katılıyrum bende bir çok maça gruplarla gittim yaw bi tane bile organızaasyon yapan yok
akifeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2008, 20:59   #9
akifeker
Tecrübeli Yiğido

akifeker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 akifeker Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Reden --->: -->: --->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo

Alıntı:
K4r_Tugrul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Anlatılmaz Yaşanır. Diyaloğa Girmek İstemiyorum. Grubumuzu ve ne kadar bağırdığımızı görenler cevaplarını yazmışlar. Sende bırak dik kafalığıda okuuuuuu. Görmemezlikten gelme..........

Kıskananlar Çatlasınnn.........

yaw bırak görmedin mi anakaragücünün taraftarını bi ara adamlar koca stadı susturduuuu
sivasın buyuk bi taraftar gurubunun olmaması bence çok kötü bişey taraftarımızda tam olursa 4 4 lük bi takımız
akifeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2008, 19:44   #10
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1214 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

İyiyyidiniz arkadaslar ellerinize sağlık... hedefe emin adımlarla...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda puar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...