--->: -->: --->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo
Kıskanıldığını sanan dik kafalılara atfen;
diyaloğa girmekden korkmamak çekinmemek gerek.ben herhangi bir taraftar grubuna bağlı değilim.ama içimde bir ukde olarak yeniçeriler kalmıştır.onlar bir başkaydı.neyse ankaragücü maçını yiğido gençlikle izledim.ilk 20 dk diyebilirim.
grubun ne kadar bağırdığı evet ortada.grup lideri tezahuratları söylerken yanındaki kişilerin alaycı tavırları,alakasız espirileri,neredeyse 10 yaş ortalamasına sahip bir grup.
Bunları grubu küçümsediğimden dolayı yazmıyorum.Yaptıkları işe saygı duyuyorum.ama şu kıskananlar çatlasın ibaresine şu sözlerimi yazarken bile gülüyorum.Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun kıskanılanacak ne iş yapıldı orda.görmesek orda olmasak neyse hadi.
arkadaşlar rüzgara karşı durup sövmeyin işe yaramaz.delikanlı gibi çıkın sizi elesştirenlere bizim elimizden bu geliyor kardeşim.daha iyisini yapın görelim diye cevap verin.pireyi deve yapmak için gayret etmeyin.
tribünde bağırmak on adım ileri gittikden sonra sesin kesilmesi demek değildir.birde benim gördüğüm enteresan bir psikoloji var.tribün liderleri maç başlıyor ve bağırmıyorlar.diğer grupların seslerinin düşmesini bekliyorlar.sonra harekete geçiyorlar.bu işi sivasspor için yapın.diğer grupdan fazla ses çıksın diye değil.,
yinede orda olup sivasspora gönülden destek verenlere minnettarım.
|