Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
değerlendirilecek bir maç değil,yanlış sistemle oynadık aya,oyuncu değişikliklerini zamanında yapamadık,oyunu hep hücum yönünden oynadık,defansı pek düşünmedik,güvendiğimiz oyuncular bugün çok kötüydü,adem ,kadir,eren,dejabur ,aydın, atıf ,ümit iyi değillerdi,beklediğimiz oyundan uzak kaldılar,ümit ve decostanın ilk sarıları çok ucuz gördüler,bu maçın değerlendirilecek diğer tarafıda hakem denilen pislik adam ,maçın kaderine çok etki etti,maçın ilk dakikalarında gs lehine penaltımı değilmi?bir pozisyonda penaltı vermedi ,maç boyunca bu kararının altında ezildi,takdir haklarının tamamını rakipten yana kullandı,o pislik ,çirkef burak bizim oyuncuların ve hocanın canını kötü sıktı ,artistlik numaralarıyla oyuncularımıza gereksiz kartlar gösterilmresine sebep oldu,cicinyonun penaltı pozisyonunda çarpma olarak değerlendirebilirdi,de costanın ilk sarısı çok ucuzdu,ümite gösterdiği sarının biri gereksizdi,aleyhimize verdiği kararlarla oyuncularımızı sahada moralmen çökertti, bu maçta 3 puandan daha fazla kayıp ettik ,bizim aleyhimize gösterdiği kartları fb ye tsye ,bjk ye gsye gösterebilirmi?sanmıyorum adamın düdüğünü astırırlar,sivassporun önü bu şekilde kesilebilirdi öylede kestiler,ben yinede suçu hakemden çok kendimizde aramalıyız diyorum,ortasahada top tutamadık,rakip defansın arkasına adam sarkıtamadık,soldaki bermuda şeytan üçgenini kuramadık,kaleye doğru dürüst şut çekemedik, ilk golü bedavadan kadirin hatasıyla yedik,rakip 10 kişi kalmış moralmen çökmüş,oyunu lehimizde götürüyoruz azcık topu yere indirsek ,dinlene dinlene yenecekken saolsun ümit imdatlarına yetişti,gelecek hafta ağır yaralı olarak sahaya çıkacağız,cicinyo,ümit,de costa ,kadir,hakan sahaDA olmayacaklar,bu benim için 3 puandan daha fazla kayıp oldu
|