DivriğiSpor - Kastamonuspor 11. Hafta Karşılaşması
Arkadaşlar merhaba Kastamonudan Mehmet Ben Buhafta Sonu 3. Lig 2. Grupta Divriğispor ve Kastamonuspor Karşılaşması olucak Biz Kastamonulu Ve Divriğili Arkadaşlara skor Haberlerini buradan bildirirseniz seviniriz Mac ile ilgili foto yada videoda Koayabilirseniz memnun oluruz...
-->: DivriğiSpor - Kastamonuspor 11. Hafta Karşıla
Kastamonuspor'a başarılar... İki yıldır güç bela ligde kalıyorsunuz ama inşaallah bu yıl lig B'ye çıkarsınız... Ama önce stadınızı büyütmelisiniz ve şehirde birlik beraberlik olmalı... Ben orada üniversite okudum ve maçlarda taraftar desteği olmazdı...
--->: -->: DivriğiSpor - Kastamonuspor 11. Hafta K
Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı
Kastamonuspor'a başarılar... İki yıldır güç bela ligde kalıyorsunuz ama inşaallah bu yıl lig B'ye çıkarsınız... Ama önce stadınızı büyütmelisiniz ve şehirde birlik beraberlik olmalı... Ben orada üniversite okudum ve maçlarda taraftar desteği olmazdı...
İyi dileklerin için teşekkürler kardeşim...
Bu sene Takım cok iyi gidiyor Taraftarda muhteşem destek çığ gibi büyüyor isterseniz gecen hafta oynadığımız keçiören macından bi kaç resim koyabilirim bu başlığa tabi bir sakıncası olmazsa
-->: --->: -->: DivriğiSpor - Kastamonuspor 11. Ha
Alıntı:
Kast37 Nickli Üyeden Alıntı
İyi dileklerin için teşekkürler kardeşim...
Bu sene Takım cok iyi gidiyor Taraftarda muhteşem destek çığ gibi büyüyor isterseniz gecen hafta oynadığımız keçiören macından bi kaç resim koyabilirim bu başlığa tabi bir sakıncası olmazsa