Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Rıza hocanın röportajı
Alt 16.12.2010, 19:23   #1
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart Rıza hocanın röportajı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının son maçında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmayı değerlendirdi.

"Fener’den puan almaya çalışacağız"
Best FM’den Özkan Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu Futbol Vadisi programına telefonla katılan Rıza Çalımbay, ligde henüz düzlüğe çıkamadıkları, ikinci yarının daha iyi geçeceğini umduklarını belirtti.

Çalımbay, hafta sonunda Fenerbahçe deplasmanında oynayacakları lig maçı için; “Hedefimiz bu maçtan puan almak. Ancak takımda çok eksiğimiz var. Bunun zor bir maç olacağını biliyoruz. Ama son haftalarda oynadığımız oyunun biraz daha üzerinde bir performans sergilersek puan alabiliriz. Ligde son oynadığımız maçta 10 kişi kalmamıza rağmen çok iyi mücadele ederek 3 puanı aldık. Fenebahçe ne olursa olsun çok iyi bir takım. 18 kişilik kadroyu bile zor kurduk. Ama bu maçtan puan almaya çalışacağız" dedi.

"Bilica’ya kapımız açık"
Rıza Hoca, basına çıkan “Bilica Sivas’a geri dönüyor” şeklindeki haberlere “Bilica gelmek isterse kapımız açık. Ama sadece Bilica’ya şartlanmadık. Elliye yakın maç izledik ve bazı oyuncular tespit ettik. Bu haftayı atlattıktan sonra transfer çalışmalarına hız vereceğiz” diyerek açıklık getirdi.

"Beşiktaş’ın bırakacağı oyunculara talibiz"
Beşiktaş’ın devre arasında takımdan göndermeyi planladığı futbolculardan, bir kaçını takımında görmek istediğini belirten Çalımbay; “Kararı verecek olan futbolculardır. Bizim oyuncuya ihtiyacımız var. 6-7 oyuncu transferi yapacağız. Bu oyuncular Beşiktaş’tan olursa bizim açımızdan daha iyi olur" diyerek Beşiktaş yönetimine mesaj gönderdi.
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: rıza hocanın ropörtajı
Alt 16.12.2010, 19:26   #2
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: rıza hocanın ropörtajı

ben 6-7 takviye beklemiyordum acıkcası ama baya bi değisklk yapılacak anlasılan..rıza hoca bilir isini hadi bakalım
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2010, 19:35   #3
58akif34
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 746 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

hocama güvenimiz sonsuz birde batan geminin malları var ankara gücü oradaki kalıteli futbolculardanda biraz kaparsak bu sezon kımse bizi tutamaz özellikle hürriyet ve sesnak benım favorim inşallah istediğimiz gibi takımımız yine şampıyonluğa oynayacak
Alt 16.12.2010, 19:38   #4
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1052 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ZiDaNe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben 6-7 takviye beklemiyordum acıkcası ama baya bi değisklk yapılacak anlasılan..rıza hoca bilir isini hadi bakalım
ben geçen hafta bazı arkadaşlara takımda köklü değişiklikler olacak en az 4-5 kişi gidecek ve bir o kadar da transfer yapılacak dediğimde bazıları çok sallıyorsun devre arası bu akdar adam gitmez falan gibi konuştular ama beni burada tanıyan arkadaşalrım kardeşlerim gayet iyi bilir ki sağlam haber almadan ben birşey paylaşmam 2-3 güne kadar da transferdeki isimleri ve son durumları burada sizlerle paylaşcağım şu an hala bilgi toplama ve haberleri kesinleştirme aşamasındayım
Alt 16.12.2010, 19:43   #5
58akif34
Usta Yiğido

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben geçen hafta bazı arkadaşlara takımda köklü değişiklikler olacak en az 4-5 kişi gidecek ve bir o kadar da transfer yapılacak dediğimde bazıları çok sallıyorsun devre arası bu akdar adam gitmez falan gibi konuştular ama beni burada tanıyan arkadaşalrım kardeşlerim gayet iyi bilir ki sağlam haber almadan ben birşey paylaşmam 2-3 güne kadar da transferdeki isimleri ve son durumları burada sizlerle paylaşcağım şu an hala bilgi toplama ve haberleri kesinleştirme aşamasındayım
artık haberlerı paylaş biz sabırsızlıkla haber beklıyoruz inşallah rıza hoca dogru tercıhler yapar ve aldıgı futbolcular takımımızı iyi yerlere taşır
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58akif34'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.12.2010, 20:58   #6
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

Alıntı:
yok yok senin namın yayılmıs bu sitede ztn sen ne dersen cıkıyo cogu nyse en kısa sürede flas haberlerini bekliyoruz
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.12.2010, 14:59   #7
alemdarlar
Tecrübeli Yiğido

alemdarlar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

369 Mesajına 799 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 alemdarlar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:

Bu kardeşimizin a'dan z'ye belirttiği haberler yüzde 80 doğru çıkmıştır.
Rıza hocamızda ayrıca işini bilir.İyi ve kaliteli futbolcular gelecektir İnşallah.
Alt 16.12.2010, 19:57   #8
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

riza hocayi ben dün radyo spor da dinledim.
henüz anlastigimiz hic bir oyuncu yok dedi.
hafta sonu 2-3 yardimcisi yurtdisina mac izlemeye gidecekmis.
2 tane stoper 2 tane forvete oyuncu bakiyoruz dedi.
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 50sekiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.12.2010, 20:00   #9
ccey
Yiğido

137 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 584 ccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISI

aman devre arası toptsn değişiklik yapıp uyum sorunu yaşamayalım, tam takım rayına girdi derken bende 2-3 kaliteli adam yeter, eğer 6-7 olursa sorun yaşanır, çok dikkatli olunması gerek
ccey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ccey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.12.2010, 20:19   #10
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

tabata,fink,zapo yu alırsa rıza hocamız alır bilicada inşallah gelir ama gelmesede bulunmaz hint kumaşı değil
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hocanın, ropörtajı, rıza, röportajı