Sivasspor'da 2-1'lik Büyükşehir yenilgisinin ardından teknik direktör Bülent Uygun, avantajı Beşiktaş'a kaptırdıklarını ifade etti ve kaçan goller için "Futbolun cilvesi" dedi..
Uygun'un maç sonunda Ajansspor.com tarafından derlenen açıklamaları şu şekilde; “Rakibe pozisyon vermeden 2 tane gol yedik.. 8 tane golü altıpastan kaçırdık, direklerden dönen toplarımız vardı.. Artık bu futbolun adaleti mi cilvesi mi bilmiyorum. Olmadı sonuçta ama ben oyuncularımla gurur duydum. Gol atabilmek adına mücadele verdiler ama maalesef olmadı.. Sivas halkı da onlarla gurur duysun.”
“Bir mağlubiyet aldık sadece.. Futbolun doğasında var bu. Her zamanki gibi istediklerimizi sahaya yansıtamayınca böyle oldu. Arka arkaya istemediğimiz iki yenilgi aldık ve artık böyle bir lüksümüz kalmadı. Kalan maçlarımızı kazanmalıyız..”
“Elimizdeki imkanları Beşiktaş’a kaptırdık. Bunları geri almak için mücadele edeceğiz artık. Kazanmak adına her şeyi yapmalıydık, artık bunlardan ders çıkarmalıyız. Ama güzeldi, seyredenler zevk aldı. Ben bile yedek kulübesinde bu atmosferi yaşadım. Taraftarımız da inanılmaz destek verdi. Onlar zaten gönüllerin şampiyonu. Bu maçta galip gelmek isterdik ama olmadı, önümüze bakacağız..”