Yeter Artık, Sesimizi Çıkartalım
Özellikle bu sezon Sivasspor'un yaşadığı hakem faciaları ayyuka çıktı ama bundan kimsenin haberi yok. Neden? Çünkü sağolsun Yönetim, Yerel Basın, Yerel Tv'ler, Kamu Yönetimi, Bakanımız, Milletvekillerimiz sesini çıkartmadığı için meydanı boş bulan Federasyon, MHK ve hakem bozuntuları ortalıkta cirit atıp, meklerimizi, puanlarımızı, geleceğimizi ve şehrimizin talihini çalıyorlar. YETER ARTIK, YETERRR !..
Tüm taraftarlardan ricam, bu sitede bir kardeşimizin söylediği gibi Çarşamba gecesi Samsunspor maçında tribünleri dolduralım ve herkes yanında bir tabaka SİYAH KARTON ve 1/4 tabaka KIRMIZI KARTON götürsün. Maç başlarken tüm tribünler SİMSİYAH olsun. Olsun ki, yaşattıkları matemi ve hüznü MHK'nın ve hakemlerin suratına vuralım.
58.dakika da ise KIRMIZI KARTLARI göstererek hakemleri mecazi anlamda dışarı atalım.
Arkadaşlar hepinizi terbiye sınırları içerisinde, fairplay çerçevesinde PROTESTO ETMEYE DAVET EDİYORUM. Biz YİĞİDO'yuz bize küfür, kavga yakışmaz ama adabınca protesto edebiliriz. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını ve bu çağrıyı kulak ardı etmemesini diliyorum.
.
|