Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuraları 25 Aralık Çarşamba günü saat 14.00'te, Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde çekilecek.
Kura çekimine 5. tur maçları sonunda rakiplerini eleyen kulüplerden Bursaspor, Eskişehirspor, Galatasaray ve Medical Park Antalyaspor seri başı olarak katılacak.
Kura çekiminde yer alacak diğer takımlar ise Akhisar Belediyespor, Elazığspor, Sivasspor ve Tokatspor olacak.
Ziraat Türkiye Kupası grup aşaması 4 takımlı 2 grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Grup müsabakaları sonunda ilk iki sırayı alan 4 takım, çapraz eşleşme yöntemi ile yarı finale yükselecek.
Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuraları 25 Aralık Çarşamba günü saat 14.00'te, Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde çekilecek.
Kura çekimine 5. tur maçları sonunda rakiplerini eleyen kulüplerden Bursaspor, Eskişehirspor, Galatasaray ve Medical Park Antalyaspor seri başı olarak katılacak.
Kura çekiminde yer alacak diğer takımlar ise Akhisar Belediyespor, Elazığspor, Sivasspor ve Tokatspor olacak.
Ziraat Türkiye Kupası grup aşaması 4 takımlı 2 grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Grup müsabakaları sonunda ilk iki sırayı alan 4 takım, çapraz eşleşme yöntemi ile yarı finale yükselecek.
Ben aklıma gelen grupları yazayım size.
A Grubu:
G.Saray
Antalya
Elazığ
Tokat
B Grubu:
Bursa
Eskişehir
Sivas
Akhisar Bld.
__________________ EN İYİ "SİVAS'LI" , TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYANDIR...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tykinik58'a Teşekkür Ediyor...
lig maclarindaki performansimizi gosterirsek yenemeyecegimiz takim yok. Kupadaki durum itibariyle bursa eskisehir antalya akhisar ve hatta ligde durumu iyi olmayan elazig bile kupaya asilacaktir ciddiyeti elden birakmadan avrupaya katilmak icin finale kadar yukselmeliyiz.
Şayet iyi oynayarak kupayı alacaksak hangisi çikarsa çıksın ben Gs nin çikmasını istiyorum çunkü alınacak bir intikamimiz var bu seferde hakem kurtaramaz