Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi? > Köşe Yazarları

Köşe Yazarları Köşe Yazarları

Seçenekler Arama Stil

Uygun'un Murat İnadı Yaktı
Alt 01.03.2009, 02:28   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Uygun'un Murat İnadı Yaktı

Sivasspor yakaladığı büyük avantajını İstanbul'da Fenerbahçe karşısında yitirdi. Sivasspor camiasının umutlu olduğu bu zorlu karşılaşmada Sivasspor kendisinden bekleneni veremeyerek büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Lig lideri olan Sivasspor'un Fenerbehçe karşısındaki futbolu ise akıllarda soru işaretleri bıraktı. İlk yarıyı izlediğimizde rakibiyle dişe diş mücadele veren Sivasspor ikinci yarı ise sahadan silinirken sergilenen kötü futbol Sivasspor camiasını ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Diyeceksiniz ki 'Sivasspor yenilemez mi?' tabiki yenilebilir ama ikinci yarıdaki aciz tablolu bir futbolla yenilmemeli ve aciz kalmamalı.

Yenilginin nedenlerine bakacak olursak, uzun süredir başarısıyla herkesin takdirini toplayan Bülent Uygun'un Murat Sözgelmez inadıdır. Her zaman kendisini yenileyen ve futbola bakış açısıyla takımını zirveye taşıyan Bülent Uygun'un tüm eleştirilere rağmen Murat konusunda inat etmesidir. Hayrettin'in sakatlanmasının ardından sürekli olarak bu kanatta gerçek bir sol kanat oyuncusu olan Faruk'u oynatmak yerine Murat'ı oynatması yenilginin zeminini hazırladı.

Murat'ın ilk yarıda Fenerbahçe ataklarına karşı yeterli direnci gösterememesine rağmen Bülent Uygun 90 dakika Murat inadını sürdürürken ortaya kabullenmesi zor skor çıktı. Bununla birlikte Bülent Uygun devre arasındaki değişiklikleriyle de Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürdü. Büyük bir risk alan Uygun'un aklındakiler sahaya yansımazken ikinci yarıda Sivasspor'un ezilmesine neden oldu.

Çünkü yapılan Musa ve Sylla değişiklikleri Sivasspor'un orta alandaki direncinin kırılmasını ve Fenerbahçe'nin rahat bir galibiyet almasını sağladı. Umarım bu mağlubiyet birkaç gün sonra oynanacak olan rövanş niteliğindeki kupa maçında gerçeklerin görülmesi ve hatalardan dönülmesini sağlar.

Mustafa Yıldız
Sivas'ın Sesi Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Uygun'un Murat İnadı Yaktı
Alt 01.03.2009, 02:31   #2
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1269 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Uygun'un Murat İnadı Yaktı

Ne murat inadı yakacak kimi oynatacak sol kanatta defansı 0 hucumu berbat faruk'umu oynatacak Gs maçlarında da Murat vardı ne oldu ?

Murat inadı değil Muratın önünde oynayan kimse yoktu 100 metrelik alanı murat tek başına nasıl kontrol etsin Dünyada böyle bir sistem yok neticede de boş alanı Fener değerlendirdi ve 3 golde ordan geldi. Bana Muratın önünde oynayan oyuncuyu söylermisin ? Kaç kere Murata yardıma geldiğinide ?

İlla kurban arıyorsan bu Murat olmamalı Mustafa YILDIZ Bey.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.03.2009, 02:36   #3
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Ne murat inadı yakacak kimi oynatacak sol kanatta defansı 0 hucumu berbat faruk'umu oynatacak Gs maçlarında da Murat vardı ne oldu ?

Murat inadı değil Muratın önünde oynayan kimse yoktu 100 metrelik alanı murat tek başına nasıl kontrol etsin Dünyada böyle bir sistem yok neticede de boş alanı Fener değerlendirdi ve 3 golde ordan geldi. Bana Muratın önünde oynayan oyuncuyu söylermisin ? Kaç kere Murata yardıma geldiğinide ?

sana katiliyorum reis muratla alakasi yok, sucun en büyügünü Bülent uygun yapmistir ve ne hikmetse hic müdahale etmemistir, 7 milyon sivaslinin kafasinda soru isareti birakmistir , sivas ne zaman büyük takimlara karsi hücum oynasa farkli yenilmektedir , bülent uygun bunu hatirladima göre 4 defa yapmistir ,ve halen dersini almamistir
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2009, 08:46   #4
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 945 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Sizde yazarsınız ya başka bişey demıyorum...

katılıyorum arkadaşım sana hem attığımız ikinci golü atan da MURAT SÖZGELMEZDİR .
ayrıca ben murat erdoğanı hiç güzel bulmuyorum her topla buluşmasında faul yapıp oyunu kesiyor.
Alt 01.03.2009, 13:49   #5
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:

bu talihsiz bi yorum alt forum yoneticiymis bu arkadas
bu arkadasa oncelikle sunu soylemek istiyorum seni kac kisi taniyo elestirdiginiz sizde yaziyosunuzya dediginiz insani kac kisi taniyo bu kiyaslama olmasa bile dediginize ancabu soylenir ayip bisey insanlari elestirirken o insanin yaptigi isi degil fikirlerini elestir katilmiyosan katilma neyse sonra da kalkariz birlikten beraberlikden bahsederiz daha birbirimize katlanamiyoz yorumlari kaldiramiyoz sonradada nasil birlik olacaz acaba......
Alt 01.03.2009, 17:24   #6
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1269 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu talihsiz bi yorum alt forum yoneticiymis bu arkadas
bu arkadasa oncelikle sunu soylemek istiyorum seni kac kisi taniyo elestirdiginiz sizde yaziyosunuzya dediginiz insani kac kisi taniyo bu kiyaslama olmasa bile dediginize ancabu soylenir ayip bisey insanlari elestirirken o insanin yaptigi isi degil fikirlerini elestir katilmiyosan katilma neyse sonra da kalkariz birlikten beraberlikden bahsederiz daha birbirimize katlanamiyoz yorumlari kaldiramiyoz sonradada nasil birlik olacaz acaba......
Ne demeye calışmısın anlamadım senınde anladıgını sanmıyorum.
YAzar olması eleştirilmeyecek anlamına mı gelıyor.

Bir insanın yaptıgı işi değil fikirlerini eleştir demişsin yazarın zaten fikrinden başka eleştirecek bişey varmı ne diyecektım kravatı kötü , Gömleği pis mi diyecektim ?

Madem öyle diyorsun ben de kendi fikrimi yazdım kendinle bu kadar çelişkiye düşme ?
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2009, 18:23   #7
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Ne demeye calışmısın anlamadım senınde anladıgını sanmıyorum.
YAzar olması eleştirilmeyecek anlamına mı gelıyor.

Bir insanın yaptıgı işi değil fikirlerini eleştir demişsin yazarın zaten fikrinden başka eleştirecek bişey varmı ne diyecektım kravatı kötü , Gömleği pis mi diyecektim ?

Madem öyle diyorsun ben de kendi fikrimi yazdım kendinle bu kadar çelişkiye düşme ?
e normal yaptigin yoruma bakilirsa benim yazdiklarima kizman ....diyecek bisey yok kendi kendimizle ugrasmayi iyi biliyoz birde bunu normal karsilayabilsek zaten bu halde olmayiz......
Alt 01.03.2009, 16:09   #8
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

ÇOK DOĞRU SANA HARFİYEN KATILIYORUM ELİNE SAĞLIK BENCEDE FARUK NE DEFANSI NEDE OFANSI İYİ DEĞİL BERBAT
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2009, 18:45   #9
simyacı58
Acemi Yiğido

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 simyacı58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:

kerdeş sana katılıyorum herkes artık teknik direktör olur yok onu oynat yok bunu oynat ya sonuçda yenilmekte var şimdi dün sivasspor yenseydi bunlar ne diyecekdi solda murat mı oynadı diyecekdi teknik heyetin hatası olabilir ama ben ölümüne sivas ve sivasspor diyorum
simyacı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2009, 02:46   #10
candayanmaz58
Yiğido

candayanmaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 candayanmaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bunlardan da ziyade benim aklımın almadığı bir olayda; maçın 90. dakikasında 4 2 yenildiğimiz halde halen defansa kapanmış kontra ataklara sadece 2 kişi çıkıyoruz?
kamanan balili ve bilica haricinde neredeyse tüm futbolcularımızda gördüğüm bir olayda; aşırı derecede basit top kayıpları yapmalarıydı yani resmen rakibe al oyna der gibi pas niteliğinde toplar vermeleriydi
psikolojimizi alt üst eden bir maç oldu türkiye şartlarında lider takımın taraftarı gibi taraftar da değiliz ki teselli olalım ve yeniden başlayalım
candayanmaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda candayanmaz58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
murat, uygunun, yaktı, İnadı