Alıntı:
By_SerSeri Nickli Üyeden Alıntı
Oncelilkle bugunki olanlardan dolayı Stad görevlilerini kınıyorum Bugun oglen atatürk heykelinde merkez tayfa olarak toplandık bayada kalabalıkdık ortalık bayram yerıydı adeta guzel ortamdı Bugunki olanlardan sonra merkez tayfadan 25 kisi haftaya macda yok!!!Sizleri kınıyoruz eger ucretsız degılse burda ogrencılere ucretsızdır dıye yazmayacaksınız.Bundan sonraki maclarda bizler yokuz bugun biletimde vardı ama oylede almadılar yırttım attım ne ise yararki o kadar rezillikden sonra.Son Sozum Bu Taraftara Yazık !!!
|
Arkadaşım ne demek bundan sonra yokuz ? bir maçlık içinmi vardınız ? belki yenilmemizin moral bozukluğu ile böyle söylemiş olabilirsiniz ama hemen pes etmek olmaz. takıma her zaman destek olmak lazım iyi gündede kötü gündede
var olmak lazım. Bu hafta galatasaray yenilmedimi ? beşiktaş yenilmedimi ? manisa kendi evinde yenilmedimi ? hatta fener bile kadıköyde sakaryanın elinden zor kurtuldu. futbolda her sonuç var. haftaya konyayı yeneriz ve yolumuza devam ederiz ve uefada yine varoluruz. yok olmak değil, var olmak için mücadele etmeliyiz