Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

MÜTHİŞ TAKAS....
Alt 29.03.2007, 11:53   #1
SivasLady
Gast

Standart MÜTHİŞ TAKAS....

G.Saray'ın yeni sezonda kadrosuna katmak istediği futbolcuları için Sivas'ın kapısını aşındırmaya hazırlanırken, Yiğidolar'ta takasta isteyeceği isimleri belirledi...

Sivasspor; Mehmet Yıldız, Servet Çetin ve Hayrettin Yerlikaya’ya karşı, Uğur Uçar, Özgürcan Özcan ile Ferhat Öztorun’un yanı sıra 1 milyon Euro istedi.

‘Ben bile giderim!’
Yiğidolar, Galatasaray’ın yerli transfer atağına karşı şimdiden gardını aldı. Mehmet Yıldız, Servet Çetin ve Hayrettin Yerlikaya’yı isteyen Sarı-Kırmızılılar ile takas yoluna gitmeyi planlayan Sivasspor, talep ettiği isimleri de belirledi. Özellikle Servet’in geçtiğimiz hafta Galatasaraylı idarecilerle masaya oturduğunu doğrulayan Anadolu ekibinin hocası Bülent Uygun, yeni sezonda istenirse tüm futbolcuların, hatta kendisinin bile transfer olabileceğini ifade etti.

250 bin Euro ekstra
Bu doğrultuda kolları sıvayan Sivassporlu yöneticiler, Galatasaray’dan Uğur Uçar, Özgürcan Özcan ile Ferhat Öztorun’u bonservisleriyle isteyecek, bunun yanı sıra 1 milyon Euro daha talep edecek. Ayrıca, Cim Bom, takas yoluyla gönderdiği üç gençten birini 3 yıl içinde geri almak isterse, 250 bin Euro daha ödemek zorunda kalacak. Şimdi düşünme sırasının Sarı-Kırmızılılar’da olduğunu belirten Uygun, iki takım arasında gerçekleşmesi muhtemel takasın detaylarını şu sözlerle değerlendirdi:

Gençlerle oynarız’
“Kulağımıza Galatasaray’ın bu 3 futbolcumuzu isteyeceği haberi gelmeye başlayınca, biz de teknik heyet ve yönetim olarak karşılığında ne talep edeceğimizi belirledik. Galatasaray Yönetimi’ne sunacağımız önerinin haricinde, Servet’e Avrupa’nın birçok kulübünden resmi teklif gelmeye başladı. Yeni sezonda genç bir kadroyla mücadele etmek bizi rahatsız etmez. Tam tersine motivasyon sağlar. Galatasaray’dan resmi teklif henüz gelmedi. Ama bizim talebimiz bu.”

Kaynak: Fanatik-M.A. Sabuncu
--->: G.S. ile takas yapacak
Alt 29.03.2007, 12:08   #2
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: G.S. ile takas yapacak

Ben ce gitmesinler onlar çok değerli futbolcular
.....
PRoFeSSioNaL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2007, 12:19   #3
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sezon sonunda durum ne olur bilmiyorum ama GS son bir kaç sezondur hep birilerine talip oluyor, teklif götürüyor, yeni sezonda bizde diyor vs vs vs.

Ama her ne hikmetse birtürlü bahsi geçen futbolcuları GS'de göremiyoruz çünkü: '' Aç tavuk düşünde kendini darı ambarında görürmüş!... ''

GS ve onun yöneticileri alsalar alsalar İnamoto gibi büyük yıldız(!) alabilirler; Servet, Hayrettin ve Mehmet Yıldız'ı değil...

Uzun lafın kısası eğer bu futbolcularımız gideceklerse paralı bir kulübe gitsinler hem kendileri kendi geleceklerini güvence altına almış olurlar hem de kulübümüz para kazanmış olur. Öyle değil mi?

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: G.S. ile takas yapacak
Alt 29.03.2007, 12:22   #4
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: G.S. ile takas yapacak

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sezon sonunda durum ne olur bilmiyorum ama GS son bir kaç sezondur hep birilerine talip oluyor, teklif götürüyor, yeni sezonda bizde diyor vs vs vs.

Ama her ne hikmetse birtürlü bahsi geçen futbolcuları GS'de göremiyoruz çünkü: '' Aç tavuk düşünde kendini darı ambarında görürmüş!... ''

GS ve onun yöneticileri alsalar alsalar İnamoto gibi büyük yıldız(!) alabilirler; Servet, Hayrettin ve Mehmet Yıldız'ı değil...

Uzun lafın kısası eğer bu futbolcularımız gideceklerse paralı bir kulübe gitsinler hem kendileri kendi geleceklerini güvence altına almış olurlar hem de kulübümüz para kazanmış olur. Öyle değil mi?
imzaaaa aynen katılıyorum
Gazeteler salamaya devam ediyor.. fotospor roberto calos fenerde yazdı geçenlerde, ertesi gün fenerbahçe yönetimi ilgilenmiyoruz dedi. o yüzden itibar etmemek lazım hem böyle mantıksız saaçma sapan takası sivas kabul eder mi ya
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2007, 13:07   #5
edebiyatisyen
Tecrübeli Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 edebiyatisyen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

aynen katılıyorum.Adamlar yemeye ekmek bulamıyorlar,giyecek krampon bulamıyorlar serveti mehmeti ve hayrettini almaya kalkıyorlar.Eger bu futbolcular giderlerse kendilerine cok yazık ederler.Ayrıca ben bir haber duydum servetle=emre aşık+1 milyon ytl anlaşmışlar .Bilmiyorum ne kadar dogru ne kadar yanlış
edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: G.S. ile takas yapacak
Alt 29.03.2007, 12:18   #6
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: G.S. ile takas yapacak

Özellikle Servet’in geçtiğimiz hafta Galatasaraylı idarecilerle masaya oturduğunu doğrulayan Anadolu ekibinin hocası Bülent Uygun, yeni sezonda istenirse tüm futbolcuların, hatta kendisinin bile transfer olabileceğini ifade etti.
Bu nasıl açıklama bu nasıl takas anlamadımm.:S:S umuyorum ki safsatadır bu haber...
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2007, 13:06   #7
TuNaHaN_058
YASAKLI ÜYE

TuNaHaN_058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TuNaHaN_058 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
SivasLady Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
G.Saray'ın yeni sezonda kadrosuna katmak istediği futbolcuları için Sivas'ın kapısını aşındırmaya hazırlanırken, Yiğidolar'ta takasta isteyeceği isimleri belirledi...

Sivasspor; Mehmet Yıldız, Servet Çetin ve Hayrettin Yerlikaya’ya karşı, Uğur Uçar, Özgürcan Özcan ile Ferhat Öztorun’un yanı sıra 1 milyon Euro istedi.

‘Ben bile giderim!’
Yiğidolar, Galatasaray’ın yerli transfer atağına karşı şimdiden gardını aldı. Mehmet Yıldız, Servet Çetin ve Hayrettin Yerlikaya’yı isteyen Sarı-Kırmızılılar ile takas yoluna gitmeyi planlayan Sivasspor, talep ettiği isimleri de belirledi. Özellikle Servet’in geçtiğimiz hafta Galatasaraylı idarecilerle masaya oturduğunu doğrulayan Anadolu ekibinin hocası Bülent Uygun, yeni sezonda istenirse tüm futbolcuların, hatta kendisinin bile transfer olabileceğini ifade etti.

250 bin Euro ekstra
Bu doğrultuda kolları sıvayan Sivassporlu yöneticiler, Galatasaray’dan Uğur Uçar, Özgürcan Özcan ile Ferhat Öztorun’u bonservisleriyle isteyecek, bunun yanı sıra 1 milyon Euro daha talep edecek. Ayrıca, Cim Bom, takas yoluyla gönderdiği üç gençten birini 3 yıl içinde geri almak isterse, 250 bin Euro daha ödemek zorunda kalacak. Şimdi düşünme sırasının Sarı-Kırmızılılar’da olduğunu belirten Uygun, iki takım arasında gerçekleşmesi muhtemel takasın detaylarını şu sözlerle değerlendirdi:

Gençlerle oynarız’
“Kulağımıza Galatasaray’ın bu 3 futbolcumuzu isteyeceği haberi gelmeye başlayınca, biz de teknik heyet ve yönetim olarak karşılığında ne talep edeceğimizi belirledik. Galatasaray Yönetimi’ne sunacağımız önerinin haricinde, Servet’e Avrupa’nın birçok kulübünden resmi teklif gelmeye başladı. Yeni sezonda genç bir kadroyla mücadele etmek bizi rahatsız etmez. Tam tersine motivasyon sağlar. Galatasaray’dan resmi teklif henüz gelmedi. Ama bizim talebimiz bu.”

Kaynak: Fanatik-M.A. Sabuncu
sezon bitmeden yazilip cizilen alinip satilan futbolcular cok olur
bu gibi soylentiler her medya grubunda cikar
varsayimlar alir basini gider
elbette varsayimlarin birisi dogru cikabilir
farzedelimki bu soylenti gerceklesirse bu transferden 3 klas futbolcuyu verip 3 genc arti bir milyon$ aliyorsaniz sivas zarar ediyor demektir sivasta bu transferi gerceklestirecegine inanmiyorum
servet,mehmet ve hayrettinin degeri 3 milyon$ eder o yuzdendirki bu yukarida belirtilen gercekle alakasi olmayan bir ruyadir bence
TuNaHaN_058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2007, 13:13   #8
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

inandırıcı değil
yada bana öyle geliyor
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: G.S. ile takas yapacak
Alt 29.03.2007, 13:24   #9
Immortal_Love
Yeni Yiğido

Immortal_Love - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Immortal_Love ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Eee Serveti ve Hayrettin giderse defansı kime emanet edeceğiz.. İkincisi balili var bir golcumuz birde Mehmet Yıldız.. Eğer Mehmet giderse Balili tek kalacak.. Eğer balili sakat olunca kim gol atacak ? Klubumuz para kazansın büyüsün gönlümüz bundan yana ama eğer satılanlar yerine iyi futbolcular alınmazsa Sivas Sporun gelecek sene işi zor gibi gözüküyor..
Alt 29.03.2007, 13:47   #10
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1032 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Bu asparagas bir haber bence Servet tamam ancak Mehmet Yıldız ve Hayrettin'i istediklerini hiç sanmıyorum... İsteseler bile 1 milyon euro vermeleri imkansız Galatasaray sezon basından beri trasfer yapıyor ama hiç gelen olmadı Hamit'in formasından baska... Bizde futbolcularımızın formasını yollayalım teselli bulurlar...