41 KERE MAŞALLAH....
Başkan Mecnun Otyakmaz, ''Kuruluşunun 41. yılını kutladığımız güzide takımımız Sivasspor'a '41 Kere Maşallah' diyerek başarılarına başarı katmasını diliyorum'' dedi.
Kuruluşunun 41. yılını kutlayan Sivasspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Sivasspor'un 9 Mayıs 1967 yılında dönemin belediye başkanı Ahmet Durakoğlu ve Sivas'ın önde gelenlerinin büyük gayretleri sonrasında, 3 kulübün birleştirilmesi ile kurulduğu anımsatıldı.
Kırmızı-beyazlı ekibin, Turkcell Süper Lig'de 2 yıldır başarı ile mücadele ettiğinin belirtildiği açıklamada, kulüpte bugüne kadar mevcut başkan Mecnun Otyakmaz ile birlikte 27 başkanın görev yaptığı ifade edildi.
Sivasspor'un tarihindeki en büyük başarıyı 2004-2005 futbol sezonunda Süper Lige çıkarak yaptığının kaydedildiği açıklamada, 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Sivasspor'un, başarıları ile lige damgasını vuran ekipler arasında yer aldığı belirtildi.
-KULÜP BAŞKANI MECNUN OTYAKMAZ-
Açıklamada görüşlerine yer verilen kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor'un 41. yılını Turkcell Süper Lig'de kutlamanın kendilerine büyük bir coşku, onur ve mutluluk verdiğini belirterek, ''Yıllar sonra gelinen nokta herkesi imrendirecek bir noktadır. Süper Lig özlemine son vererek yakaladığımız başarıyı inşallah önümüzdeki sezonlarda da devam ettireceğiz'' dedi.
Sivasspor'un kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm başkan, yönetici, teknik heyet, futbolcu ve taraftarlara teşekkür eden Otyakmaz, şunları kaydetti:
''Kulübümüzü bugünlere taşıyanlardan hayatta olanlara mutlu ömürler, şehitlerimizle birlikte ahirete intikal edenlere ise Allah'tan rahmet diliyorum. Bugünlere kolay gelmediğimiz bir gerçektir. Allah bize Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bir kentin takımını süper lige taşıma mutluluğunu yaşattı. Bizim hedefimiz, Sivas halkının desteği ile bu takımı daha üst seviyelere taşımaktır. Bunun çabası ve gayreti içerisindeyiz.
İnşallah bu sezon da ligi en iyi yerde tamamlamayı hedefliyoruz. Yeni sezon için yeni planlarımız var, ama bizim temennimiz bu yükü Sivas halkının hep birlikte omuzlamasıdır. Neticede makamlar, mevkiler gelip geçidir. Kalıcı olan ise yapılan hizmetlerdir. Ben ve ekibimin, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyet'in temellerini attığı bu şehre bir nebze de olsa hizmetimiz olduysa, bundan büyük bir mutluluk olamaz. Kuruluşunun 41. yılını kutladığımız güzide takımımız Sivasspor'a (41 Kere Maşallah) diyerek başarılarına başarı katmasını diliyorum.''
-SİVASSPOR GENEL KURUL'A GİDİYOR-
Öte yandan, kulübün 11 Mayıs Cuma günü olağanüstü genel kurula gideceği öğrenildi. Genel kurul toplantısının, 11 Mayısta İl Özel İdare Müdürlüğü Meclis Salonunda saat 14.00'da yapılacağı belirtildi.
Mecnun Otyakmaz'ın tek aday olarak katılması beklenen genel kurulda, yeni sezon hazırlıkları, transfer çalışmaları ve kulübün mali durumunun görüşüleceği bildirildi.
|