Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Sivas'a Chelsea'yi getireceğim!
Alt 29.11.2007, 10:55   #1
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1023 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart Sivas'a Chelsea'yi getireceğim!

Sivasspor'un Anadolu'nun yeni sesi olduğunu belirten Başkan Otyakmaz, "Daha önceleri Chelsea'yi Sivas'a getireceğim sözlerinin bir ütopya olduğu söylendi. Bu ütopya belki de gerçek olabilir.dedi.

Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz Chelsea ile maçının hayal olmadığını ifade ederken Şampiyonlar Ligi için mücadele edeceklerini söyledi.

Sivasspor'un Anadolu'nun yeni sesi olduğunu belirten Otyakmaz, "Daha önceleri Chelsea'yi Sivas'a getireceğim sözlerinin bir ütopya olduğu söylendi. Biz o dönemde UEFA Kupası'nı hedefliyorduk. Chelsea, Şampiyonlar Ligi'nde değil de UEFA Kupası'na katılacak kadar kötü olursa karşılaşırız diyorduk. Fakat artık, biz de üst sıraları zorluyoruz. Bu ütopya belki de gerçek olabilir. O an ağzımdan Chelsea lafı çıktı. Belki de kaderin bir oyunu, yakın zamanda Chelsea ile karşılaşırsak kimse şaşırmasın.'' dedi.

Başkan Otyakmaz, takım olarak hedeflerinin olduğunu, bunun için de şimdilik herhangi bir oyuncularını satmayı düşünmediklerini belirterek, "Biz profesyonel bir takımız. Kayserispor maçı sonrası oyuncularımla konuştum ve onlara, ocak ayına kadar kulağınızı transfer dedikodularına tıkayın dedim.

Biliyorum size birçok teklif var. Ama ben de söz veriyorum. Hiçbir kulüple görüşmeyeceğim. İlk yarı bitiminde konumumuza göre, kimseden saklamadan durum değerlendirmesi yapacağım. Bakalım bu takım bir-iki takviye ile zirve takibini yapıp tarih mi yazacak, yoksa profesyonel anlamda düşünüp, yeri doldurulamayan futbolcu ve başkan yoktur mantığı ile hareket edip, takım menfaatini düşünüp hedeflerimizi önümüzdeki yıllara mı yayacağız? Bunu düşünüp karar vereceğiz.'' diye konuştu.

Başkan Mecnun Otyakmaz, son olarak Sivasspor taraftarıyla ilgili olarak da şunları söyledi: ''Bizi gerçekten destekliyorlar. Herhangi bir olumsuzlukta da bize destek versinler. Bu takım gerçekten buna layık.''
Alt 29.11.2007, 11:38   #2
Ertugrul
Gast

Standart -->: Sivas'a Chelsea'yi getireceğim!

İnşaallah Başkanın hayali bir gün gerçekleşir,futbolcu satmayı
düşünmüyoruz demesi de çok olumlu,hedefleri olan bir takıma da
bu yakışır.
--->: -->: Sivas'a Chelsea'yi getireceğim!
Alt 29.11.2007, 12:32   #3
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: Sivas'a Chelsea'yi getireceğim!

başkanım bırakda chelsea liler kaygılansın bir SİVASSPOR u seyredebileceğiz mi diye.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Sivas'a Chelsea'yi getireceğim!
Alt 29.11.2007, 11:40   #4
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt
Standart --->: Sivas'a Chelsea'yi getireceğim!

başkanın hayali gerçekleşipde chelsea gelirse onları yenip gücümüzü göstereceğimize inanıyorum
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2007, 17:08   #5
DeLiCoCuK
Yeni Yiğido

DeLiCoCuK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DeLiCoCuK isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
nuri_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
başkanın hayali gerçekleşipde chelsea gelirse onları yenip gücümüzü göstereceğimize inanıyorum

whay süper İnşaLLah yeneriz bea (: SivasSpor -5 CheLsea -0

KaRaKooL MerKeZ FaRKeTMeZ ````SiVaS```` ÇoCuĞu AFFeTMeZ..ÇaaTıLıR Ka$LaR KeSiLiR ßa$LaR..En GüzeL A$kLaR ßu $eHiRde ßaşLar
DeLiCoCuK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2007, 17:14   #6
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

Alıntı:
DeLiCoCuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
whay süper İnşaLLah yeneriz bea (: SivasSpor -5 CheLsea -0
5-0 çok zor ama 1-0 falan yeneriz
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Sivas'a Chelsea'yi getireceğim!
Alt 29.11.2007, 11:43   #7
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: Sivas'a Chelsea'yi getireceğim!

Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Otyakmaz, "Daha önceleri Chelsea'yi Sivas'a getireceğim sözlerinin bir ütopya olduğu söylendi. Chelsea, Şampiyonlar Ligi'nde değil de UEFA Kupası'na katılacak kadar kötü olursa karşılaşırız diyorduk.
valla başkanım, ben o lafı duyduğumdan beri buna inancım tamdı.. inşallah o günleride göreceğiz..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
CHELSEA´YI GETİRECEĞİM!
Alt 29.11.2007, 11:44   #8
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart CHELSEA´YI GETİRECEĞİM!

Sivasspor'un Anadolu'nun yeni sesi olduğunu belirten Başkan Otyakmaz, "Daha önceleri Chelsea'yi Sivas'a getireceğim sözlerinin bir ütopya olduğu söylendi. Bu ütopya belki de gerçek olabilir.dedi.

Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz Chelsea ile maçının hayal olmadığını ifade ederken Şampiyonlar Ligi için mücadele edeceklerini söyledi.

Sivasspor'un Anadolu'nun yeni sesi olduğunu belirten Otyakmaz, "Daha önceleri Chelsea'yi Sivas'a getireceğim sözlerinin bir ütopya olduğu söylendi. Biz o dönemde UEFA Kupası'nı hedefliyorduk. Chelsea, Şampiyonlar Ligi'nde değil de UEFA Kupası'na katılacak kadar kötü olursa karşılaşırız diyorduk. Fakat artık, biz de üst sıraları zorluyoruz. Bu ütopya belki de gerçek olabilir. O an ağzımdan Chelsea lafı çıktı. Belki de kaderin bir oyunu, yakın zamanda Chelsea ile karşılaşırsak kimse şaşırmasın.'' dedi.

Başkan Otyakmaz, takım olarak hedeflerinin olduğunu, bunun için de şimdilik herhangi bir oyuncularını satmayı düşünmediklerini belirterek, "Biz profesyonel bir takımız. Kayserispor maçı sonrası oyuncularımla konuştum ve onlara, ocak ayına kadar kulağınızı transfer dedikodularına tıkayın dedim.

Biliyorum size birçok teklif var. Ama ben de söz veriyorum. Hiçbir kulüple görüşmeyeceğim. İlk yarı bitiminde konumumuza göre, kimseden saklamadan durum değerlendirmesi yapacağım. Bakalım bu takım bir-iki takviye ile zirve takibini yapıp tarih mi yazacak, yoksa profesyonel anlamda düşünüp, yeri doldurulamayan futbolcu ve başkan yoktur mantığı ile hareket edip, takım menfaatini düşünüp hedeflerimizi önümüzdeki yıllara mı yayacağız? Bunu düşünüp karar vereceğiz.'' diye konuştu.

Başkan Mecnun Otyakmaz, son olarak Sivasspor taraftarıyla ilgili olarak da şunları söyledi: ''Bizi gerçekten destekliyorlar. Herhangi bir olumsuzlukta da bize destek versinler. Bu takım gerçekten buna layık.''

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: CHELSEA´YI GETİRECEĞİM!
Alt 29.11.2007, 12:11   #9
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: CHELSEA´YI GETİRECEĞİM!

yok böyle bir baskan ya. geldiği günden beri devamlı ileriye gidiyoruz. inş sonuna kadar takımımızın başında kalır başkanımız.
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: CHELSEA´YI GETİRECEĞİM!
Alt 29.11.2007, 12:43   #10
SEMİH-58
Usta Yiğido

SEMİH-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 SEMİH-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: CHELSEA´YI GETİRECEĞİM!

bizim başkan getiririm derse getirir...