Güzel günler bizi bekliyor !
Başarılarla dolu bir geleceğin eşiğindeyiz, 2008 bunun temellerinin atıldığı bir yıl olacak...
Ve 2007 geride kalıyor, 2008 yılı başlıyor. Sivasspor açısından belki de yeni bir milat bu... Anadolunun gücünü isbatlayacağımız,Yiğidonun adını her yere duyuracağımız bir yıl olacak.
Artık ekonomik açıdan sıkıntılı günler geride kalmak üzere. Vali Veysel Dalmaz beyin öncülüğünde başlatılan yardım kampanyası çığ gibi büyüyecek,Sivaslı işadamlarımız şehrinin takımına sahip çıkacak ve cefakar taraftarımız 2008 yılında da takımın hep yanında olacak.
Mecnun başkanın sağlam duruşu Sivasspor’a güç vermeye devam edecek. Yılın spor adamı elbette Mecnun Otyakmaz olacak ve yılın takımı Sivasspor,yılın başarılı teknik direktörü Bülent Uygun,Bülent Uygun teknik drektörlük dışında adeta Sivas’ın gönüllü elçisi ...
Turkcell Süper Lig'inde Yiğido fırtınasını izlemeye hazırlıklı olun. Tüm engellere,zorluklara ve güçlüklere rağmen Avrupa hedefimize ulaşacağız. Anadolunun küllenmiş ateşini yeniden kora dönüştüreceğiz ve herkes duysun ki 2008 Yiğidoların yılı olacak !
Şimdi birlik zamanı, şimdi birlikte hareket etme zamanı, şimdi hep birlikte Şampiyon Sivasspor deme zamanı ve en önemlisi şimdi Yiğidoların gür sesini aleme duyurma zamanı.
Haydi Yiğidolar Gün Bu Gündür,Gün Lider Sivasspor’a Yardım Etme Günüdür.
Sivasspor.com olarak böylesi önemli bir eşiğin öncesine yaklaşan tüm Sivasspor camiasının yeni yılını kutluyoruz. Yeni yılın tüm camiamıza sağlık ve mutluluk getirmesi diliyoruz.
Sivasspor’a yardım kampanyasına katılmak için lütfen tıklayın