Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 06.01.2005, 18:40   #1
ergin
Acemi Yiğido

ergin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ergin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sevgili arkadaşlar...

Bilindiği üzere ikinci yarı 30 ocakta başlıyor.Yurdun her tarafında maçlarımız olacak.Bu maçlara her bir yörede ki taraftarlarımız gelmek isteyecektir.Adreslerden de belli olduğu gibi her şehirde SİVAS'lı hemşerilerimiz bulunmaktadır.Örnek verecek olursak;ben ESKİŞEHİR'de ikamet ediyorum.2nci yarı elverdiğince deplasmanlara (ben,yeğenim ve fahri anlamda SİVASSPOR'lu yaptığım 2 ESKİŞEHİR'li arkadaşım) gideceğiz.İlk maç ANKARA'da nerede,nasıl ve ne zaman buluşacağız?ANKARA bir örnek.

ikincisi maçlarda atılacak sloganlar ve marşların durumu?
Bu konuda da belirlilik yok bildiğim kadarıyla.Bilinen bir marş veya slogan varsa arkadaşlarımız yazsınlar,melodisinide belirterek,söyleyelim.

Üçüncüsü;taşkınlıklar yaşanabilir.(rakip taraftarlar için diyorum) dplasmanlarda böylesi durumlarda bireysel karşı koyuşlar pek anlamlı değil.Grup psikolojisi ve dayanışması bakımından B planımız varmı?

Değerli Kardeşlerim,2 nci yarıda tempo yükselecek,biz nasıl ŞAMPİYON olmayı vazgeçilemez bir hedef yaptıysak,kümede kalma savaşı verecek takım taraftarları içinde aynı durum söz konusu.
Bu konuların NETLİĞE kavuşması bakımından herkesi ve tüm taraftarlarımızı,ister SİVAS'dan isterse değişik kentlerden,HERKESİ sorumluluk almaya çağırıyorum.SİVASSPOR'umuzun süper lige çıkabilmesi ile deplasmanda ki maçlardan alacağı puanların TARAFTAR desteği ile daha GARANTİ olacağını bilmemiz gerekiyor.

Sevgi ve Saygılarımla...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
ergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.01.2005, 22:08   #2
abcde
Yiğido

abcde - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 abcde ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ben istanbuldaki maçlarda zaten burdayım,bide bursa maçına kesin gelecem,ama haberiniz olsun sivastaki bursa maçında adamlara ne yaptıysanız herifler kudurmuş,valla sivasspora bileniyorlar haberiniz ola,yani bizi iyi ağırlayacaklar,oy oy oyy birden futbol holiganizmi denen şey içimi sardı,bursa maçını sabırsızlıkla bekliyorum..

KARDA,YAĞMURDA,ÇAMURDA;
SİVASSPOR NEREDEYSE;
Y_E_N_İ_Ç_E_R_İ HEP ORADA :!:
abcde isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.01.2005, 11:12   #3
ForzaSivas
Acemi Yiğido

ForzaSivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ForzaSivas ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ergin Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili arkadaşlar...

Bilindiği üzere ikinci yarı 30 ocakta başlıyor.Yurdun her tarafında maçlarımız olacak.Bu maçlara her bir yörede ki taraftarlarımız gelmek isteyecektir.Adreslerden de belli olduğu gibi her şehirde SİVAS'lı hemşerilerimiz bulunmaktadır.Örnek verecek olursak;ben ESKİŞEHİR'de ikamet ediyorum.2nci yarı elverdiğince deplasmanlara (ben,yeğenim ve fahri anlamda SİVASSPOR'lu yaptığım 2 ESKİŞEHİR'li arkadaşım) gideceğiz.İlk maç ANKARA'da nerede,nasıl ve ne zaman buluşacağız?ANKARA bir örnek.

ikincisi maçlarda atılacak sloganlar ve marşların durumu?
Bu konuda da belirlilik yok bildiğim kadarıyla.Bilinen bir marş veya slogan varsa arkadaşlarımız yazsınlar,melodisinide belirterek,söyleyelim.

Üçüncüsü;taşkınlıklar yaşanabilir.(rakip taraftarlar için diyorum) dplasmanlarda böylesi durumlarda bireysel karşı koyuşlar pek anlamlı değil.Grup psikolojisi ve dayanışması bakımından B planımız varmı?

Değerli Kardeşlerim,2 nci yarıda tempo yükselecek,biz nasıl ŞAMPİYON olmayı vazgeçilemez bir hedef yaptıysak,kümede kalma savaşı verecek takım taraftarları içinde aynı durum söz konusu.
Bu konuların NETLİĞE kavuşması bakımından herkesi ve tüm taraftarlarımızı,ister SİVAS'dan isterse değişik kentlerden,HERKESİ sorumluluk almaya çağırıyorum.SİVASSPOR'umuzun süper lige çıkabilmesi ile deplasmanda ki maçlardan alacağı puanların TARAFTAR desteği ile daha GARANTİ olacağını bilmemiz gerekiyor.

Sevgi ve Saygılarımla...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

kardeş forumdaki Yeniçeriler bölümünü takip edersen deplasman organizasyonlarını yazıyoruz ligin ilk haftasındaki telekom maçında ordayız herkese selamlar
ForzaSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.01.2005, 22:45   #4
b1glord
Acemi Yiğido

b1glord - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 b1glord ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
abcde Nickli Üyeden Alıntı
ben istanbuldaki maçlarda zaten burdayım,bide bursa maçına kesin gelecem,ama haberiniz olsun sivastaki bursa maçında adamlara ne yaptıysanız herifler kudurmuş,valla sivasspora bileniyorlar haberiniz ola,yani bizi iyi ağırlayacaklar,oy oy oyy birden futbol holiganizmi denen şey içimi sardı,bursa maçını sabırsızlıkla bekliyorum..

KARDA,YAĞMURDA,ÇAMURDA;
SİVASSPOR NEREDEYSE;
Y_E_N_İ_Ç_E_R_İ HEP ORADA :!:
kardes isim neydi senin ya ?
b1glord isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.01.2005, 11:53   #5
abcde
Yiğido

abcde - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 abcde ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ahmetim ismin ne önemi var sonuçta hepimiz sivaslıyız,ama yinede merak ettiysen yazıyım,FERHAT...
abcde isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır