Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

SİVASSPOR BİR HARİKA
Alt 29.01.2008, 19:27   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart SİVASSPOR BİR HARİKA

Gazeteci-Yazar Yavuz Donat ile Sivassporumuz hakkında sohbet eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sivassporumuzun elde ettiği başarının tesadüf olmadığını, kısa sürede takımın yeniden eski başarısını elde edeceğini söyledi.

Turkcell Süper Liginde başarılı sonuçlar alan ve Fenerbahçe yenilgisinin ardından üçüncü sırada yer alan Sivassporumuz ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül “Sivasspor bir harika. Başarısının altında amatör ruh var...

Hepsi profesyonel fakat sahaya amatör bir ruhla çıkıyorlar.

Heyecanlılar. Başarıları tesadüfi değil. Sivasspor, Sivas'ın ekonomik ve sosyal gelişimine önemli katkı yapıyor.

Aslında Sivas çok güzel bir yer. Açık hava müzesi gibi. Sivas uzun yıllar ihmal edildi. Şimdi Ankara Sivas hızlı tren projesi gündemde. Bunun bir kolu da Kayseri'de. Göreceksiniz Sivas kısa sürede toparlanacak.

Sivasspor’a tüm Sivaslıların destek olacağına inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: GÜL:"Sivasspor bir harika"
Alt 29.01.2008, 19:31   #2
ibrahim58-nl
Acemi Yiğido

ibrahim58-nl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ibrahim58-nl isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: GÜL:"Sivasspor bir harika"

Insallah Sivas ve Sivasspor zamanla buyuyecek...
Than bu yigido seni kacirir.
ibrahim58-nl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ibrahim58-nl'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL: "SİVASSPOR HARİKA"
Alt 29.01.2008, 19:40   #3
Rallim58
Gast

Standart Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL: "SİVASSPOR HARİKA"

Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı bile "Sivasspora Sivas'lıların destek olacağına inanıyorum" diyor. Bu desteği esirgeme memleketinden, doğduğun büyüdüğün ilinden ya da doyduğun, karnını doyurduğun ilinden.

- DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRELİM
- HEP DESTEK TAM DESTEK
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
--->: Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL: "SİVASSPOR HA
Alt 30.01.2008, 05:06   #4
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL: "SİVASSPOR HA

hızlı tren projesi sivas için büyük bir ümitti ama sen sen varya sennnn!!!!!!! bunuda elimizden aldın,evet yapılacak yapılmaınada kayseriyide gidecek aynı tren,hemde direk ankara*kayseri sivas ikinci planda olacak yani yine.
ama helal olsun, biz taşlıdereyi (15 km) duble yol oldu diye davul zurna çalıp halay çekerken sen kayserinin tüm yollarını otoban yaptırdın,vallaha helal olsun.ondan sonra çıkıp hızlı tren sivasa büyük fayda sağlayacak diyerek bizimle alay ediyorsun.Beni asıl üzen şet bunlar değil,beni üzen sivaslının uyuması.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GÜL:"Sivasspor bir harika"
Alt 29.01.2008, 19:33   #5
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1054 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: GÜL:"Sivasspor bir harika"

bizim insanlarımız birbirine bağlı olsaydı biz kayseriden daha gelişmiş bir şehir olurduk ve bu sene sivassporum farkı açmış şampiyonluğun en buyuk adayı olurdu ama bizim insanımız birbirini küçültmeye kotulemeye çalışıyor malesef
--->: -->: GÜL:"Sivasspor bir harika"
Alt 30.01.2008, 07:52   #6
DOCKA
Yiğido

DOCKA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DOCKA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: -->: GÜL:"Sivasspor bir harika"

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizim insanlarımız birbirine bağlı olsaydı biz kayseriden daha gelişmiş bir şehir olurduk ve bu sene sivassporum farkı açmış şampiyonluğun en buyuk adayı olurdu ama bizim insanımız birbirini küçültmeye kotulemeye çalışıyor malesef
kardeş sana kesinlikle katılıyorum görevim gereği 2.5 yıl kadar kayseride kaldım geçtiğimiz ekimde tekrardan memleketime döndüm. sivası çok ama çok seviyorum tabiiki hemşehrilerimide ancak dediğin konu çok doğru malesef bizim halkımızda birbirini çekememezlik çok fazla dolayısıyla bu hem takıma hemde şehre yansıyor insanlar arasında birliktelik yok kayserinin reklamını yapmıyorum ama insanlar gerçekten ticari zeka olarak üst düzeydeler dolayısıyla zengin bir şehir ve zengin bir kulüp şu anda inşaatı devam eden stadları bir harika ama benim sivaslım ne yapıyor parayı bulunca yatırımı gidip istanbula yapıyor sivastan fazla sivaslı istanbulda yaşıyor takıma yardım eli uzansın diyoruz istanbuldan çıt çıkmıyor sonuçta sivas açık konuşmak gerekirse memur şehri ve ekonomik durumu belli sivas dışındaki sivaslı işadamlarının sivasa ve sivasspora daha çok destek olması gerektiği kanaatindeyim.
DOCKA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda DOCKA'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.01.2008, 11:24   #7
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
KARSDEŞŞ. SANA KATILIYORUMÇ SİVASLILAR BİRLİK OLSAYDI TÜRKİYEDE GÜNDEMİ BELİRLEYEN ŞEHİR OLURDU. YAWW NASIL BİRLİK OLSUN. TUTTURMUŞUZ VATAN MİLLET SAKARYA. GEL GÖRKİ SEÇTİĞİMİZ MİLLETVEKİLLERİNE BAK. İSMİNİ BİLMİYORUM BİR GÜREŞCİ MİLLETVEKİLİ SEÇMİŞSİNİZ ( CİDDEN DE İSMİNİ BİLMİYORUM AMA SOYADI YERLİKAYA SANIRIM )BEYEFENDİ SİVASLI,SİVAS KİMLİKLİ,SİVASLILARIN SEÇTİĞİ SİVASLI MİLLETVEKİLİ. GAZETEYE AYNEN ŞU DEMECİ VERMİŞ : BEN ASLEN FENERBAHÇELİYİM AMA SİVASSPORUN KAZANMASINI İSTİYORUM. E HADİ GEL SEN ŞEHRİNİN MİLLETVEKİLİ RAKİBİNİN TAKIMINI TUTUYOR. GÜLERMİSİN ,ACIRMISIN,AĞLARMISIN.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2008, 11:09   #8
boun_58
Yiğido

boun_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 boun_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKboun_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKboun_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KARSDEŞŞ. SANA KATILIYORUMÇ SİVASLILAR BİRLİK OLSAYDI TÜRKİYEDE GÜNDEMİ BELİRLEYEN ŞEHİR OLURDU. YAWW NASIL BİRLİK OLSUN. TUTTURMUŞUZ VATAN MİLLET SAKARYA. GEL GÖRKİ SEÇTİĞİMİZ MİLLETVEKİLLERİNE BAK. İSMİNİ BİLMİYORUM BİR GÜREŞCİ MİLLETVEKİLİ SEÇMİŞSİNİZ ( CİDDEN DE İSMİNİ BİLMİYORUM AMA SOYADI YERLİKAYA SANIRIM )BEYEFENDİ SİVASLI,SİVAS KİMLİKLİ,SİVASLILARIN SEÇTİĞİ SİVASLI MİLLETVEKİLİ. GAZETEYE AYNEN ŞU DEMECİ VERMİŞ : BEN ASLEN FENERBAHÇELİYİM AMA SİVASSPORUN KAZANMASINI İSTİYORUM. E HADİ GEL SEN ŞEHRİNİN MİLLETVEKİLİ RAKİBİNİN TAKIMINI TUTUYOR. GÜLERMİSİN ,ACIRMISIN,AĞLARMISIN.
azına salık abi bizim halkın işi ona buna yaranmaya çalışmak hiç kendi meleketine sahip çıkmak yok
Alt 31.01.2008, 19:21   #9
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bunu sadece o söylemediki walla herkes söylüyor sivasta.10 kere yazdım belki 100 kere yazacağım başkan,hoca,futbolcular,taraft arın büyük bir kısmı fenerbahçeli. sivasspor fenerbahçenin atyapısı gibi çalışıyor,orda pişmemiş oynucuları bize gönderiyor pişiriyor sonra alıyor.biz sivaslıarda aman fenerbahçe bak sivasa sahip çıkıyor diye seviniyoruz.yazık vallahi çok yazık.
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GÜL:"Sivasspor bir harika"
Alt 30.01.2008, 21:16   #10
by_hunter
Usta Yiğido

by_hunter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

516 Mesajına 1.183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 by_hunter FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Cool -->: GÜL:"Sivasspor bir harika"

Alıntı:
vaktı zamanında kayserı tokat yozgat SIVAS a baglı yerlermiş ama şimdi duruma bak sinan kardeş dedıklerıne aynen katılıyorum yolda gorupte vay hemşo demekle olmuyo bu işler
by_hunter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla