Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

MAÇIN ARDINDAN !
Alt 24.02.2008, 17:21   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart MAÇIN ARDINDAN !

Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalan Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, ''İlk defa evimizde berabere kaldık. Bizim açımızdan üzüntü verici'' dedi.

Sahada iyi bir mücadele olduğunu ifade eden Uygun, şöyle konuştu:
''Buz üzerinde bir şeyler yapmaya, futbol oynamaya çalıştık. Her iki takımın futbolcularını da kutluyorum. İyi bir mücadele oldu. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İlk defa evimizde berabere kaldık. Bizim açımızdan üzüntü verici. Ligdeki konumumuz itibariyle bir avantaj elde etmek istiyorduk ama olmadı. Yaptığımız mücadeleden dolayı futbolcu kardeşlerimle gurur duyuyorum.''

Uygun ayrıca karşılaşmayı izleyen Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'a, başkanlığının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MAÇIN ARDINDAN !
Alt 24.02.2008, 17:27   #2
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN !

kendi evimizde 3 puanı kaçırmak çok kötü..ama 1 puanda iyidir bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakmalıyız.
Alt 24.02.2008, 17:49   #3
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart -->: MAÇIN ARDINDAN !

maçta idim bu havada bu saha şartlarında bunada şükür hocamıza ve oyuncularımıza tşk. herşey SİVAS SPOR için slm .
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2008, 17:51   #4
|| M e L i H ||
Acemi Yiğido

|| M e L i H || - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 || M e L i H || FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu Maçı Almamız lazımdı.Çünkü Fenerbahçe mağlup Olmuştu.Bu Çok Önemli Bir Şanştı.Ama Elimizden Kaçırdık...:(
Alt 24.02.2008, 18:57   #5
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1488 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: MAÇIN ARDINDAN !

Alıntı:
|| M e L i H || Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu Maçı Almamız lazımdı.Çünkü Fenerbahçe mağlup Olmuştu.Bu Çok Önemli Bir Şanştı.Ama Elimizden Kaçırdık...:(
Yinede fenere puan farkini 2'ye indirdik. Pozisyonlarda vardi macta ama degerlendiremedik artik bu kendi sahamizda kaybettigimiz puanlarin bir bursa galibiyetiyle insallah telafi ederiz
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2008, 18:14   #6
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BU TAKIMA NELER OLUYOR ANLAMIYORUM..SİVASSPORU TANIYAMIYORUM.ÇOK KÖTÜ FUTBOL OYNUYOR.BÜLENT HOCA SİLKİNMELİ VE KENDİNE GELMELİ
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2008, 23:13   #7
Ibrahim1983
Acemi Yiğido

Ibrahim1983 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 Ibrahim1983 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
rsimsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU TAKIMA NELER OLUYOR ANLAMIYORUM..SİVASSPORU TANIYAMIYORUM.ÇOK KÖTÜ FUTBOL OYNUYOR.BÜLENT HOCA SİLKİNMELİ VE KENDİNE GELMELİ
Arkadasim sahanin durumunu görmedin herhalde, Biz bu futbolcularimizla gurur duymaliyiz,bu sahada daha anca böyle oynanirdi. Sivassporumuz bu sözleri hak etmiyor, eger taraftarsan takimini böyle günlerde destekle, SADECE YENDIGI ZAMAN DEGIL HER ZAMAN BU TAKIM DESTEGI HAK EDIYOR SENINLE GURUR DUYUYORUZ SIVASSPORUM
Birinciyle aramizdaki fark 3 PUAN BEN SIVASIMLA GURUR DUYUYORUM BIZI BU DURUMA GETIREN TEKNIK DIREKTÖRUMUZ BÜLENT HOCAYA SONSUZ TEBRIKLER EDIYORUM HOCAM YOLUMUZ ACIK OLSUN SIVASSPORUN GURURU HOCAMIZ TEKNIK DIREKTÖRUMUZUN KIYMETINI BILELIM

ANADOLUNUN TEK TAKIMI SIVASSPORUM HER ZAMAN YANINDAYIZ IYI GÜNDEDE KÖTÜ GÜNDEDE
Ibrahim1983 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2008, 18:45   #8
merkez_ismail
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISI

Gercekten bugun bende macta ıdım elımızden geldıgı kadar takımımızı ateslemeye ve uyandırmaya calıstık ılk yarının sonlarında gercekten tum stad bagırdı sıvasta ılk kez bole bı durum oldu (istisnalar harıc) takım bıraz uyandı cok net bı pozısyonda bulduk ama top ust dırekte patladı . 2 yarı ne taraftar adına nede takım adına hıc bır sey ısleyemedık buna gercekten uzuldum ama tabıkı sıvassporumuz beraberede kalacak yenılecekte yenecekte bu macta aldıgımız bır puana sevındıgımız solenemez ama yınede her zaman oldugu gıubı sıvassporumuzun arkadasındayız ...!
merkez_ismail isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2008, 18:58   #9
Sivas_Bey
Yeni Yiğido

Sivas_Bey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivas_Bey isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Her ne kadar istemesekte gerçekten Sivasspor da bir düşüş var.Olmamasıda imkansız.Yedek kulubesine baktığımızda maçı kurtaracak bir oyuncu dahi yok.İlk dönem limitlerini zorlayarak üst sıralara tırmanan Sivassporumuz da ikinci dönem puan kayıpları başladı.Bunun sebebini ara transferi iyi değerlendiremeyen sakat olan futbolcularımızın yerini dolduracak kapasitede transfer yapamayan Teknik direktör Bülent Uygun olarak görüyorum.Yeri geldiğinde fakir fukara edebiyatı yaparak ulusal kanallarda Sivas lıyı yeren açıklamalarda bulunmaktadır. Kıt kanaat geçinen kar kış demeden -30 derecelerde dahi stadı dolduran kısıtlı imkanlarla maça gelen taraftarlar elinden gelen yardımı yapmaktadır.Bugüne kadar yapılan kampanyalarda toplanan paralarla adam akıllı 2-3 tane banko oynayacak transfer yapılamazmıydı.Elbette yapılabilirdi ama biz bugünü değil yarını düşündüğümüz için genç oyuncu transferi yapıyoruz.Elimize bir daha böyle bir fırsatın geçeceğini hiç düşünmüyorum.
Sivas_Bey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2008, 20:53   #10
Gokay58
Yeni Yiğido

Gokay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Gokay58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Sivas_Bey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her ne kadar istemesekte gerçekten Sivasspor da bir düşüş var.Olmamasıda imkansız.Yedek kulubesine baktığımızda maçı kurtaracak bir oyuncu dahi yok.İlk dönem limitlerini zorlayarak üst sıralara tırmanan Sivassporumuz da ikinci dönem puan kayıpları başladı.Bunun sebebini ara transferi iyi değerlendiremeyen sakat olan futbolcularımızın yerini dolduracak kapasitede transfer yapamayan Teknik direktör Bülent Uygun olarak görüyorum.Yeri geldiğinde fakir fukara edebiyatı yaparak ulusal kanallarda Sivas lıyı yeren açıklamalarda bulunmaktadır. Kıt kanaat geçinen kar kış demeden -30 derecelerde dahi stadı dolduran kısıtlı imkanlarla maça gelen taraftarlar elinden gelen yardımı yapmaktadır.Bugüne kadar yapılan kampanyalarda toplanan paralarla adam akıllı 2-3 tane banko oynayacak transfer yapılamazmıydı.Elbette yapılabilirdi ama biz bugünü değil yarını düşündüğümüz için genç oyuncu transferi yapıyoruz.Elimize bir daha böyle bir fırsatın geçeceğini hiç düşünmüyorum.
DUYGULARIMA TERCÜMAN OLMUSSUN. gs de yeniliyoo gelce cıldırma...!
Gokay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla