Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!
Alt 05.04.2008, 21:23   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Anadolu'dan şampiyon çıksın hikayesini bıraksınlar, kimseyi heveslendirmesinler. Sahada bir zavallı vardı. 20 yıldır futbol oynadım böyle aşağılık bir adam görmedim." dedi.

Kayserispor'da Fenerbahçe-Kayserispor maçının hakemi Hakan Sivriservi'ye öfke büyük. Fenerbahçe'nin son saniye golüyle galip geldiği ve zirve yarışını sürdürdüğü karşılaşmanın bitimiyle birlikte Kayserisporlu futbolcular hakem üçlüsünün yanına koştu.

Kayserisporlu futbolcular maçla ilgili hakeme uzun süre itirazda bulunurken, aynı şekilde hakemlerin yanına gitmeye çalışan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ı, Fenerbahçeli futbolcular engelleyerek sakinleştirmeye çalıştı.

Karşılaşmanın ardından Lig TV mikrofonlarına zehir zemberek açıklamalar yapan Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın yanısıra, Kayseripsor menajeri Süleyman Hurma da karşılaşmanın hakemi ve yönetimi ile ilgili sert açıklamalar yaptı.

Tolunay Kafkas: "Böyle aşağılık bir adam görmedim"

Tolunay Kafkas maç sonrasında esti gürledi. Lig TV mikrofonlarına konuşan genç teknik adam maçın hakemi için "20 yıldır futbolun içerisindeyim ama böyle aşağılık bir adam görmedim" dedi.

Kafkas'ın açıklamaları şöyle:

"Anadolu'dan şampiyon çıksın hikayesini bıraksınlar, kimseyi heveslendirmesinler. Sahada bir zavallı vardı. 20 yıldır futbol oynadım böyle aşağılık bir adam görmedim. Çıkıp burada mertçe maç yöneteceksin. Yapılan haksızlık. Hakem camiasının içinde çok düzgün insanlar var ama ben bu hakemi bu kategoriye sokmuyorum. Utandım, yerin dibine girdim. Haksızlığı içime sindirmem mümkün değil"

"Hayatta iyi insanlar, iyi teknik adamlar var. Hakemler arasında da iyiler ve kötüler var. Anadolu'dan şampiyon çıksın gibi bu tatlı hayale kimseyi inandırmamak lazım. İçime sindiremiyorum. Haksızlığı oyunculuğumda da teknik adamlığımda da hiçbir zaman içime sindiremiyorum. Duygularımı düşüncelerimi net ifade eden bir insanım. Böyle zavallı bir adam görmedim."

Süleyman Hurma: "MHK değişti, ezilenler değişmedi !.."

Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, Fenerbahçe maçının ardından hakemlere tepki gösterdi.

Süleyman Hurma, bir 3. dünya ülkesi maçı oynadıklarını ifade ederek, "Hakemin maç içinde verdiği kararlara saygı göstermemiz mümkün değil. Penaltıya da ofsayta da bir şey söylemiyorum ama oyun oynatmamasını anlayamıyorum. Oyuncularımızın, bizim sinir sistemimizi bozdu. Türkiye'de Futbol Federasyonu değişti, hakem komitesi değişti ama ezilenler değişmedi" dedi.

"Oynuyoruz 'Teşvik mi aldınız?' diyorlar, geride kalıyoruz 'Maçı sattılar' diyorlar" diyen Hurma, "Yukarıda tribünden de Fenerbahçeli bir yönetici (Çok para almışlar) demiş. Biz, para alıp vermeyi bilmeyiz. Çok para alıp vermeyi kimin yaptığını herkes biliyor" şeklinde konuştu.

Kayserispor Kulübü

Fenerbahçe-Kayserispor maçının hakemi Hakan Sivriselvi, hakkındaki söylenti ve şaibeleri bu maç gecesi ispatlamıştır. Ben istediğimin emeğini hem de herkesin gözü önünde çalarım diyerek dürüst futbola meydan okumuştur. Bu maç futbol tarihine kara bir leke olarak gececektir. Çünkü hiçbir hakem ahlaksız da olsa maçın birinci dakikasından 90+5,12. dakikasına kadar bir takımı bu kadar ezemez. Kulübümüz federasyondan, MHK’den ve de diğer kurullardan dürüst futbola meydan okumanın hesabını sormasını, hem de hemen sormasını beklemektedir. Özellikle futbolun temizlenmesi adına Türkiye Futbol Federasyonu’ndan beklentiler vardır. Kendileri bu misyonla göreve gelmiştir. Bu görevin yerine getirilmesini bekliyoruz. Kamuoyunun bilgisine.
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: OLAY HAKEM HAKAN SİRVİSERVİ
Alt 05.04.2008, 21:28   #2
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: OLAY HAKEM HAKAN SİRVİSERVİ

ya adam utanmasa 3. yarıyı oynatacaktı pes doğrusu...:(:(
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2008, 21:30   #3
akifeker
Tecrübeli Yiğido

akifeker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 akifeker Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
yigido_sampiyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya adam utanmasa 3. yarıyı oynatacaktı pes doğrusu...:(:(
her şeye inat ölüne sivasspor
akifeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2008, 21:29   #4
sivsivfatih58
Acemi Yiğido

sivsivfatih58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 sivsivfatih58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

evet bende maçı bizzat izledimö ayıp bu devide yazıklar olsun yere attı kendini kınıyorum maç 5 dakka uzatıldı 5 dakka bitti semih 5 dakikanın bitiminin 15. saniyesinde gol attı olmaz be ayıp böyle şampiyon olcaklarsa olsunlar demekki gözleri başarıda deil parada bu adamların eyvallah
sivsivfatih58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2008, 21:30   #5
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

abi sonuna kadar haklsıın
böle saçmalık yok ya penaltı olmayan şeye penaltı 90+5 uzatma dk gol 96 da oluyor bu kadar saçmalık olmaz
Alt 05.04.2008, 21:32   #6
sivsivfatih58
Acemi Yiğido

ama sivas var arada unutmasınlar yüzleri kara çıkacaklar bu sezon sivasım haklarından gelcek bir gerçeklik dersi vercek bu maddiyat budalası olmuş insanlara ayıp lan ayıp valla yuhhhhhhhh vicdansızlar bu dünyanın öbür tarafıda var ayrıca fenerin puanı silinrse şaşırmayın çünki federasyon bunu mutlaka değerlendirecektir
Alt 05.04.2008, 21:33   #7
58gürünlü35
Acemi Yiğido

58gürünlü35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 58gürünlü35 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Çok Doğru söylemişsin adam utanmasa 3. devreyi oynatacaktı bu mac kayserinin hakkıydı !!! TÜRKİYE ' de Doru Düzgün Bir hakem Cıkmadı :(
58gürünlü35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2008, 21:34   #8
sivsivfatih58
Acemi Yiğido

ya ağlayasım geldi sivasımın önünü kesmeye çalışan bu insanlara diyorum allah size gereken cezayı verecektir
Alt 05.04.2008, 21:35   #9
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

LİGDE HER TÜRLÜ ŞİKE DÖNÜYOR FEDERASYONA ÇAĞRIDA BULUNUYORUM SAYIN HEMŞEHRİMİZ HASAN DOĞAN FEDARASYON BAŞKANIMIZ BİZ HAKKIMIZLA OYNAYIP MAÇLARINI KAZANAN BİR TAKIMIZ SİZLERDEN YARDIM İSTEMİYORUZ SADECE MAÇLARI ADALETLE YÖNETECEK HAKEMLER İSTYORUZ GÖRÜYORUZKİ BİR TAKIM OYUNLAR ÇOKTAN BAŞLAMIŞ. BÜYÜK DENİLEN TAKIMLARA ANADOLU TAKIMLARI KARŞISINDA BÖYLE BEDAVADAN GALİBİYETLER KAZANDIRMAYA DEVAM EDERSENİZ TÜRK FUTBOLU HİÇ BİR YERE GİTMEZ. LÜTFEN ARTIK İSTANBUL TAKIMLARINI KORUMAKTAN VAZGEÇİN. KORKUYORUMKİ YARINKİ BEŞİKTAŞ MAÇINDA TRABZON BÖLGESİ HAKEMİ BİZE KARŞI BÖYLE BİR TUTUMDA BULUNACAK DİYE. İNŞALLAH KAZANIRIZ.

YETER ARTIK ŞİKEYE SON.
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ertor58'a Teşekkür Ediyor...
--->: HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!
Alt 06.04.2008, 09:16   #10
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!

Milliyet'ten Metin Tokat'ın yazısı, buyrun okuyun:

Hakem yardımı

Hakem kararlarının skoru etkilediği bir maça tanık olduk. Hakan Sivriservi, tek taraflı verdiği faul ve sarı kartlarla Kayserisporlu futbolcuların direncini kırdı.
1- Saidou’ya protesto amaçlı topu yere vurduğu için sarı kart gösterdi. Aynı hareketi yapan Deivid ve Aurelio’ya uyarı bile yapmadı.
2- Verdiği komik penaltı kararıyla saha içinde ısınan havayı serinletti. Deivid, Koray’ın önünde kendini yere bıraktı.
3- Yardımcı hakem Serkan Çimen sakatlandığı için ikinci gol öncesi hizayı iyi alamadığından Semih’in ofsayt pozisyonunu tespit edemedi. Yardımcı Çimen, müsabaka içinde 4. hakemle yer değiştirilmeliydi.
4- İkinci gol atıldığında uzatma olarak gösterilen 5 dakikalık süre dolmuş ve maç bitmişti. Hakemin top Deivid’in ayağına geldiği sırada müsabakayı bitirmesi gerekirdi.
Sonuçta Hakan Sivriservi bu müsabakada oyunun skoruna direkt etki yaparak şampiyonluğa oynayan diğer takımları üzüntüye sevk etti.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/Default.a...=513614&ver=47
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla