Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı
istenenlerin hepsinin satılması lazım
|
Genç arkadaşımıza soruyorum.PAF takımını kaç defa seyrettiğini merak ediyorum.İddia ediyorum bu takımdan gelecekte en az 2-3 oyuncu yıldız olacaktır.kaç yıl sonra bu olur onu bilemem.PAF liginde şampiyon olmak öyle göründüğü kadar kolay değildir.bu takımın 4 büyükler dahil yenmediği takım kalmadı.bazı oyuncuların A takıma alışması zaman alabilir.fiziği zayıf olan oyunculara güçlendirme çalışması yapılmalı.bazıları kiraya verilmeli. çoğunun paf ta yaşı dolduğu için oynayamayacaklar.bu takıma sahip çıkılmalı.PAF TAKIMDAN A TAKIMA oyuncu çıkarıp yetiştirmek göründüğü kadar kolay değildir.Büyük sabır işidir.Yıldız oyuncu çiçek gibidir.İyi bakmazsan,ilgi göstermezsen solar.Beşiktaş Serdar Özkan'ı 3 senede ,fb.Semih'i 3-4 senede,g.s. Arda'yı 1-2 senede kazanabildi.Adı geçenlerin çoğunluğu bir kaç yıl başka takımlarda kiralık oynadılar.Liste uzayıp gidiyor.biz de aynı yolu denemeliyiz.İçlerinden 2-3 oyuncu 26 kişilik kadroda tutulmalı.geriye kalanlar 1-2yıl kiraya verilmeli;ancak gittikleri takımlardaki durumları devamlı takip edilmeli.A takıma faydalı olacaklardan gelecekte yararlanılmalı.diğerleri (genç.birliğinin yaptığı gibi)satılarak para kazanılmalıdır.