Mehmet Yıldız’ı yeşil sahalar değil, hastahaneler yordu!
Uzun süre belindeki rahatsızlık nedeniyle tedavi olan, ancak yine de futbol oynayan Mehmet Yıldız, önceki gün Ankara’dan gelir gelmez soluğu yine hastanede aldı.
Bu defa dişlerindeki rahatsızlık nedeniyle hastaneye gitmek zorunda kalan Mehmet Yıldız’ın 20’lik iki dişının ağrıdığı ve tedavisine Cumhuriyet Üniversitesi diş hekimliğinde başlandığı belirtildi.
MENAJERİM GÖRÜŞMÜŞ OLABİLİR!
Mehmet Yıldız isminin son olarak Rusya’nın FK Moskova takımıyla anılması üzerine başarılı futbolcu “Ben hiç kimseyle görüşmedim, ancak menajerim görüşmüş olabilir. Ben menajerime ‘Beni sürekli arama, ne zaman en son aşamaya gelinirse ara dedim’ onun içinde şu anda kiminle görüştü inan bilmiyorum” dedi.
Hürdoğan
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
yahu yukarıdaki fotoğrafta memmmet yıldızın arkasındaki cem can değilmi özledim keratayı geri çağırsak geri alsak sivasa, acaba duyarmı yönetim sesimi çokmu pahalıdır acaba çok beğenirdim cem canın oyun sitilini.
ankaragücünden kovulsada geri alsak keratayı.
memmmetimin arkasındaki diğer arkadaşta gürhan galiba oda fenerde yedek bekliyo garibim iyi topçuydu sivasa gelse bari muhammat abisinin yerine ikinci yarılar girse fenerde zor işi