Sivasspor’da kombine bilet hüsranı yaşanıyor. Biletlerin satışa çıkalı 5 gün olmasına rağmen sadece 278 adet satılması Yönetimi büyük bir üzüntü içerisine itti.
Geçtiğimiz sezon yakaladığı başarıyla Türkiye’nin gönlünde taht kuran Sivasspor, ne yazik ki hala taraftarının gönlünde istenilen yerde değil. Sivasspor için önemli gelir kaynağı olan kombineler 5 gün önce satışa sunuldu. Ancak 5 günde sadece 278 adet satıldı.
Yaşanan bu durum Sivasspor Yönetimini bir haylı üzerken, “Bu takım artık ne yapsın?. Büyük başarı yakaladı ama hala kombineye ilgi yok. Rakiplerimizin kombineleri satışa çıktığı gün 5-10 bin arasında satılıyor. Biz daha 3 bin kombineyi bitiremiyoruz. Onu da geçtik 5 gündür sadece 278 bilet satılmış. Bu bizi çok üzdü” denildi
Taksitli Satışlar da Başlıyor
Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan kombine biletlerinde taksit uygulaması Pazartesi günü başlayacak. Kredi kartıyla kombine bilet alacak olan taraftarlara 4 taksit yapılabilecek...
Sivasspor kombine biletlerinde taksit uygulaması Pazartesi günüyle birlikte başlayacak.
Yiğidoların büyük bir sabırsızlıkla beklediği kombine biletler geçtiğimiz günlerde satışa sunulmuştu. Sivasspor Yönetimi ve Teknik Heyeti, taraftarlara kolaylık sağlanması amacıyla satılacak olan kombine biletlerde kredi kartına taksit uygulaması yapacaklarını açıklamıştı.
Ancak yaklaşık 5 gündür satışa sunulan kombine biletlerde kredi kartına taksit uygulaması başlatılamamıştı. Sivasspor Yönetimi, taraftarlarlarına söz verdiği taksit uygulamasını hayata geçirmek için bankalarla anlaşma yaparak, kredi kartı cihazlarını getirdi.
Elektrik Sorunu Yaşanıyor
Yapılan bu çalışmalara rağmen hala kredi kartına taksit yapılamazken, yönetim bunun sebebinin elektrik sorunu olduğunu bildirdi. Biletlerin satıldığı büfenin elektiriği tehlikeli diye ilgililer tarafından kesilirken, Yönetim yeniden açtırmak için harekete geçti. Cuma günü bunun için girişimler yapan Yönetim ‘en geç Pazartesi elektrik verilecek’ denilmesiyle rahat bir nefes aldı. KABLOLAR DIŞARDA
Sivas’ın en gözde caddesi olan İstasyon Caddesi’nde bulunan Sivasspor büfesine elektrik verilmeme nedeni ise kabloların dışarda alması. Alt yapı çalışmaları yapan Belediye, kabloları yer altına almak yerine kaldırım üzerinde bırakırken, ortaya büfenin elektriksiz kalması sorunu çıkartı. Sivasspor Yönetiminin devreye girmesiyle elektirik verilecek ama yine tehlike saçmaya devam edecek.
Pazartesi Taksit Günü
Elektirik sorununu aşan Sivasspor Yönetimi taraftarlara çağrı da bulunarak Pazartesi günüyle birlikte taksitle kombinelerini alabileceklerini söyledi. Yönetim, “Biz üzerimize düşeni ve bizden istenileni yaptık. Artık icraat sırası taraftarlarımızda. Gelsinler ve kombine biletlerini alsınlar.” şeklinde bilet almaya davet ettiler.
Sivas'ın Sesi Gazetesi