sivas-ofk (foto)
maçtan çektiğim resimleri birazdan sizlerle paylaşacağım lakin maç hakkında bazı tespitlerde bulunmak istiyorum..
1.maçta bu kadar çok bayan taraftarın olması gerçekten çok sevindiriciydi..
2.hala aramızda gese,febe,sivaslı kartallar,ua sivas gibi tişörtlü insanları görmekse üzücüydü..umarım bir gün sivas formayıla gelecekler..
3-seyircimiz dün çok iyiydi..kendi kendine organize oldu..maçın büyük bir kısmında bağırdı..hele aralıksız 7-8 defa yapılan meksika dalgaları süperdi..top rakptteyken çalınan ıslıklarsa gerçekten iyi gelişmelerdendi..
4.stada ciddi oranda bayan taraftar geldiğini söylmiştim..lakin gar tarafındaki malum taraftar(!) grubunun yaptığı terbiyesizlik neden baynalr maçımıza gelmiyor sorusuna adeta tokat gibi bir cevap veriyodu..grubun yanından iki tane hanımefendi yerlerine oturmak için geçtiler ve yerlerine oturdular..yanlarından geçerken ve yerlerine oturduktan sonra kendilerine taraftar grubu diyen bu insanlar elleriyle insandan başka her şeye yakışan iğrenç,adice,bayağı manidar hareketlerde bulundular bayanların oturduğu tarafa dönerek..(manidar diyorum ama böyle bir çirkeflik,çamurlu,kepazelik manidar olamaz olsa olsa....neyse..herkes anladı..) yarın kendi kız kardşleri,anneleri maça geldiğinde de aynı hareketleri sergilerler mi bilemiyorum..şahsen böyle insanlarım maça gelmesinin hiç bir faydası olduğunu düşünmüyorum..ha bir de " bağırmayan taraftar .....""" tezahüratları var ki evlere şenlik..oraya gelenler bağırmayabilir,çekirdek yiyebilir,gese forması geeb forması giyebilir..ama unutmayın herşeyden önce bir insan bunlar..onurları gururları var..sen misin bu stadın bekçisi,kimi kimin stadından kovuyorsun?
neyse...mesele derin..200e yakın resim çektim ama tabi ki hepsini eklemek mümkün değil..uygun olanlarını ekliyorum saygılarımla..