Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı
tecrübe böyle kıritik maçta kazanılmaz adamı anasından doğduğuna pişman ederler madem yeni kaleci kazanmak istiyorsun koyarsın çerez maçlarda adam oynar.sen kırk yıl bekle avrupaya çık 90 dakika pozisyon verme ondan sonra volkan efendi 2 gol yesin bende alkışlayım yok arkadaş bana ters kötü kaleci olmayabilir ama bu maçın kalecisi olmadığını gördüm.Hoca da hatalı böyle bir maçta akını kaleye koymalıydı yenilirsek öyle yenileydik ama böyle oynayıp 2 hata yüzünden yenilmeyi ben sindiremiyorum.Avrupa maçları futbolcu kazanma maçı değil hata ve risk kabul etmiyor bizde öğrendik ama 40 yılımıza mal oldu.Şimdi şu 40 yılı bir düşünün ne eziyetler çekildi bu uğurda ondan sonra yorum yapın volkan efendi ve bülent hoca hakkında.Kötüyse kötü iyi ise iyi ben yalakalık yapamam.Bu maçı Bülent Uygun ve volkan yüzünden kaybettik var mı ötesi
|
YAŞIN 30 OLMUŞ GEÇ BÜLENT HOCANIN YERİNE.
TAKIMI 4. YAPINCA YERDEN GÖGE SOKAMIYORDUNUZ ŞİMDİ NE OLDU İKİ YÜZLÜ OLMAYALIM YA SEVELİM YADA SONRA ARKASINDAN VURMAYALIM.VOLKANA GELİNCEDE TECRÜBESİZ DİYE BİR ŞEY YOK 2 SENE LEHMANNIN YEDEGİ OLMUŞ BİR KALECİ TECRÜBESİZ OLAMAZ.