Insallah Sivasspor bu cikicini devam ettirir ve Süperlige bir Anadolu takimi daha cikar ve ortaligi karistirir. Bir Trabzonspor taraftari olarak bunu en icten duygularimla temenni ediyorum. Basarilar diliyorum
Saygilarimla.
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı Anonymous'a Teşekkür Ediyor...
Insallah Sivassporumuzu seneye Birinci Süper Ligde görürüz!
Bi Sorum var Kupa Maclari nezaman belli olacak!
Saygilarinizla Fatih B.
selam kardes bir seyi tam anliyamadim zaten sivassporumuz süprligte bu 3 üncü senesi bende fanatik sivasspor ve fenerbahceli olarak tüm takimlarimiza basarilar diliyorum kupa maclari bu carsamba günü galiba Danimarkadan tüm sivasima ve yigidolara selam kaya
selam kardes bir seyi tam anliyamadim zaten sivassporumuz süprligte bu 3 üncü senesi bende fanatik sivasspor ve fenerbahceli olarak tüm takimlarimiza basarilar diliyorum kupa maclari bu carsamba günü galiba Danimarkadan tüm sivasima ve yigidolara selam kaya
Bizde Bir Anadolu Takimi Olarak Tum Trabzonsporlu kardeslerimize basarilar diliyoruz.
Kupa Maclarindanda hic haberim yok BIr arkadas ciksin da yazsin.Internetden de bulamadim.
SEVGİLİ KARDEŞİM ARADAN BİRKAÇ YIL GEÇMİŞ SABAH GÖZÜNÜ AÇIYON SİVASSPOR AKŞAM YATANA KADAR B,İRDE BENDEN SANA TAVSİYE ÜÇÜ BİR ARADA NESCAFE CIKMIŞ (FENER-CİMBOM-BEŞİKTAŞ) KEYİFLE İÇ İÇMEYEDE DEVAM ET
herkese selamlar.artik sivassporun 1.lige cıkma vakti geldi.bunu artık kimse engelleyemez.Siteyede yeni uye oldum.Taraftarlar icin boyle bir site sartti.cok iyi olmus.hep beraber sivassporumuzu guclendirelim.saygilar..!!!