Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Sivas'ın Hedefi İlk 10
Alt 04.08.2008, 10:28   #1
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Standart Sivas'ın Hedefi İlk 10

Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, "Yeni sezonda hedefimiz çok büyük. İlk etapta ilk 10 takım arasında yer almak ve daha sonra belirlenen hedefe doğru adım adım ilerlemek istiyoruz" dedi.

Bülent Uygun, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, yeni sezonda takımın hedefleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Uygun, bu sezon hedeflerinin daha büyük olduğunu belirterek, "Yeni sezonda hedefimiz çok büyük. Öncelikli olarak ayağımızı yere sağlam basmak istiyoruz. İlk etapta ilk 10 takım arasında yer almak ve daha sonrasında belirlenen hedefe doğru adım adım ilerlemek istiyoruz" dedi.

Hem ligde, hem de Türkiye Kupası'nda iddialarını ortaya koyacaklarını ifade eden Uygun, "Ligin yanı sıra Türkiye Kupası'nda da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" diye konuştu. Geçen sezon takımı Sivasspor'un son iki haftaya kadar şampiyonluk yarışındaki yerini aldığını ve son iki haftada yaşanan şansızlıklar sonucunda mutlu sonu yakalayamadığını belirten Uygun, buna rağmen ortaya konulan başarı sonucunda Türkiye genelinde Sivasspor'un başarısını destekleyen futbolseverler tarafından "Gönüllerin şampiyonu" unvanına layık görüldüklerini dile getirdi.

Uygun, şunları kaydetti: "3 sezondan beri Sivasspor olarak Turkcell Süper Lig'e renk getirdik. Yiğido ekolü ile adımızdan söz ettirdik. Yeni sezon öncesinde de sorumluluğumuzun bilinci içerisinde çalışmalara başladık. UEFA Intertoto Kupası'nda üçüncü tura kadar gelmemize rağmen üçüncü turda yaşadığımız sakatlıklar ve şansızlıklar bizim UEFA hayalimizi yıktı."

"KAYSERİSPOR'U ÇİÇEKLERLE KARŞILAYACAĞIZ"
Sivasspor'un yeni sezonda ilk maçını, dost şehir olarak nitelendirdiği Kayserispor ile oynayacağını belirten Uygun, bu maçta taraftarlara ve kamuoyuna dostluk ve kardeşliğin en güzel örneklerini sunacaklarını söyledi.

Uygun, "Ligin ilk maçı dost şehir, kardeş takım Kayserispor ile olacak. Kayserispor'u, taraftarlarını ve yöneticilerini çiçeklerle, karanfillerle karşılayacak, maç sonrasında skor ne olursa olsun alkışlarla uğurlayacağız" dedi.

Sivasspor'un başarısının devam etmesi için desteğe ihtiyaçları olduğunu belirten Uygun, "Sivasspor'un başarısını Sivas ve Sivaslı istiyorsa maddi ve manevi desteklerini esirgememeli. Şehrin önde gelenleri, iş adamları ve sanayiciler taşın altına elini sokmalı ve başarıya ortak olmalı. Sivasspor sadece yönetim kurulunun değil, tüm Sivaslıların takımıdır" diye konuştu.

AVUSTRALYALI KALECİ PETKOVİÇ
Sivasspor'un Avustralyalı kalecisi Michael Petkoviç ise geçen sezon ligde başarılı olduklarını, yeni sezonda da aynı başarıyı tekrarlayacaklarını belirterek, "Sorumluluklarımızı biliyoruz. Bizlere güvenenleri asla utandırmayacağız. Yeni sezona bomba gibi hazırlanıyoruz. Sivasspor zirveye doğru emin adımlarla giderken kalem de gole kapalı olacaktır. Sorumluluğumu biliyorum" dedi.

Avustralya Milli Takımı'nda olduğu için UEFA Intertoto Kupası maçlarında yer alamadığını ifade eden Petkoviç, "Intertoto Kupası'nda kalede olmak isterdim, ama olmadı. Tarihinde ilk kez Avrupa'ya çıkan takımımız, ligdeki başarısını Avrupa'da da göstermiştir" diye konuştu.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
--->: Sivas'ın gözü yükseklerde
Alt 04.08.2008, 10:32   #2
Uzun
Acemi Yiğido

15 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 Uzun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sivas'ın gözü yükseklerde

Bülent Hocanın emeklerine ve dileklerine saygı duyuyorum. Yalnız olayı biraz daha profesyonel şekilde yapmaya yönlenmesinde büyük fayda görüyorum. Mesela transfer hususunda büyük bir sıradanlık var. Ben kişisel olarak her türlü yardıma hazırım. Tunus ve Fildişi Sahilleri nin ulusal liglerinde çok kaliteli gençler var. Üstelik bu oyuncular keşfedilmemiş. Bu konuda o bölgeyi öneririm. Bu işin maddi külfeti var derseler ben hazırım bu türlü bir yardıma. Direk futbolcularla bağlantıya geçebilirim ve menejerlik ücreti sözkonusu olmaz böyle bir durumda.
Uzun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Uzun'a Teşekkür Ediyor...
--->: Sivas'ın gözü yükseklerde
Alt 04.08.2008, 11:55   #3
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Sivas'ın gözü yükseklerde

Bülent Hocabence çok basit sıradan konuşmuş, geçen yıl ilk 4 de bitiren takım hedefi ilk 10 nasıl olur anlamadım.Uzun rumuzlu arkadaşımın düşüncelrine katılıyorum. Transferlde başarısız olduk, geçen yıl ve bu yıl aldığımız futbolcuların çoğunu geri gönderdik.3 yılda alıpta yıldızı parlayan yada iyi paraya sattığımız bir tane futbolcumuz yok. Demekki araştırmayı sıradan yapıyolar
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Sivas'ın Hedefi İlk 10
Alt 04.08.2008, 10:36   #4
ElBa
Yeni Yiğido

ElBa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ElBa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sivas'ın Hedefi İlk 10

İlk 10 bence küçük bir hedef. Geçen yıl bu takım ilk 4 içinde yer aldı. Noldu ki bu sene ilk 10 hedef biçildi .
ElBa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ElBa'a Teşekkür Ediyor...
-->: Sivas'ın Hedefi İlk 10
Alt 04.08.2008, 10:37   #5
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1183 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Sivas'ın Hedefi İlk 10

ilk 15 olsun bari temellli..ilk 5 ten ötesi yok!!
Alt 04.08.2008, 10:50   #6
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

İLK 10 KOLAY BENCE INS ISTEDIGIMIZ OLUCAKTIR EMINIZ
Alt 04.08.2008, 11:00   #7
antitoksidan
Yiğido

antitoksidan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 antitoksidan FAZLA SÖZE GEREK YOKantitoksidan FAZLA SÖZE GEREK YOKantitoksidan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ne ilk 10'u ilk 4 olması lazım niyeymiş ilk 10
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı antitoksidan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.08.2008, 11:10   #8
anilcan213
Yiğido

anilcan213 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 406 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 anilcan213 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ilk 10 dayız a ilk 4 cok zor bu kadro v oyun tarzıyla bülent hocanın takımdan ayrılması gerektiğini düşünüyorum
Alt 04.08.2008, 11:23   #9
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1295 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Yapma hocam ya bari hedefimiz ligde kalmak deseydın :(
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2008, 11:37   #10
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ya o öyle dedi diye ilk 10 olcak değil tabi o sözün kısası asıl amaç ilk beşdir yinede biz ilk 10 diyelim
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla