Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Kombinede Beklenen Olmadı
Alt 07.08.2008, 23:53   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Kombinede Beklenen Olmadı

Sivassporlu taraftarlar, kombine alınması halinde kendileri için hazırlandığı söylenen hediyelerin gerçekleşmemesine tepki gösterdi.

Sivassporlu taraftarlar, sezon öncesi Teknik Heyet ve Yönetim Kurulu tarafından kombine bilet alan taraftarlara verilen sözlerin tutulmadığını söyledi.
Sivassporlu taraftarlar, kombine alınması halinde kendileri için hazırlandığı söylenen hediyelerin gerçekleşmemesine tepki gösterdi. Taraftarlar, ‘Bizim bir beklentimiz yoktu ancak, yapılan açıklamalar bizleri beklenti içerisine itti. Ancak sözler tutulmadı” dedi.
Yeni sezon öncesi taraftarların kombinelere daha fazla ilgi göstermesi için Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve bazı yöneticiler tarafından, kombine bilet alacak olan taraftarlara, ‘Forma, kaşgöl, anahtarlık’ ve buna benzer Sivasspor ürünleri hediye edileceği açıklanmıştı.
Ancak kombine biletlerin satışa sunulmasının üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala sözü edilen bu hediye dağıtımları gerçekleşmedi.
Sivassporlu taraftarlar, Yönetimin yaptığı ‘Kombine alın’ çağrısına karşılık olarak ‘Verilen sözleri tutun’ yanıtını verdi.
Taraftarlar kombine biletlerin satışa sunulmasından önce herhangibi bir beklenti içerisinde olmadıklarını ancak yapılan açıklamalarla beklenti içerisine girdiklerini ifade ederek, “Biz elimizden geldiği kadar yardımda bulunuyoruz. İmkanlarımız belirli düzeyde. Bilet alacağımız zaman hediyelerimizin verilmesini bekledik ama verilen sözlerin gerçekleşmediğini gördük bizleri üzdü. Sivasspor Yönetimi ve Teknik heyeti söz verdiyse yapmalıdır. Biz forma veya başka ürün değil, verilen sözlerin peşindeyiz.” dediler.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
-->: Kombinede Beklenen Olmadı
Alt 08.08.2008, 00:08   #2
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Kombinede Beklenen Olmadı

Hediyesi için kombine alan sadece biziz herhalde başka hiçbir takımda duymadım...
Alt 08.08.2008, 07:57   #3
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: Kombinede Beklenen Olmadı

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hediyesi için kombine alan sadece biziz herhalde başka hiçbir takımda duymadım...
arkadaşım burdan bu sonuca varman çok yanlış.Anlatılmaya çalışılan kimse zaten bir şey beklemiyordu kombine alacak taraftarlar zaten belli onlar zaten alıyor.Biz verilmiş ve tutulmamış sözü hatırlatıyoruz.Bu konuda taraftar olarak kimse yönetimden istekte bulunmadı.Yönetim kendi açıkladı fakat sonradan anlaşamadık dendi.Buda milleti demoralize etti.
Alt 08.08.2008, 13:24   #4
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Blinzeln --->: -->: Kombinede Beklenen Olmadı

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Kardeşim Yönetim daha ne yapsın ne ''her türlü avantajı taraftarın ayağına getiriyorlar sırf maçlara gelinmesi açısından elbette hem destek tezehurat mayetine ve gelir maddi destek unsuru ;Taraftar haklı olabilir bir söz varsa elbette yerine getirilmeli yoksa ben sanmıyorumki 3/krş luk kaşkola anahtarlığa tenezül edilsin..Şöyle bir başınızı çevirin bakın Ankara'ya başkentimize bir çoğumuz bilir sık sık ifade ettim biletler 0.50 krş/1 ytl aralığında ve bunla bitmiyor işin ilginç tarafı geçen sene yada bir önceki sene Ankara takımları 10.000 forma verdi ama bir istekleri vardı maça gelebilenler o formaya hak edebiliyordu ve diğer II.si 06'Daki taraftarı Belediye otobüsleri tarafından ücretsiz maç başı ve bitimi ile servis yapıyorlardı vede daha önce belittiğim gb köfte arası ekmek ayranda taraftara dağıtmazlarsa iyidir gerçekten bana ilginç gelmez ve eminimki asla şaşırmam..
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Kombinede Beklenen Olmadı
Alt 08.08.2008, 00:13   #5
erol_58
Yiğido

erol_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

105 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erol_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: Kombinede Beklenen Olmadı

sivasspor büyük bir camiadır eğer böyle bir söz verilmişse bu sözü yerine getirmelidir ben inanıyorumki en kısa zamanda kombine alan taraftarların yüzünü güldürecektir bir aksilik olmuştur sivasspor yönetimi verdiği sözde durur. bizlerde sivaslılar olarak ister hediye verilsin verilmesin kombinelerin hepsini tüketip kulübümüze destek olmamız lazım
erol_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Kombinede Beklenen Olmadı
Alt 08.08.2008, 00:32   #6
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Kombinede Beklenen Olmadı

bence hediyeden ziyade tartisilmasi gereken konu, kombine satislarindaki adaletsizlik.. kombineler satisa ciktigi anda almaya giden bir cok sivasli maalesef ki sadece koselerdeki yerleerden kombine verildigi icin sikayetci..

bu duruma bi aciklik getirilmeli..

kimler icin ayriliyor acaba iyi yerlerdeki kombineler dusunmek tartismak lazim..
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2008, 00:38   #7
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1163 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

yaklaşık 1.500 tane satılmış heralde kombineler...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2008, 01:50   #8
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

pes kardeşim illa ki kombine karşılığında birşeyler almak mecburiyetinde misin? tamam yönetim cazip hale getirmek ve sivaslıları çekebilmek için böyle bir vaat yapmış olabilir lakin bunu gündeme taşıyıp sivassporu küçük düşürmek onu lekelemek çok ayıp!!!

bence bu tarz haberler gündeme bile taşınmamalı olan sivasspora oluyor yazıkkk!!!
Alt 08.08.2008, 07:04   #9
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1468 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Kombine almak için eğer hediyeyi bekliyorsanız yazık diyorum. Sivasspor aşkı sevgisini hiç bir şeye değişmem. Sivasda olsa çekilir bir köşede seyrederim!!!!! Maratonda bir köşede seyretsem ne olucak gardaşlarım. BiTrabzonun 10 da biri kadar olamadıkya ona üzülüyorum. İnşallah bu haber ulusal basına yansımaz ve rezil olmayız..

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2008, 08:01   #10
deplasman
Acemi Yiğido

46 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 deplasman FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar, canalrım hediye için kombine alınmaz kombineyı Sivassporumuza hem maddi yönden hemde stadda desteklerimızle manevi yönden destek olmak için almalıyız hiç bir mazeret üretmeye hakkımız yok bence ,bu takım değimiydi geçen sene bizim göğsümüzü kabartan bize sevinçler yaşatan öyleyse sıra bizde haydi gardaşlar kombine almaya
deplasman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda deplasman'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...