Sivasspor Teknik patronu Bülent Uygun Sivas'ın Sesi Gazetesine bir açıklamada bulunarak Sivasspor’un başında olduğunu söyledi.
Uygun, kendisine yapılan ‘yardımcı’ yakıştırmalarını beğenmediğini dile getirerek, “Bana yakışan yerdeyim. Yani Sivasspor’un başında görevimdeyim” dedi.
Fenerbahçe’ye Menajer ve yardımcı hoca şeklinde transferi ile ilgili haberlere gazetemiz aracılığıyla bir kez daha yanıt veren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımının başında olduğunu bir kez daha yineledi. Sivasspor’da yakaladığı başarının ortada olduğunu belirten Uygun, “Ben görevimin başındayım. 5 yıldır buradayım herkes açsın başarı grafiğimize baksın. Benim için söz ağızdan bir kez çıkar. Bende Sivasspor için hedefler belirledim. Bu hedeflerin peşindeyim. Ben yuvamda çok mutluyum. Ben insanları yarı yolda bırakmam. Kimse bana böyle birşey sunmasın. Ve başarılı olduğum bir yerdeyim. Kalkıp yardımcılık yapmam. Ben bana yakışan ve benim yakıştığım bir yerde, yani Sivasspor gibi önemli bir kulübün başındayım” dedi.
TAKIMIMIN BAŞINDAYIM!..
Sivasspor'un başında olduğunu ve Sivasspor'un başarısı için ter döktüğünü belirten Uygun, yaklaşık 6 yıldan beri Sivasspor'a emek verdiğini, bununla birlikte birçok başarıya imza attıklarını ifade ederek, “Dolayısıyla bizim yapımızda hiçbir şekilde bir yeri terk etmek veya herhangi bir şekilde mağdur duruma düşürmek yok. Bulunduğumuz yerde en iyisini yapmak, yaparken de bütün güzellikleri hep beraber paylaşmak var'' diye konuştu.
Sivasspor camiasına bağlı olarak hizmetini en iyi şekilde yerine getirdiğini kaydeden Uygun, “Fenerbahçe Kulübü'nde, sayın başkan Aziz Yıldırım, kendi kulübü ile ilgili değerlendirmeleri yapıyor. O yüzden herhangi bir şekilde bu tarzdaki söylemler, dedikodudan başka bir şey değildir'' dedi.
Anadolu'dan bir takımı şampiyon yapmak, başında bulunduğu takıma UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazandırmak gibi hayalleri olduğunu belirten Uygun, ''Aynı sevgi ortamında, aynı frekansları verdiğimiz yerde bu başarıları inşallah ben de bir teknik direktör olarak başarmak istiyorum. Başaracağıma da inancım tam. Kendimi her seferinde ona göre hazırlıyorum'' dedi.
Sivas'ın Sesi Gazetesi