Kariyerinin en başarılı dönemini Sivasspor´da geçirdiğini belirten Musa Aydın, Konya maçında olduğu gibi lider Trabzonspor´a da gol atmak istediğini söyledi.
Kariyerinin en başarılı dönemini Sivasspor’da geçirdiğini ve birçok futbolculuk yönünün bu takımda geliştiğini vurgulayan Aydın şunları söyledi: “Sivas’ın kalbimde ayrı bir yeri vardır. Çünkü burada birçok yetenekli yönümü keşfettim. Tabii bunda başta teknik direktörümün ve kulübümün de büyük etkisi var. Bu yüzden Sivasspor’a bu konuda borçluyum. Borcumu da sahadaki futbolumla ödüyorum”.
“Bu hafta lider Trabzonspor’la karşılaşıyoruz. Hedefimiz her maçta olduğu gibi kazanmak. Konyaspor karşılaşmasında Trabzonspor’a da gol atmak istiyorum. Bunun için de arkadaşlarım ve ben elimden geleni yapacağız. Ayrıca geçen sezonun ilk maçında Trabzon’da yaşanan tatsız olayları unuttuk. Sonuç olarak bu bir oyun. Kaybetmek de var, kazanmak da”.
‘Sorunu olmayan, ender kulüplerdeniz’
“Sivasspor’un bu kadar başarılı olmasındaki en büyük faktör, yönetim ve teknik heyetimizdir. Her konuda bize tam destek verirler. Bülent hocamız yeri geldiğinde bizlerin seviyesine iner, bizi anlamaya çalışır, sorunlarımızı dinler ve gerekeni yapar. Sivas ayrıca hiçbir sorunu olmayan ender kulüplerden bir tanesidir”.
‘Milli Takım’dan davet bekliyorum’
“Futbol kapasitemin, Milli Takım düzeyine geldiğine inanıyorum ve açıkçası davet bekliyorum. Ayrıca, başta Trabzonspor olmak üzere bir çok takımın benimle ilgilendiğini biliyorum. Hoşuma da gidiyor ama Sivasspor ile görüşüp anlaşmadan benim başka bir takıma transferim söz konusu olmaz”. “Bu aralar hakemlerden çok çekiyoruz. Açık söylüyorum hakemlerimiz iyi niyetli ama, çok yetenekli değiller. İyi olan 4-5 hakemimiz var.”
M.Ali Sabuncu
Fanatik