Sidayder'in ev sahipliğinde daha önce sitemizden duyurduğumuz İzmir İstişare toplantımızı başarı ile gerçekleştirdik. Yeni İzmir Temsilcimiz Yalçın ağbinin özverili gayretleri ile toplantımızdan beklediğimizin de üzerinde bir verim aldık. Katılımcıların Sivas ve Sivasspor sevdası, yeniliklere açık anlayışları ve konu Sivas ve Sivasspor olduğunda gösterdikleri hassasiyet bizleri gelecek için umutlandırdı. Katılımcılara tek tek teşekkür ediyorum.
Sidayder yönetim kurulunun yakın ilgisi için özellikle teşekkür ediyorum. Toplantı sonunda çok güzel fikirler ortaya çıktı. Sivas'ın tanıtımı için internetin önemi ve bu alanda en kapsamlı bilgi platformu olan Sivasspor.Com ve Sivaslilar Net'in şehrin tanıtımına, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmesi için önemine vurgu yapıldı.
Türkiye'de ve Dünya da büyük potansiyele sahip olduğu halde bu büyük gücü bir türlü kullanamayan Sivas ve Sivaslıların bir araya geldiği en geniş platform olan Sivasspor.Com ve Sivaslilar.Net sitelerimizde ki yeni yönetim anlayışına paralel olarak şehir toplantılarına devam edeceğiz.
Toplantıya Katılanlar
Av. Orhan Sağlamer (Sidayder Başkanı)
A. Yalçın Kınık (İzmir Temsilcimiz)
Ertuğrul Özdemir
Osman Günay
Bahadır Erdem
Sefer Doğan
Mahmut Nedim Kaynar
Mehmet Seri ve Oğulları
Semih ERsin
Ahmet Turan Korkmaz
Hıdır Acar
Yılmaz Gündüzoğlu
Burhan Karslı
Aziz Akın
Turan Sayılkan
Not: İsmini Unuttuğumuz hemşerilerimizden özür diliyoruz.
İzmir Toplantısı Fotoğrafları
Toplantı Öncesi Son Defa Notlarımızı Kontrol Ediyoruz.
Önce Tanışma Sonra Sohbet