Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

haydi trabzon maçına
Alt 13.09.2005, 12:16   #1
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Daumen hoch haydi trabzon maçına

merhaba gardaşlar bu arada futbol federasyonun yaptığı hataları kimse örtecek vaziyette değil.bazı takım ve spor yazarlarının sivassporu küçümsemesi beni çok etkilemesi ve neredeyse sabrımın taşıcağını belirtmektedir.şimdi bu arada sivasspor atatürk olimpiyat stadında tekrar maç yapacak inşallah manisa maçında gelen taraftarlarımızdan daha fazla taraftarın gelmesini istiyoruz.galatasaray maçında gösterdiğimiz perfonmansı daha iyi şekilde trabzonun karşısında göstermek isteriz.şimdi sivassporu tarbzon maçında desteklemek istiyoruz. haydi yiğidolar haydi olimpiyat stadına....................... ...........
Alt 13.09.2005, 14:26   #2
e17eren
Yeni Yiğido

e17eren - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 e17eren ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart trabzon maçında tribün şova hazırmısınız ?

arkadaşlar sivasspor olarak bu sene ilk defa ev sahibi sıfatı ile maçımız 90 dakika yayınlanacak
bizde kendimize düşen görevi yapalım
burada maçta nasıl tribün şovları yapabiliriz onları tartışalım
bence ;
- bütün sivaslılara kırmızı beyaz balonlar dağıtıp bu balonları da istiklal marşından sonra hep beraber aynı anda patlatarak güzel bir görsel ve ses şovu yapabiliriz.
herkes atkıları ile gelirsede güzel bir görüntü olur

formalar henüz gelmediği için sahte formalarla maça gelmeyelim

sizin de fikriniz var mı ?
e17eren isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2005, 14:31   #3
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1286 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen runter

Alıntı:
e17eren Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar sivasspor olarak bu sene ilk defa ev sahibi sıfatı ile maçımız 90 dakika yayınlanacak
bizde kendimize düşen görevi yapalım
burada maçta nasıl tribün şovları yapabiliriz onları tartışalım
bence ;
- bütün sivaslılara kırmızı beyaz balonlar dağıtıp bu balonları da istiklal marşından sonra hep beraber aynı anda patlatarak güzel bir görsel ve ses şovu yapabiliriz.
herkes atkıları ile gelirsede güzel bir görüntü olur

formalar henüz gelmediği için sahte formalarla maça gelmeyelim

sizin de fikriniz var mı ?
SİVASSPOR TARAFTARININ HİÇ BİR YOLU OLMAZ...STAD DOLSUN YETER..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2005, 14:37   #4
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı

bende umutsuzum ama belkı akılları basına gelmıstır onur bırazdaha umutluyum ben inşallah stad dolar eger dolmassa bırdaha bu konuda konusmayacagımmm...
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2005, 15:37   #5
serrkann58
Tecrübeli Yiğido

serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Nedense istanbul benim beklediğim gibi çıkmadı harbiden bu beni çok üzüyor taraftar bu kadar duyarsız olmamalıydı maçlar olimpiyatta oynanmasıda etkisi var oldum olası bende hiç ısınamadım sevmedim o stadı trabzon maçında şov filan yazmışsınız bunların üstüne orda yeterli seyirci olsun helal diyecegim takımın arkasında taraftar destegi tam olmalı
Alt 13.09.2005, 15:42   #6
GuNaY
Gast

YETERİ KADAR SEYİRCİ GELSİNDE O SEKİLDE BİR GÖRÜNTÜYEDE RAZIYIM.... YİNE BİZLER 90 DK BAGIRIRIZ... MİLLET MAC İZLER TİYATRO İZLER GİBİ... AMA HERKESİN ATKISI İLE GELMESİ COK İYİ OLUR...
Alt 14.09.2005, 11:20   #7
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı

Harbidende öyle stad dolsun hiç değilse Sivasspor para kazanır.Ama bizdeki taraftarda nerde o duyarlılık!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2005, 12:06   #8
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Gardaşlar forumlarda bazı arkadaşlar Sivası Trabzonla mukayese ediyor ve geçen yılki Trabzon-İstanbul maçına 40.000 kişi geldiğinden bahsediyor ve İstanbuldaki Sivaslılara laf vuruyor. Unutmayalım ki Trabzonun 7 şampiyonluğu var ve uzun yıllardır oluşturmuş olduğu birikimi var. Maalesef bazı arkadaşlar bilgisayar başından ve oturdukları yerden İstanbul'u ve İstanbul'un şartlarını çok da iyi bilmeden sallıyorlar. Yattıkları yerden kesin hükümler veriyorlar. Trabzon 7 defa şampiyon olmuş defalarca Avrupa kupalarında oynamış ve bir çok zafer elde etmiş ve geçen yıl Olimpiyat'a 40-50 bin kişi toplamış çok mu? Sivasımız bırakın 7 defa şampiyon olmayı; bir defa adamakıllı şampiyonluğa oynasın Olimpiyatın hertürlü olumsuz şartlarına rağmen 80.000 kişiyide toplar. Buna emin olun.

Ayrıca bazı arkadaşlarımız aşırı takım sevgisini ve realiteleri birbirine karıştırıp saçma sapan -afedersiniz ama- dangalakça yorumlar yapıyor. Sivasımızın son 4 yıldır istanbulda oynadığı maçlara bakın. Geçen yılki şampiyonluk dışında hiçbir ciddi başarısı olmayan takımın 15-40 bin arasında değişen taraftar desteği var. Sevgili yiğidolar ben de fanatik Sivassporluyum ama birazda olaylara realist yaklaşmak lazım. Son Galatasaray maçında memlekette tatildeydim onun haricinde İstanbuldaki bütün maçlara gittim. Bu sözleri sadece bilgisayar başında oturup yazmıyorum. Lütfen mantığınızla hareket ediniz...

Biz istiyoruz ki daha şunun şurasında ulusal medyada adından iki-üç yıldır söz ettirebilen bir takım her maça 50.000 kişiyle çıksın. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Bu takım teknik heyetiyle yönetimiyle adamakıllı şampiyonluğa oynayacak ondan sonra 80 bin 90 binleri görecek. Buna emin olun. Biraz mantıklı olalım. Bursaspor ve Trabzon hariç hangi Anadolu takımı bırakın deplasmanı kendi evinde dahi 15-20 bin seyirciyi toparlayabilmiş. Bu kadar kısa bir geçmiş ve çok az miktardaki başarı kariyeriyle bu takıma 15-40 bin arasında destek varsa bu sadece ve sadece bizim ne kadar büyük olduğumuzu gösterir.

Hepinize selamlar....
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2005, 13:12   #9
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Seyirci stadı dolduramaz ama taraftar doldurur...
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2005, 16:43   #10
heryerdeyiz61
YASAKLI ÜYE

heryerdeyiz61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 heryerdeyiz61 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Gardaşlar forumlarda bazı arkadaşlar Sivası Trabzonla mukayese ediyor ve geçen yılki Trabzon-İstanbul maçına 40.000 kişi geldiğinden bahsediyor ve İstanbuldaki Sivaslılara laf vuruyor. Unutmayalım ki Trabzonun 7 şampiyonluğu var ve uzun yıllardır oluşturmuş olduğu birikimi var. Maalesef bazı arkadaşlar bilgisayar başından ve oturdukları yerden İstanbul'u ve İstanbul'un şartlarını çok da iyi bilmeden sallıyorlar. Yattıkları yerden kesin hükümler veriyorlar. Trabzon 7 defa şampiyon olmuş defalarca Avrupa kupalarında oynamış ve bir çok zafer elde etmiş ve geçen yıl Olimpiyat'a 40-50 bin kişi toplamış çok mu? Sivasımız bırakın 7 defa şampiyon olmayı; bir defa adamakıllı şampiyonluğa oynasın Olimpiyatın hertürlü olumsuz şartlarına rağmen 80.000 kişiyide toplar. Buna emin olun.

Ayrıca bazı arkadaşlarımız aşırı takım sevgisini ve realiteleri birbirine karıştırıp saçma sapan -afedersiniz ama- dangalakça yorumlar yapıyor. Sivasımızın son 4 yıldır istanbulda oynadığı maçlara bakın. Geçen yılki şampiyonluk dışında hiçbir ciddi başarısı olmayan takımın 15-40 bin arasında değişen taraftar desteği var. Sevgili yiğidolar ben de fanatik Sivassporluyum ama birazda olaylara realist yaklaşmak lazım. Son Galatasaray maçında memlekette tatildeydim onun haricinde İstanbuldaki bütün maçlara gittim. Bu sözleri sadece bilgisayar başında oturup yazmıyorum. Lütfen mantığınızla hareket ediniz...

Biz istiyoruz ki daha şunun şurasında ulusal medyada adından iki-üç yıldır söz ettirebilen bir takım her maça 50.000 kişiyle çıksın. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Bu takım teknik heyetiyle yönetimiyle adamakıllı şampiyonluğa oynayacak ondan sonra 80 bin 90 binleri görecek. Buna emin olun. Biraz mantıklı olalım. Bursaspor ve Trabzon hariç hangi Anadolu takımı bırakın deplasmanı kendi evinde dahi 15-20 bin seyirciyi toparlayabilmiş. Bu kadar kısa bir geçmiş ve çok az miktardaki başarı kariyeriyle bu takıma 15-40 bin arasında destek varsa bu sadece ve sadece bizim ne kadar büyük olduğumuzu gösterir.

Hepinize selamlar....
haklısın kardeşim ama gs liler 15 defa şampiyonluk uefa kupasını almalarına rağmen geçen sene tüm sezon ortalama 4 - 5 bin kişiye oynadılar. unutmamak gerek.
heryerdeyiz61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla