Trabzonlu kardeş
Bazı şeylerin,bazı kültürlerin oluşması için zaman gereklidir,başarı gereklidir maalesef böyle!
Ben hep şunu diyorum,evet Trabzonluların takımlarına bağlılığı müthiş..
Yüzlerce Trabzonlu tanıdığım var..Çoluğundan,yaşlısına,erke ğinden kadınına hepsi ama hepsi Trabzonsporlu..Biri hariç
Ancak Trabzonspor 6 şampiyonluğu kazanmasaydı,yılaar yılı,bizim gibi ikinci ligde ve üçüncü ligde mücadele etseydi,yine tüm Trabzonlular Trabzonsporlu olur muydu?O şampiyonlukları görenler sonraki nesillere de bu sevgiyi aktardı..Aktaramayanlar ne mi oldu?Bizim bir alt komşumuz vardı Trabzonlu,5 yaşlarında çocukları vardı..Ve çocuk Fenerbahçeli olduğunu söyleyip duruyordu,inanmadım gitti baan FB formasını getirdi..Biri hariç dedim ya
Türkiye insanının doğasında bu vardır..Başarılı olan takım tutulur malesef!Şu an biz de baaşrılı oluyoruz..Şampiyonluğa oynuyoruz..Ve şehirde sadece Sivassporu tutanların sayısı ciddi manada çoğaldı..Ancak bizim şehrimizde sadece Sivaslı yok..Üniversiteliler,öğretmenl er,vb vb...Onlar Sivaslı değil,dolayısıyla Sivassporlu da değil.Onalrın da kendi takım formalarını giymelerine saygı duyuyoruz..Ancak Sivaslının Sivasspordan başka takım tutması zorumuza gitse de İNANIYORUZ Kİ GS,FB VE BJK GİBİ İSTANBUL TAKIMLARINI YENMENİN MÜTHİŞ TADINI ALDIKÇA HERKES SİVASSPORA DÖNECEKTİR..