Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

LÜTFEN DİKKAT!!!
Alt 18.09.2005, 16:28   #1
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch LÜTFEN DİKKAT!!!

WWW.SİVASSPOR.COM UN DEGERLİ SAKİNLERİ...
SON ZAMANLARDA SİTEMİZİN ADMİNLERİNİN BAŞLATMIS OLDUGU CHATTE FAZLA ONLİNE OLANA YILDIZ VERİLME KAMPANYASINA YOGUN İLGİ VAR ZATEN SİTEMİZE GİRENLERİN COGU SİTEMİZLE VE FORMLARLA ALAKALARI YOK FAKAT BEN İSTİYORUMKİ CHATE GİREN ARKADASLARIN FORMLARDA BİRAZ DAHA AKTİF OLSUNLAR...
BASTA ADMİNLER OLMAK ÜZERE DEGERLİ MODARATORLERIMIZLE BİRLİKTE GELİN BU SİTEDEKİ FORMLARI MESAJ YAGMURUNA TUTALIM ENAZ YAZILAN FORM 50-60 SAYFA OLSUN YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEGERLİ OLUP SİVASSPORA KATKI SAGLAYACAGINA İNANIYORUM...
ARTIK SU CHATTE FAZLA ONLİNE OLMA İŞİNİ BİR KENARA BIRAKALIM CHATE SIRF ONLİNE OLMAK İÇİN GİRMEYELİM...
İNŞALLAH BU SÖYLEDİKLERİM BAZI MERCİLERİ KIZDIRMAZ SADECE İÇİMDEN GELENİ SİZİNLE PAYLASMAK İSTEDİM UMARIM FORMLARIMIZA GEREKEN İLGİYİ GÖSTERİRSİNİZ... SAYGILARIMLA GeCeVeMaVi58pRf....
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2005, 16:32   #2
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

Er58Ol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Er58Ol ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Frage

katılmakla beraber eklemek istediğim bişey var.........forumlarımızda en fazla yorum maç tahminlerine yapılıyor barii onu extra seviyelere taşıyalım ,,zaten taş çatlasa 200-300 oluyor orda da BU 10.000 ÜYE NEREDE?????
Er58Ol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2005, 16:40   #3
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

formlarda sansürcü zihniyet olduğu sürece formlara yeterli katılımı sağlayamazsınız.
vatandaş yazacak bri şey bulamıyor.
+
imza
formlar hep böyle .
site yöneticileri hep kendi görüşleri doğrultusunda yönlendiriyorlar.
bu yüzden gerekli katılım olacağını sanmıyorum.
www.sivasspor.com
Alt 18.09.2005, 17:53   #4
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Pfeil www.sivasspor.com

Alıntı:
drummer Nickli Üyeden Alıntı
formlarda sansürcü zihniyet olduğu sürece formlara yeterli katılımı sağlayamazsınız.
vatandaş yazacak bri şey bulamıyor.
+
imza
formlar hep böyle .
site yöneticileri hep kendi görüşleri doğrultusunda yönlendiriyorlar.
bu yüzden gerekli katılım olacağını sanmıyorum.

Ama forumumuzu temiz ve ilkeli yapanda bu zaten. Yoksa diğer forumlardan ne farkımız olur.
Herkes birbirine çok kötü tabirler kullanıyor ve seviyesini düşürüyor.
Forumu serbest bırakırsak o zaman sitenin seviyesi düşer.
Ben site yönetimini sonuna kadar destekliyorum ve bize böyle temiz bir forum sundukları için teşekkür ediyorum.
Alt 18.09.2005, 18:16   #5
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1294 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

BU TOPİĞİ İSMAİL GARDAŞIMLAR BİRLİKTE YAZDIK..İNŞALLAH OKUNUR VE GEREKEN MESAJI HERKES ALIR..SADECE BU SİTEYE GİRİPTE CHATTE YILDIZIM ÇOĞALSIN DİE VEYA İSMİM GÖRÜNSÜN DİE GİRİLMESİN...BU SİTENİN BEL KEMİĞİ FORUMLARDIR..FORUMLARA YAZILACAK DÜŞÜNCELER ÇOK ÖNEMLİ BİR BİZİM FORMLARIMIZ ORTALAM 10 SAYFAYI GEÇMİYOR...BİRAZ DAHA İLGİ ..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2005, 19:05   #6
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
BU TOPİĞİ İSMAİL GARDAŞIMLAR BİRLİKTE YAZDIK..İNŞALLAH OKUNUR VE GEREKEN MESAJI HERKES ALIR..SADECE BU SİTEYE GİRİPTE CHATTE YILDIZIM ÇOĞALSIN DİE VEYA İSMİM GÖRÜNSÜN DİE GİRİLMESİN...BU SİTENİN BEL KEMİĞİ FORUMLARDIR..FORUMLARA YAZILACAK DÜŞÜNCELER ÇOK ÖNEMLİ BİR BİZİM FORMLARIMIZ ORTALAM 10 SAYFAYI GEÇMİYOR...BİRAZ DAHA İLGİ ..
EVET COK HAKLISINIZ ABI BIZDE BU KONUDA EKSIGIZ AMA DAHA AKTIF OLACAGIZ YENI GIREN ARKADASLARA FORM YAZMAYI ASILARSAK INANIYORUMKI FORMLAR DAHA AKTIF OLACAKTIR
sinan58_34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2005, 17:03   #7
GuNaY
Gast

formlara yazı yazarak hem kendi bilgimizi diğer üyelerle hemde diğer üyelerin bilgilerini kendimizle paylaşmış oluruz
Alt 18.09.2005, 17:08   #8
twity_58
Tecrübeli Yiğido

twity_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 twity_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch

EVET FORMLARA DAHA FAZLA ILGI GÖSTERMELIYIZ EN AZINDAN BUNDAN SONRA BEN ELIMDEN GELENI YAPMAYA CALISACAGIM ...... HERKESIDE BU KONUDA DUYARLI OLMAYA BEKLIYORUZ .....
twity_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2005, 17:43   #9
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1305 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Evet formlara ilgi alakamızı göstermeliyiz...Ben başından beri bunun savunucusuyum...Eğer bir insanın fikri görüşü varsa buraya yansıtmalıdır...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2005, 23:01   #10
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
GeCeVeMaVi58pRf Nickli Üyeden Alıntı
WWW.SİVASSPOR.COM UN DEGERLİ SAKİNLERİ...
SON ZAMANLARDA SİTEMİZİN ADMİNLERİNİN BAŞLATMIS OLDUGU CHATTE FAZLA ONLİNE OLANA YILDIZ VERİLME KAMPANYASINA YOGUN İLGİ VAR ZATEN SİTEMİZE GİRENLERİN COGU SİTEMİZLE VE FORMLARLA ALAKALARI YOK FAKAT BEN İSTİYORUMKİ CHATE GİREN ARKADASLARIN FORMLARDA BİRAZ DAHA AKTİF OLSUNLAR...
BASTA ADMİNLER OLMAK ÜZERE DEGERLİ MODARATORLERIMIZLE BİRLİKTE GELİN BU SİTEDEKİ FORMLARI MESAJ YAGMURUNA TUTALIM ENAZ YAZILAN FORM 50-60 SAYFA OLSUN YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEGERLİ OLUP SİVASSPORA KATKI SAGLAYACAGINA İNANIYORUM...
ARTIK SU CHATTE FAZLA ONLİNE OLMA İŞİNİ BİR KENARA BIRAKALIM CHATE SIRF ONLİNE OLMAK İÇİN GİRMEYELİM...
İNŞALLAH BU SÖYLEDİKLERİM BAZI MERCİLERİ KIZDIRMAZ SADECE İÇİMDEN GELENİ SİZİNLE PAYLASMAK İSTEDİM UMARIM FORMLARIMIZA GEREKEN İLGİYİ GÖSTERİRSİNİZ... SAYGILARIMLA GeCeVeMaVi58pRf....
İSMAİL SOYLEDIKLERİNE KATILIYORUM..AMA...SUNUDA SOYLEMEK ZORUNDAYIM!..
FORMLARA YAZILSIN AMA SALLAMADAN...
SADECE O FORM U DOLDURMAK YAZMAKLA BİTMİYOR!..İCRAAT LI BI SEKILDE YAZMAK ONEMLI...
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla