Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Sivas`ın Çektikleri
Alt 19.02.2009, 10:28   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Sivas`ın Çektikleri

Abdullah YİĞİT / FotoMaç

Sivasspor, kimseden çekmedi Anadolu takımlarından çektiğini! "Anadolu takımları ve taraftarları Sivasspor'un şampiyon olmasını istiyor" deniyor ama alınan sonuçlar ve hiç de öyle söylemiyor. Sivas'a en yakın illerden birisi olan komşusu Kayserispor'la iki maç oynuyor ve Sivas'ın kaybı 4 puan! Ligde şu ana kadar 2 yenilgi alıyor ve bunlar Ankaraspor ile Antalyaspor'a karşı, yani kayıp 6 puan! Eskişehir, Bursa ve Trabzon beraberlikleri de cabası! Şunu söylemek istiyorum: Futbolda duygusallığa yer yok, olmamalı da... Bizim insanımız bu durumlarda çok güzel senaryolar yazar. Ben iddia ediyorum, eğer Sivasspor, Bursa maçını kazansaydı birçok köşe yazarı maç öncesi Ertuğrul Sağlam ve Bülent Uygun'un el ele tribünleri selamlamasından mutlaka bir şeyler çıkarırdı. Aynı şekilde komşusu Kayserispor'la oynadığı maçı da kazansaydı yine homurdanmalar olurdu.

Sapla saman karışmasın
Sivasspor'un bu anlamda kimsenin desteğine ihtiyacı yok. Bu şekilde şampiyon olacaksa hiç olmasın daha iyi! Sivasspor'un istediği, bütün maçlarda hakemlerin adaletli olması ve maçı hak edenin kazanması... Sivasspor'un son iki sezondur Süper Lig'deki müthiş başarısı ister istemez futbolseverlerin sempatisini kazanmasına neden oldu. Bu da gayet normal. Kolay değil... Süper Lig, bir futbolcuya 20 trilyon verilen oldukça zorlu bir arena. Böyle bir ligde 300-500 bin dolar maliyetle alınan futbolcuların gösterdiği başarılı tabii ki sempatizan bulur, alkışlanır! Ben diyorum ki "Dananın altına buzağı aramak" yerine Sivasspor'un buralara nasıl geldiği araştırılsa, Türk futbolu adına daha hayırlı işler yapılmış olur.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Sivas`ın Çektikleri
Alt 19.02.2009, 10:34   #2
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivas`ın Çektikleri

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Abdullah YİĞİT / FotoMaç

Ben iddia ediyorum, eğer Sivasspor, Bursa maçını kazansaydı birçok köşe yazarı maç öncesi Ertuğrul Sağlam ve Bülent Uygun'un el ele tribünleri selamlamasından mutlaka bir şeyler çıkarırdı. Aynı şekilde komşusu Kayserispor'la oynadığı maçı da kazansaydı yine homurdanmalar olurdu.
Çok güzel vurgalamış. geçen sene kazandığımız maçlarda diğer takım taraftarları bile anadolu takımları sivasa yatıyor diyorlardı
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sivas'ın Çektikleri
Alt 19.02.2009, 11:20   #3
by_hunter
Usta Yiğido

by_hunter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

516 Mesajına 1.183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 849 by_hunter FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Sivas'ın Çektikleri

Sivas'ın çektikleri

Sivasspor, kimseden çekmedi Anadolu takımlarından çektiğini! "Anadolu takımları ve taraftarları Sivasspor'un şampiyon olmasını istiyor" deniyor ama alınan sonuçlar ve hiç de öyle söylemiyor. Sivas'a en yakın illerden birisi olan komşusu Kayserispor'la iki maç oynuyor ve Sivas'ın kaybı 4 puan! Ligde şu ana kadar 2 yenilgi alıyor ve bunlar Ankaraspor ile Antalyaspor'a karşı, yani kayıp 6 puan! Eskişehir, Bursa ve Trabzon beraberlikleri de cabası! Şunu söylemek istiyorum: Futbolda duygusallığa yer yok, olmamalı da... Bizim insanımız bu durumlarda çok güzel senaryolar yazar. Ben iddia ediyorum, eğer Sivasspor, Bursa maçını kazansaydı birçok köşe yazarı maç öncesi Ertuğrul Sağlam ve Bülent Uygun'un el ele tribünleri selamlamasından mutlaka bir şeyler çıkarırdı. Aynı şekilde komşusu Kayserispor'la oynadığı maçı da kazansaydı yine homurdanmalar olurdu.

Sapla saman karışmasın
Sivasspor'un bu anlamda kimsenin desteğine ihtiyacı yok. Bu şekilde şampiyon olacaksa hiç olmasın daha iyi! Sivasspor'un istediği, bütün maçlarda hakemlerin adaletli olması ve maçı hak edenin kazanması... Sivasspor'un son iki sezondur Süper Lig'deki müthiş başarısı ister istemez futbolseverlerin sempatisini kazanmasına neden oldu. Bu da gayet normal. Kolay değil... Süper Lig, bir futbolcuya 20 trilyon verilen oldukça zorlu bir arena. Böyle bir ligde 300-500 bin dolar maliyetle alınan futbolcuların gösterdiği başarılı tabii ki sempatizan bulur, alkışlanır! Ben diyorum ki "Dananın altına buzağı aramak" yerine Sivasspor'un buralara nasıl geldiği araştırılsa, Türk futbolu adına daha hayırlı işler yapılmış olur.

Abdullah Yiğit / Fotomaç
Alt 19.02.2009, 11:50   #4
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Abdullah YİĞİT / FotoMaç
"Anadolu takımları ve taraftarları Sivasspor'un şampiyon olmasını istiyor" deniyor ama alınan sonuçlar ve hiç de öyle söylemiyor.

Yine çok güzel yazmış Abdullah abimiz.Herkesin eteğindeki taşlar dökülmeye başladı artık.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2009, 12:12   #5
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Evet yıllardır aynı sorunlar S.Spor'u evet kimse çekemiyor Kayseri spor Adanadai maçta gösterdi kendini Demir Spor destekli satlık taraftarlarla ve satlık insanlar S.Spor'u her zaman desteksiz bırakacak tabiki bizler Anadolunu gururu Yiğitoğlu Yiğidoların komşusunun dahi gözü batıcak bir takımdır S.Spor canla başla imkansızlıklara torpillsiz yürüyoruz bunun farkında olan diğer takımlar S.Spor' empatiyle bakamıyor kıskanıyor
Olsun'ya bu bizim için gururdur ve doğru yolda olduğumuzu ve Fortis Türkiye kupasını alma yolunda zafer!den zafere giden 11 maç yenilgisiz oynayan S.por'u çekemeyenler her daim olacaktır.
yazıklar olsun onlaraki düşman bile centilmenlik yapar ama onlarda nerde Kayseri Spor yıllardır sorunluyuz zaten buda en kötüsü onlar kendine yakışanı yapsın
Bizler yolumuza devam yılmadan hatta bu konular bizim Yiğidoları besliyor
hadi Yiğidolar gösterin Anadolu yıldızı nasıl olur sadece oyunla değil taraftarlarıyla yönetimiyle her yönüyleyıldız olmayı

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2009, 12:29   #6
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

insanlar sivassporumuzun başarısını çekemedikleri için ve küçümsemek için yolu bulmuşlar.anadolu takımları sivas maçlarında yatıyolar diyip işin içinden çıkmaya çalışıyorlar...
Alt 19.02.2009, 12:32   #7
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
tanju_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
insanlar sivassporumuzun başarısını çekemedikleri için ve küçümsemek için yolu bulmuşlar.anadolu takımları sivas maçlarında yatıyolar diyip işin içinden çıkmaya çalışıyorlar...
o çekemeyenlere göre kazara sivassporumuz şampiyon olursa şampiyonluğuna gölge düşürebilmek için şimdiden söylemeye başladırlar...
Alt 19.02.2009, 12:47   #8
07reis58
Tecrübeli Yiğido

07reis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 624 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 07reis58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şampıyon olana kadar
oynayın sonuna kadar
bız varız ölene kadar
birimiz kalana kadar....
07reis58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 07reis58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2009, 12:47   #9
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Büyüklük Odur ki;

Şu veya bu yoldan bir takım kimselere kendinizi beğendirmek hevesine
düşmeyiniz, bunun hiçbir kıymeti ve önemi yoktur.

Şunun veya bunun sizi yüzünüze karşı gereğinden fazla çok övmesinden
kuvvet almaya tenezzül etmeyiniz.

Büyüklük odur ki; hiç kimseye eğilmeyeceksin, hiç kimseyi aldatma- yacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin.

Herkes senin aleyhinde bulunacaktır, herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır, önüne sonsuz engeller yığacaklardır. Kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu güçlükleri aşacaksın.

Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu söyleyenlere güleceksin…

M.KEMAL ATATÜRK
sivasda büyük olmak istiyorsa böyle yapmaldır.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Çektikleri, sivas`ın