Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Bravo Sadri Şener`e
Alt 27.02.2009, 09:26   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Bravo Sadri Şener`e

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Büyük takım ve büyük kulüp olmak yalnızca sportif başarılarla mümkün değildir. Sportif başarılarla birlikte, taraftar desteği, takıma gösterilen ilgi ve sevgi ile diğer sosyal faaliyetlerde büyük takım olma yolunda önemli kriterlerdir.

Bu açıdan baktığım zaman ne yazıkki,Sivasspor’un büyük takım olma yolunda çok mesafe kat etmesi gerektiğini görüyorum. Bunu bir Sivaslı olarak üzülerek itiraf ediyorum.

Geçen gün Trabzonspor kulübü Başkanı Sadri Şener bir panelde, Sivasspor’un şampiyon olmasını çok istediğini, ancak şehrin buna hazır olmadığını gördüğünü belirtti. Örnek olarakta, Sivasspor-Galatasaray maçında bir Sivas Milletvekilinin Fenerbahçe beresiyle maçı izlemesini gösterdi.

Aslında bu konu masum bir bere takma olayı değil, Sivas gerçeğinin ta kendisi.
Sivasspor’un şu andaki başarısına Türkiye hayran,herkes takdir ediyor, hatta zaman zaman UEFA’dan övgüler alıyor,ama nedense Sivas’ta hala,bu üç takıma olan ilgi devam ediyor. Sivasspor maçında Fenerbahçe beresi takmanın hoşgörüyle filan ilgisi yok.

Bu olay bilinçsizliğin dışa yansımasından başka bir şey değil. Sivasspor,Galatasaray’la oynuyor ve sen Sivasspor’u desteklemek için stada geldiğini söylüyorsun, ama kafanda Fenerbahçe beresi var. Tekrar ediyorum,bunun hoş görüyle filan alakası yok,tamamen özenti.

Bu nedenle,Trabzon Başkanı Sadri Şener’in bu konuda yaptığı açıklamayı yürekten destekliyorum, bir Sivaslı vekilinde başka takımın beresini takmasını doğru bulmuyorum,gerekçe ne olursa olsun...

Sivaslı ne zaman rakip takımın beresini takmalı biliyormusunuz? İstanbul’da Kadıköy’de doğan ve orada yaşayan birisi ne zaman Fener-Galatasaray maçında Sivasspor beresi takarsa o zaman takmalı.

Sayın vekil, Sivasspor’un en büyük rakiplerinden birisinin beresini takman gerçek Sivaslı’ları yaraladı, haberin olsun....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Bravo Sadri Şener`e
Alt 27.02.2009, 09:35   #2
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Bravo Sadri Şener`e

evet bu haberi büyük sitelerden okuyunca çok üzüldüm milletin yorumlarına baktım acayip alay geçmişler

seni sivaslılar seçiyor sivası temsil ediyorsun maça fb şapkasıyla geliyorsun hiç gelme sivaslılarda artık seni seçmemesi lazım ben akp partisine birdaha sivastan aday olmaması için fax bile çektim bu konuda çok sinirlendim çünkü birde saçma sapan açıklamalar yaparak üste çıkmaya çalışıyor
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ademgoze'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.02.2009, 09:40   #3
ssk58
Yiğido

ssk58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 ssk58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Tel : 0 312 420 61 62-63

Fax : 0 312 420 69 58

Email : selami.uzun@tbmm.gov.tr
ssk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2009, 14:23   #4
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 965 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ssk58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Tel : 0 312 420 61 62-63

Fax : 0 312 420 69 58

Email : selami.uzun@tbmm.gov.tr

arkadaşım bilgi için teşekkür ederim vee ben mail gönderdim hepimiz duyarlı olalım tepki ve kınamalarımızı kendisini bildirelim ki yaptığı hatayı anlasın özür dilesin sivas halkından ve sivasspor camiasından...
Alt 27.02.2009, 17:01   #5
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 965 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Lütfewn bu konuyu gündemden düşürmeyelim.....

Arkadaşlar kesinlikle siyasi dawranmıyorum aklınıza böyle birşey gelmesin.....

Ama tepkimizi sonuna kadar gösterelim.. lütfen...

ve bundan s0onra hiç kimse böyle birşey yapamasın....
Alt 27.02.2009, 09:44   #6
izmirliyigido
Gast

Vekilimizin bu davranışını kesinlikle tasvip etmiyorum, Sadri Şener'in bu tür konuşmasını hiç mi hiç tasvip etmiyorum ama YİĞİDOLAR'ın gösterdiği bu tepkiyi alkışlıyorum. Artık bırakalım şu İstanbul takımlarını. Lütfen artık şuna da 3 büyükler demeyelim. Onların adı İstanbul takımları.

Sadri Şener'e neden tepkiliyim. Kendi yöneticileri, başkanları İstanbul takımlarının Yönetim ve Kongre üyesi değiller mi sanki? Bir M. Ali Yılmaz, bir Ergün GÜRSOY ve oğlu vs. Bakın bakalım hangi istanbul takımının üyeleri ve hangi maçları seyrediyorlar.

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.02.2009, 09:46   #7
ssk58
Yiğido

ssk58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 ssk58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Vekilimizin bu davranışını kesinlikle tasvip etmiyorum, Sadri Şener'in bu tür konuşmasını hiç mi hiç tasvip etmiyorum ama YİĞİDOLAR'ın gösterdiği bu tepkiyi alkışlıyorum. Artık bırakalım şu İstanbul takımlarını. Lütfen artık şuna da 3 büyükler demeyelim. Onların adı İstanbul takımları.

Sadri Şener'e neden tepkiliyim. Kendi yöneticileri, başkanları İstanbul takımlarının Yönetim ve Kongre üyesi değiller mi sanki? Bir M. Ali Yılmaz, bir Ergün GÜRSOY ve oğlu vs. Bakın bakalım hangi istanbul takımının üyeleri ve hangi maçları seyrediyorlar.

AYK

ama hiç biri ts maçlarına o atkıyla formasıyla gelmiyor nasıl olacak
ssk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2009, 10:30   #8
atsiz hoca
Yeni Yiğido

atsiz hoca - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 584 atsiz hoca FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hz. Mevlana'nın aşağıdaki dizeleri geldi aklıma...

Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye

özellikle so 2 mısra...Laflarda doğruluk payı olmakla birlikte,Lafı söyleyen adamı alakadar etmediğini düşünüyorum.Ayrıca açıklamalarında artniyet ve çekememezlik olduğu ortada,ne diyor?
''Ama Sivas şehrinin buna hazır olduğunu göremedim. Fenerbahçe maçında Sivaslı bir milletvekili Fenerbahçe atkısı takmıştı. Anadolu'da bu böyle olmamalı. Herkes kendi şehrinin takımına sahip çıkmalı''
Sivas şehri şampiyonluğa hazır değilmiş,yani bırakın Trabzona şampiyonluğu, siz hazırlanın,ilerde şampiyon olursunuz.Sadri Başkan kendi klübüne,kendi işine baksın.Ortada bi yanlışlık varsa bunu her konuda yorum yapan Fikret Ünsal'ın dile getirmesi gerekir.Sadri Şener'in aşağıdaki açıklamaları ne kadar objektif olduğunu ortaya koyuyor zaten.Alanen Sivasspor'u hedef gösteriyor.Birileri bizi lider yapıyormuş.İnceden tehdit ediyor.Gerçi holigan bir şehrin holigan başkanından da farklı bir tutum beklenemez.
BEN BİZİM YAZARLARIMIZA KIZIYORUM.BU HOLİGAN,KARANLIK ADAMLARA ALKIŞ TUTMAK POFPOFLAMAK,BRAVO DEMEK NEYİN NESİ?SİZ SADRİ ŞENER'İN AŞAĞIDAKİ YORUMLARINI BAŞLIK YAPIP,
"KENDİNE GEL,HADDİNİ BİL ŞENER?"
DİYE BAŞLIK ATMAK YERİNE,İNCEDEN ALAY İÇEREN BİR YORUMUNA BRAVO DİYEREK BAŞLIK ATIYORSANIZ,SİZİNDE O FB BERELİ VEKİLDEN FARKINIZ YOKTUR DEMEKTİR.SİZDE KENDİNİZE GELİN VE ŞAMPİYONLUĞA GİTTİĞİMİZ,KENETLENDİĞİMİZ ŞU GÜNLERDE KENDİ CAMİAMIZI ELEŞTİRMEK YERİNE,BALANS AYARLARIYLA BURALARA GELDİĞİMİZ KONUSUNDA FİKİR BEYAN EDEN ZERZEVATIN YORUMLARINA YAZILAR YAZIN.

Sadri Şener'in açıklamaları:

''Çok yakından takip ettiğiniz gibi, yoğun çalışmalar ve büyük özveriler sonrasında oluşturduğumuz takımımız, son haftasına girdiğimiz sezonun ilk yarısında başarılı bir performans göstermiş ve uzun süre liderlik koltuğunda oturarak gücünü ispatlamıştır. Ancak özellikle Sivasspor maçıyla başlayan bir dizi hatalar ve uygulamalar, rakiplerimizle aramızdaki puan farkının açılmasını engellemiş, adeta ligin zirvesinde birileri tarafından balans ayarı yapılmıştır.''
Alt 27.02.2009, 13:24   #9
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
ssk58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ama hiç biri ts maçlarına o atkıyla formasıyla gelmiyor nasıl olacak
Gelemiyorlar çünkü maçaları yemiyor. Ama milyonların karşısına keyiflle çıkıyorlar ve o, 3 İstanbul takımlarının bayrakları önünde poz veriyorlar.

Olmaz kardeşim. Dinime küfreden müslüman olsa içim acımaz. Kendi kandaşları, hemşehrileri bunu yapsın, sonra da "kendileri sütten çıkmış ak kaşık gibi" konuşmasınlar. Amaç belli, bizi içeriden karıştırmak. Gelmeyin bu tür oyunlara. Her konuda biz birlik olmalıyız. Vekilimizin yaptığını asla ve asla onaylamıyorum bunu da tekrar hatırlatayım ama oyuna da gelmeyin. Onlar kendilerine baksınlar.

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzonlular nasıl unutmuşlar İstanbul takımlarında yöneticilik yaptıklarını ? Sonrada buldular Sivas'ımızın acıgını prim yapmaya calışıyorlar sen kendi işine bak Sadri Efendi gözünun önunde Mecnun Başkan gibi bir örnek var bakda başkanlık nasıl olurmuş birşeyler ögren. Başkanlık rakip takım hakkında atıp tutmak değildir.
Tebrik ediyorum kardeşim seni.

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.02.2009, 11:16   #10
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

AYK
bahsi geçen isimler trabzonlu ama asimile olmuşlar.
zaten yorumlara bakarsak hiçbirisi o isimleri sevmiyor. kendi statlarınada öyle bereli gelmelerine hiçbiri sesiz kalmaz bizim gibi. tepkilerini en ağır şekilde koyarlar bence.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bravo, sadri, Şener`e