Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Muhtemel 11'imiz
Alt 07.03.2009, 16:24   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Muhtemel 11'imiz

Süper Lig lideri Sivasspor, yarın kendi sahasında konuk edeceği Ankaraspor'u mağlup ederek, liderliğini devam ettirmek istiyor. Teknik direktör Bülent Uygun, "Tüm gücümüzle lige konsantre olduk" dedi.

Fenerbahçe yenilgileri nedeni ile haftayı moralsiz geçiren lider Sivasspor, kendi sahasında oynayacağı Ankaraspor maçını kazanarak yarıştaki iddiasını devam ettirmek istiyor.

Maç hazırlıklarını bugün tamamlayan kırmızı beyazlılarda sakatlıkları nedeni ile Hayrettin ve Faruk ile sarı kart cezalısı olan İbrahim Dağaşan'ın yarınki mücadelede forma giyemeyeceği, hafif sakatlığı bulunan Mehmet Yıldız ve Tum'un ise oynayabilecek durumda oldukları ifade edildi.

Ligde çok önemli haftaların kendilerini beklediğini söyleyen teknik direktör Bülent Uygun, yarınki maçı 3 puanla kapatmak zorunda olduklarını ifade etti. Uygun, "Ankaraspor maçını kazanarak ligde hem liderliğimizi sürdürmek ve hem de iddiamızı devam ettirmek istiyoruz. Biz kendimize sezon sonu için bir hedef belirledik ve bu doğrultuda yolumuza devam edeceğiz. Önemli olan bundan sonra aynayacağımız karşılaşmalarda alacağımız neticeler. Kalan maçlarımızı en iyi sonuçlar ile kapatarak, sezon sonunda mutlu sona ulaşan takım olmak istiyoruz. Bunu yapacak güce sahibiz. Bize güvenenleri de mahçup etmeyeceğiz" diye konuştu.

Sivasspor'un muhtemel 11'i

KADRO: Petkoviç- Abdurrahman, Bilica, Sedat, Murat Sözgelmez- Musa, Sezer, Sylla, Murat Erdoğan- Kamanan, Mehmet Yıldız

SAKAT: Hayrettin, Faruk

CEZALI: İbrahim Dağaşan

BİLET FİYATLARI: Kale arkası 5, kapalı yanı ve maraton 10, VIP 50 TL

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Muhtamel 11'imiz
Alt 07.03.2009, 16:37   #2
EMRE_YÜKSEL
Acemi Yiğido

EMRE_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

79 Mesajına 133 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 EMRE_YÜKSEL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Muhtamel 11'imiz

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Süper Lig lideri Sivasspor, yarın kendi sahasında konuk edeceği Ankaraspor'u mağlup ederek, liderliğini devam ettirmek istiyor. Teknik direktör Bülent Uygun, "Tüm gücümüzle lige konsantre olduk" dedi.

Fenerbahçe yenilgileri nedeni ile haftayı moralsiz geçiren lider Sivasspor, kendi sahasında oynayacağı Ankaraspor maçını kazanarak yarıştaki iddiasını devam ettirmek istiyor.

Maç hazırlıklarını bugün tamamlayan kırmızı beyazlılarda sakatlıkları nedeni ile Hayrettin ve Faruk ile sarı kart cezalısı olan İbrahim Dağaşan'ın yarınki mücadelede forma giyemeyeceği, hafif sakatlığı bulunan Mehmet Yıldız ve Tum'un ise oynayabilecek durumda oldukları ifade edildi.

Ligde çok önemli haftaların kendilerini beklediğini söyleyen teknik direktör Bülent Uygun, yarınki maçı 3 puanla kapatmak zorunda olduklarını ifade etti. Uygun, "Ankaraspor maçını kazanarak ligde hem liderliğimizi sürdürmek ve hem de iddiamızı devam ettirmek istiyoruz. Biz kendimize sezon sonu için bir hedef belirledik ve bu doğrultuda yolumuza devam edeceğiz. Önemli olan bundan sonra aynayacağımız karşılaşmalarda alacağımız neticeler. Kalan maçlarımızı en iyi sonuçlar ile kapatarak, sezon sonunda mutlu sona ulaşan takım olmak istiyoruz. Bunu yapacak güce sahibiz. Bize güvenenleri de mahçup etmeyeceğiz" diye konuştu.

Sivasspor'un muhtemel 11'i

KADRO: Petkoviç- Abdurrahman, Bilica, Sedat, Murat Sözgelmez- Musa, Sezer, Sylla, Murat Erdoğan- Kamanan, Mehmet Yıldız

SAKAT: Hayrettin, Faruk

CEZALI: İbrahim Dağaşan

BİLET FİYATLARI: Kale arkası 5, kapalı yanı ve maraton 10, VIP 50 TL
Bence MURAT ERDOGAN olduğu sürece böyle oyun oynanmazki.Adam fener maçında bizi batırdı ya böyle şey olmaz olsun

***MİNİK YİĞİDO***
EMRE_YÜKSEL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2009, 16:38   #3
esentepeli58
Tecrübeli Yiğido

esentepeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 esentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOKesentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

inş yarın maçı 3 puanla kapatacaz liderliğe devam ?aşağısı kurtarmaz bizi
esentepeli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2009, 16:39   #4
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 942 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Başarılar Dileriz Yiğidolara.!
Alt 07.03.2009, 16:42   #5
memet24
Tecrübeli Yiğido

memet24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

205 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 memet24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

balili bu maçta ilk yarı oynasa çok güzel olurr......................... ..........
memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2009, 16:49   #6
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1063 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Benim kadrom bu haftaki kadrom;

Kaleci
1-Akın
Defans:
2-Murat Sözgelmez
3-Sedat
4-Abdurrahman
5-Bilica
Orta Saha:
6.Murat Erdoğan(Orta)
7.Sergio(Orta)
8.Musa(Sağ)
9.Balili(Sol)
10.Sylla(Ön libero)
Forvet:
10.Kamanan
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2009, 17:19   #7
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Şimdiye kadar sitemizde forumlarımızda bir çok arkadaş Trabzon aleyhine bir çok yorum yazdı, görüş belirtti ancak ben yine de Anadolu takımıdır, iyi geçinelim, birlikte zirveye oynayalım dedim ancak ta ki geçen hafta oynadığımız fener maçına kadar. Fener maçında güye ezeli düşmanları olan fenerin amigoluğunu yapacak kadar neredeyse bütün Trabzonlular kanaryalaştı, biz yenildiğimiz için düğün bayram ettiler. Eee ne demişler keser döner sap döner! Bugün bu vesileyle Konyasporumuzu canı gönülden tebrik ediyorum. Gs maçı öncesi iyi bir tokat patlattılar, umarım bu sersemlik gs maçında da devam edip, güzel bir beraberlikle sonuçlanır.

Ancaaaaaak yarın da Sivassporumuzun ölümüne oynayıp üç puanı alması gerekir, yoksa söylediklerimizin hepsi havada kalacak!

Son söz: Oley oley Konyaspor Konyaspor...

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2009, 17:21   #8
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdiye kadar sitemizde forumlarımızda bir çok arkadaş Trabzon aleyhine bir çok yorum yazdı, görüş belirtti ancak ben yine de Anadolu takımıdır, iyi geçinelim, birlikte zirveye oynayalım dedim ancak ta ki geçen hafta oynadığımız fener maçına kadar. Fener maçında güye ezeli düşmanları olan fenerin amigoluğunu yapacak kadar neredeyse bütün Trabzonlular kanaryalaştı, biz yenildiğimiz için düğün bayram ettiler. Eee ne demişler keser döner sap döner! Bugün bu vesileyle Konyasporumuzu canı gönülden tebrik ediyorum. Gs maçı öncesi iyi bir tokat patlattılar, umarım bu sersemlik gs maçında da devam edip, güzel bir beraberlikle sonuçlanır.

Ancaaaaaak yarın da Sivassporumuzun ölümüne oynayıp üç puanı alması gerekir, yoksa söylediklerimizin hepsi havada kalacak!

Kardeş inanırmısın ben Trabzonspor sitesine üye olup başarı dilemiştim. Ama onlar ne yaptı beni engellediler sitelerinde. Ondan sonrada asla Trabzonspora başarı falan dilemiyorum, dilemiycemde. TRABZONSPOR ANADOLU TAKIMI OLAMAZ.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyupk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.03.2009, 17:32   #9
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1063 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:

Sana katılma çok istedim. Biz Tsye çok iyi niyet gösterdik onlar kendi taraftarının salaklıgı yüzünden bize kin besliyorlar her alanda bizi kötülüyorlar. İst takımlarına karşı oynadıgımızda bile karşı takımı destekliyorlar.

İti desteklerim tsyi asla. Bu sene baya bi nefret ettim bu takımdan. İnş böle yenilgilere devam ederler
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.03.2009, 20:15   #10
omer58
Yiğido

omer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

82 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 omer58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:

ts liler fb ile yaptığımız lig maçında fb yi desteklediler.haklılarda aynı durum sivasspor un basına gelse bende onlar gibi yaparım dedim normal karsıladım,ama adamların kupa maçındada fb yi desteklediklerini görünce dedim ki bunları harbi sivasspor korkusu ezikliği sarmış anadoludan bir trabzon daha çıksın istrmiyolar ve osaatten sonra diyorm trabzonu sivasta eze eze bi yenelim en az sampiyonluk kadar sevinecem,bu ligde herkes şampiyon olsun ts olmazsın,avrupada değil yuna takımı ırak peşmerge takımı ile bile karsılaşsalar destekleyenin ta ........ beter olun...
omer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda omer58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
11imiz, muhtamel, muhtemel