Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Maçı Değerlendirelim
Alt 11.04.2009, 17:59   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Maçı Değerlendirelim

Şampiyonluk yolunda attığımız son adım olan Sivasspor 1 Antalyaspor 0 maçını değerlendirelim.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

Maç hakkında genel yorumunuz ?

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 11.04.2009, 18:07   #2
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın yıldızı kimdi ? Ya sırf gol için ben dayanamayıp Sezer yazıyorum,çünkü o gol öyle bir ilaç gibi geldiki bana

Maçın en kötüsü kimdi ? Şu çok kötüydü diye birini bulamıyorum ama maçın başlarında Balili pek görünmedi birde Kamanan girdikten sonra pek etkili olamadı.

Maçta göze çarpanlar ? Hayrettin'in uzun bir aradan sonra dönmesi ve oyuncularımızın İha Muhabiri İsmail Güneş'in resmi önünde fotoğraf çektirmeleri.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Bu maçta ilk yarıda golümüz eksikti

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? İlk yarı biraz stresliydik sanki ama
2. yarıda üstünlüğümüzü baya baya hissettirdik.

Taraftar nasıldı ? Taraftar özellikle golden sonra çok iyiydi Daha iyi olacak inşallah.

Maç hakkında genel yorumunuz ? Tahminimden daha zor bir maç oldu ama 3 puanı almak ve en önemliside emaneti geri almak çok güzel
LosTie58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2009, 18:19   #3
kolocu5858
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 kolocu5858 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

maçın yıldızı: sezer badur
maçın kötüsü:: fazla kimse kötü deyildi kötü diiyicem fazla kimse yok ama kamana kaç haftadır kayıp
maçta göze çarpanlar::bbp mermuh msuuin yazıcı oğlu evr arkadaşlarına yapılans evgi gösterileri
ne gibi eksiklerimiz var::valla takım muekmeldi fazla eksik göremedim
taraftar ansıldı:taraftar golden sorna coştu bide maç başlangıcı 3 lü yapsalar süepr oljak
kolocu5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2009, 19:19   #4
superglam
Tecrübeli Yiğido

superglam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 superglam FAZLA SÖZE GEREK YOKsuperglam FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
LosTie58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın yıldızı kimdi ? Ya sırf gol için ben dayanamayıp Sezer yazıyorum,çünkü o gol öyle bir ilaç gibi geldiki bana

Maçın en kötüsü kimdi ? Şu çok kötüydü diye birini bulamıyorum ama maçın başlarında Balili pek görünmedi birde Kamanan girdikten sonra pek etkili olamadı.

Maçta göze çarpanlar ? Hayrettin'in uzun bir aradan sonra dönmesi ve oyuncularımızın İha Muhabiri İsmail Güneş'in resmi önünde fotoğraf çektirmeleri.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Bu maçta ilk yarıda golümüz eksikti

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? İlk yarı biraz stresliydik sanki ama
2. yarıda üstünlüğümüzü baya baya hissettirdik.

Taraftar nasıldı ? Taraftar özellikle golden sonra çok iyiydi Daha iyi olacak inşallah.

Maç hakkında genel yorumunuz ? Tahminimden daha zor bir maç oldu ama 3 puanı almak ve en önemliside emaneti geri almak çok güzel
aynen katılıyorum................... .............................. .............................
superglam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2009, 18:25   #5
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Öncelikle Sivassporumuzu kutluyorum. Öyle bir galibiyet aldılar ki dostlarımız sevinçten göklerde gezinir oldu, düşmanlarımız yerin dibine girdi. Özellikle çakma büyük bjkliler öyle hüsrana uğradılar ki anlatamam, adamlar sahiden kendilerini şampiyon olmuş gibi hissetmişler geçen 18 saat içinde, öyle bir tokat patlattık ki çirkin suratlarına bir anda kendilerine geldiler ve gerçeği idrak edip yerin dibine indiler, çıkamazsınız inşallah, MHK destekli sahte şampiyon adayı kara kargalar!...

Gelelim taraftarımıza, maçı tribünde izleyip bu kutlu yürüyüşe ortak olan bütün Yiğidoları alınlarından öpüyorum, bağırsın bağırmasın, tezahürat etsin etmesin, çekirdek yesin yemesin hiç önemli değil! Peki ya güneşli bir Sivas gününde bir paket sigara parasıyla stadda izlenebilecek bir maçı, oturup evinde veya kahvesinde izleyen vurdumduymaz Sivas halkına ne demeli, kale arkasındaki boşluklara nasıl bir izah getirmeli? Tek kelime yuh olsun, yazıklar olsun, siz bu takıma layık değilsiniz! Tekrardan maçı stadda izleyen bütün Yiğidolarımızı tenzih ediyorum.

Dönelim oynanan futbola. Balili'nin neden uzun süredir ilk onbirde maça çıkmadığını düşünüyorduk, kendisi bugün oynadığı futbolla bize cevabı verdi, futbolundaki düşüş ve oyundan kopuşunun izahını teknik heyetin yapması lazım. Onun gibi bir yeteneğin bu derece eksik ve yetersiz görüntü vermesi bu kadro için büyük kayıptır. Forvet hattımızda Mehmet'in sadece birazcık düzeldiğini ancak eskiden Mehmet'i Mehmet Yıldız yapan ayağında top tutma ve takımı pozisyona sokma özelliğini büyük ölçüde yitirdiğini söyleyelim. Ancak attığımız goldeki payını da unutmayıp hakkını yemeyelim. Tum'un gösterdiği mücadele ve rakip defans ve orta sahasında yarattığı tahribatı takdir ediyoruz ancak ayağına artık bir ayar vermesi gerekir, bazen inanılmaz dengesiz pas veriyor, çıldırmamak elde değil.

Takımın geneli için çok kötü diyebileceğim kimse yok ancak geneli için aşırı stres altında dağılmış bir görüntü verdiler, özellikle ilk yarıda çok panik yaptılar diyebiliriz. Kalan 7 haftada zirveyi bırakmamak istiyorsak ve şampiyon olmak istiyorsak daha sakin ve soğukkanlı olmamız lazım. Ayakları heyecandan birbirine dolaşan, pas hatası yapan ve stresten dambur dumbur oynayan bir takım kendine zarar verir, bizi de kahreder. Lütfen şampiyonluk şarkıları söyleyeceğimiz ana kadar soğukkanlı olalım. Sonra çıldırırız merak etmeyin!

Bizim için en kritik iki haftayı oynayacağız. Birincisi belalımız Konya, sürekli zorlandığımız bir takım, ikincisi ise Trabzon, kendilerinden başka bir Anadolu takımının şampiyon olmasını asla istemeyen bir kulüp ve taraftar topluluğu. Bu iki maça dikkat diyorum. İki maçtan alacağımız altı puanla artık çok iddialı konuşabilirim ki şampiyon Sivassporumuz olacaktır. Ancak lütfen dikkat, en zorlu iki maç peşpeşe bizi bekliyor.

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.04.2009, 18:25   #6
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 955 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Maçın yıldızı kimdi ?:SEZER BADUR-BILICA

Maçın en kötüsü kimdi ?TARAFTARIMIZ STADIN YARISI BOŞTU VE ZORLA DESTEKLEDİLER SANKİ TAKIMI.

Ne gibi eksiklerimiz var ? DAHA AYAĞA PAS VE PRES YAPMAMIZ LAZIM

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? HAKEM İLK YARIDA TOP OYNATTIRMADI SÜREKLİ DÜDÜK ÇALIP DURDU.

Alt 11.04.2009, 18:27   #7
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Maçın yıldızı kimdi - Thum

Maçın en kötüsü kimdi - Abdurrahman,Mehmet Yıldız,Balili,Murat Erdoğan,Hayrettin

Maçta göze çarpanlar - Sifo Mehmet denen namussuzun Sadece ve sadece Beşiktaş için oynaması.Şimdi Yıldırım Demiörene nasıl hesap verecek merak ediyorum.

Ne gibi eksiklerimiz var -orta saha.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler - sezonun en sıkıntılı maçıydı sanırım bu maç.

Taraftar nasıldı - Ellerinden geleni yaptılar,yeterli mi? hayır değil ama ne yapalım bunada şükür.

Maç hakkında genel yorumunuz - Çok zor oldu ama kazanmasını bildik.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2009, 18:31   #8
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1515 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Maçın yıldızı kimdi ? Hayrettin Yerlikaya

Maçın en kötüsü kimdi ? hakem ve anlaşma sağlıyamadığı yardımcıları

Maçta göze çarpanlar ? Hayrettinin dönüşü muhteşem oldu

Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta sahada kayıplar vermeye devam ediyoruz

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Artık kolaymaç yok her maçımız zorlu ve her maçımız final bizim için

Taraftar nasıldı ? Taraftar havanın güzel olmasına rağmen stadımızda boşluklar göze çarptı.

Maç hakkında genel yorumunuz ? Çok pozisyon harcadık ama üç puan ilaç gibi geldi

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Abdullah DuMaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.04.2009, 18:39   #9
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar Şifo'ya maçtan önce bende kızıyordum ama hakkını teslim edelim kendini fazla kasmadı.

Şifo eğer galibiyet için biraz bastırsa Antalyalılar'da biraz becerikli olsa 1 pauna razı olurduk.

Şifo oyuncuları yorgun olmasına rağmen son dakkalara kadar hiç oyuncu değiştirmedi
ve maçada çok fazla müdahele etmedi.
bilmiyorum belki yedekde oyuncusu yoktu yada sahadakilerin daha iyi olduğunu düşündü
ama bugün sivasspor gerçekten çok kötü oynadı. futbolcular ayakta duramıyor
topa vuramıyorlar. kaleciyle karşı karşıya gelmiş vurduğu top bir metre ileri gitmiyor.

Antalyada pozisyonlar buldu değerlendirebilselerdi beraberliği kurtarabilirlerdi.
onlarda çok iyi oynamadı ama bizimkiler çok kötü olunca onlar iyi oynamış gibi gözüktü.

Liderlik stresi futbolcuları olumsuz etkileyor çok fazla hata yapıp organize olamıyorlar.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2009, 18:43   #10
avcı1983
Acemi Yiğido

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 avcı1983 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

MAÇIN YILDIZI HERZAMANKİGİBİ SEYİRCİMİZ ÖNE ÇIKANLAR
avcı1983 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı