Alıntı:
07reis58 Nickli Üyeden Alıntı
her beşiktaşdan puan alan kardeşimiz olursa hapı yuttuk...tamam BURSA ya teşekkür ler ama kardeşlik bu kadar kolay kazanılmaz!!!!!
|
sewgili kardeşim:
ben koyu bir BURSASPOR taraftarıyım bizler şimdiye dek her platformda SİVASSPORU her alanda destekledik öyleki şampiyonluk yarışında kimsenin sağlamadığı imkanı belkide BURSASPOR sağladı.aslında işin özünde sportif başarıdan veya buna wesile olmaktan ziyade önemli olan yegane şey BURSASPOR taraftarının sizleri can-ı gönülden kucaklamasıdır..ben buraya forumunuza üye olmak için geldim fakat senin yorumunu okuyunca sadece cevap vermek için üye oldum anlamanı istediğim bir kaç şey var:
birincisi kardeşilik bu kadar kolay değil diyorsunya...bahsettiğin kardeşliği zaten BURSASPOR tarafı söylemiyor bunu söyleyen buradaki SİVASSPORLU kardeşlerim BURSASPOR ...SİVAS kardeşimizdir diye bir şey söylemiyor sadece biz gerek kent gerekse taraftar olarak sizleri destekledik destekliyoruzda
ikincisi güzel kardeşim ...
kardeşten bahsettin ya....bizim zaten bi kardeşimiz var herhangi bi arayışta değiliz ..ama bilmeni isterim ki bizler yani şehrine ihanet etmeyenler daha yapıcı daha tutarlı yorumlar ve düşüncelerle çok daha güzel noktalara gelebiliriz
saygılarımla