Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın “Futbol Federasyonu Sivasspor’a sahanın ısıtmasını yapması için para verdi ancak Sivasspor bu parayı alt yapıya harcadı” diyerek geçtiğimiz sezon Sivas’ta oynanan ve çok tartışılan Sivasspor-Galatasaray maçına ilişkin eleştirilirde bulunmasına Radyospor’da yanıt verdi.
GS İLE FEDERASYO’NUN ARASI NİYE BOZULDU BİLİYORUM
Radyospor’da “Aydın Cingöz ile Haber Aktif” programına katılan Mecnun Odyakmaz, “Bu açıklamadan şunu mu anlayalım, Galatasaray ile Federasyon’un arasının bozulmasının nedenlerden biri Sivasspor’u mu? Ben Galatasaray ile Futbol Federasyonu’nun arasının neden bozulduğuna ilişkin başka nedenler biliyorum ama ben de kalacak” dedi.
ADNAN POLAT KONUYU TAM OLARAK BİLMİYOR
Federasyon’dan stadyum için verilen ısıtma parasını neden alt yapıya harcadıklarına açıklık getiren Mecnun Otyakmaz, “Türkiye’de hiç denenmemiş bir sistemle elektirikli sistem yapacaktık. Bu çalışmayı yaptık ama devre arasında yapılacak bir iş olmadığı için yapmaktan vazgeçtik. Bu işin malzemesi alınmış ve ihalesi yapılmıştı. Malzeme harcanmasın diye biz de antreman sahasına bu uygulamayı yaptık. Sanırım Adnan Polat, konuyu tam olarak bilmediği için yanlış ifade etmiş. Zaten yeni sezon başlamadan da sahanın alt ısıtmasını yaptık. Bu yıl kış ayında herkes Sivas’ta rahat rahat futbolunu oynayacak” diye konuştu.
KISA ZAMANDA ESKİ SİVAS GERİ GELECEK
Sezon biter bitmez stadyum çalışmalarına çok vakit ayırdıklarını söyleyen, Otyakmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Hatta bu işe o kadar konsantire olduk ki takımın transferlerini aksattık. Bunu da itiraf edeyim. İstediğimiz transferleri yapamadık. Maliyetler çok yüksek olunca, yurt içi transferlerine yoğunlaştık. Takımı hazır hale getiremedik burda sorumluluk bizde. Taraftarımız merak etmesin eski Sivasspor tekrar geliyor.”