Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı
Degerli Hemserim Sen Balili nin satilmasi meselesinden Bülent Hocaya kizginsin bu kizginliginda kolay kolay gececek gibi görünmüyor.. Unutamki tüm takim sadece Bülent Hoca degil. Takimin basinda Bülent hoca olabilir ama takim bizim takimimiz. Camia bizim camiamiz Onun icin Bület hacaya Kizip Tüm camiayi yakmiyalim... Bu Basta futbolcularimiza ve diger emek veren camia icindeki kisilere haksizlik olur..
|
saygi deger hemserim,,,
bülent hocaya kizginligimda cok haklisin ,,itraf diyorum ama kizginligim sadece balili icin gecerli degil,,
kizginligim gecen seneki sivasspor kadrosunu tamamen dagitigi icin.......
oturmus kadromuzu 1-2 eksiklerimizi giderecekken,,, takimin iskelesini bozarak,7 futbolcumuzu transfer etigi icin,,, hani yerini dolduracak veya onlardan üstün adam akili takimimizi yenilese, gücüne güc katsaydi ...... inanki gikim bilen cikmazdi.
söylen bir gecmise bakarsan eski sivasspora bir bak......birde simdiki sivasspora bir bak ???? ve bunlari karsilastir bakalim !!!
aradaki farki benim 7 ve 12 yasindaki oglanlar bilen görüyor.
bu arada sunuda dile getireyim,, evet bu takim bizim takimimiz,,baskada takimimiz yoktur,benim sitemimde zaten sadece bu platformde gecerlidir.