Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, ligde kötü günler yaşayan Sivasspor'un bu hafta itibariyle çıkışa geçeceğini söyledi.
Hürdoğan'a özel açıklamalarda bulunan Başkan Mecnun Otyakmaz,takımının aslında fena futbol oynamadığını, ancak şanssızlıkların yakalarını bırakmadığını söyledi.
Bu takıma herkesin güvenmesini ve destek olmasınıda isteyen Başkan Otyakmaz "Şu ana kadar yenildiğimiz maçlara bakıyorum ve hiçte hak etmediğimiz yenilgiler aldığımızı
görüyorum. Gerçekten çok büyük şanssızlıklar yaşadık. Sakat futbolcuların çokluğu,kendi kalemize attığımız goller,son vuruşlardaki şanssızlık ve birazda beceriksizlik,takımı buralara getirdi" dedi.
Teknik heyete ve futbolcularına güvendiğinin altını çizen Otyakmaz "Takıma bu sezon kattığımız futbolculara tek tek bakıldığında çok iyi futbolcular olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ama dediğim gibi,gerçekten büyük şanssızlıklar yaşıyoruz.
Bizim futbolcularımız 1-2 metreden vuruyor, kaleye girmiyor, adam uzaklardan öylesine vuruyor gol oluyor. Bu şanssızlık er veya geç bitecek. Hatta bu hafta sona ereceğini düşünüyorum. İnşallah Sivasspor İstanbul Büyükşehir maçını kazanarak çıkışa geçecek" şeklinde konuştu.
Hürdoğan Gazetesi