Arkadaşlar 2 yılda büyük başarıla kazanan sivasspormuzun birçok taraftarının üyesi olduğu sitemizin görünümünün insanı çekecek etkilecek bi site gibi gelmiyor başka takımların taraftarlarının çok güzel görünümlü siteleri var ayrıca bizi etkileyecek tasarımları var insan o siteden ayrılmak bile istemiyor ancak ben sitemizin tasarımının değiştirilmesinden yanayım lütfen arkadaşlar görüşlerinizi bildirir misiniz???
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
rüştü başkanın işine karışmak bizim haddimize değil ama sitenin tasarımının değiştirilmesi veya senin söylediğin gibi tetikleyici reklamlar olabilir ayrıca senim tasarımın değiştirilmesini istememin nedeni biraz gözü youcu bir tasarım canlılık yok hiç yoktan biraz siteyi hareketlendirecek enerji verecek tasarımlar iyi olurdu "bence"
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Ben bu konuyu açarken siteyi kötülemek için açmadım sakın yanlış anlamayın site biraz daha çekici olsa mesela bursaspor'un tüm taraftar sitelerine bakın siteye girdiğin anda ilgi çekici birçok şey var özellikle bizim sitemizde reklamlar resimle olmalı bence maçlara özel organizasyonlar yapılmalı sadece sivas dışına değil sivas içerisindede, camia'ya biraz hava katacak şeyler lazım sivassporlu birçok kişi bu siteye olanakları yettiği kadar girip inceliyor ama siteden 5 dk sonra ayrılıyor hemen peki neden ilgi çekecek sitede değişik sayfalara foruma sürükleyecek göze çarpan bişey yok.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...