Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Sivasspor Yönetimi Hakkında

Sivasspor Yönetimi Hakkında Sivasspor Yönetimi Hakkında Konular

Seçenekler Arama Stil

Fikret Ünsal'dan "Uygun'un tedaviye ihtiyacı var!"
Alt 01.03.2010, 17:33   #1
ahmetbaba
Yiğido

46 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetbaba isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Fikret Ünsal'dan "Uygun'un tedaviye ihtiyacı var!"

Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal, Bülent Uygun aleyhine sert konuştu. Bülent Uygun'un açıklamalarını Radyospor'da yayınlanan Aydın Cingöz'le Gündem programına değerlendiren Fikret Ünsal, "Bülent Uygun'un tedaviye ihtiyacı var." dedi.

Sivasspor'dan ayrılan Bülent Uygun'un istenilen transferler yapılmadı açıklamalarını değerlendirirken; "Buazza, Burak Yılmaz, Engin Baytar'ı istediğini söylemiş. Burak Yılmaz'ın adı yönetime bile gelmedi. Engin Baytar zaten Trabzon'u istiyordu ve oraya gitti. Buazza geldi, manyağın tekiydi, otelde kavga etti. Biz de gönderdik. Yönetimden bazı kişilerin para meselesi yüzünden bu transferleri istemediğini söylemiş. O kişi de Erdal Sarılar. Yönetim Kurulu üyemiz ve gelir giderleri belirliyor. Şimdi takımın da dengelerini gözönünde bulundurmak zorundasınız. O da bunu yaptı. Sivasspor'un fazla bir gelir kapısı yok. Onun için yaptığı transfer eleştirileri yersiz." dedi.

Bülent Uygun'un bu açıklamalarıyla çok sevdiğini söylediği başkana, yönetim kuruluna haksızlık ettiğini belirten Ünsal, "Bu açıklamaların hedefi yönetimdir. Çok sevdiğimiz bir teknik direktör ancak bunları neden yapıyor bilmiyorum." şeklinde konuştu.

Bülent Uygun'un milli takıma Guus Hiddink'i getiren federasyonun da yabancı olmasını değerlendiren Fikret Ünsal, "bu açıklamalar talihsizliktir. Ne demek federasyon yabancı isimlerden oluşsun. Bu açıklamaları yaptığı için Bülent Uygun'un tedaviye ihtiyacı var. Sevdiğim bir kişi ancak başka birisi bu yorumları yaparsa onu derhal akıl hastanesine atarlar. Böyle konuşması mantıksız. Ne demek federasyon da yabancı olsun." açıklamalarıyla sözlerini bitirdi.
ahmetbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ahmetbaba'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Fikret Ünsal'dan "Uygun'un tedaviye ihtiyac
Alt 01.03.2010, 17:35   #2
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Fikret Ünsal'dan "Uygun'un tedaviye ihtiyac

Fikret Ünsal son zamanlarda takti Bülent Uygura.
Cok sert aciklamalarda bulunuyor.
Bu ikili arasinda bir sorun var ama ne cikartamadim..
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 50sekiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.03.2010, 17:47   #3
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

gecen senekı transferlerden kazanılan paraları paylaşamamışlardır sen cok aldın ben az aldım bıraz delıkanlı olsalar bız bu takımı bu hale getırdık hakkınızı helal edın der ve gorevlerınden ıstıfa ederler o ropurtajı ben gazeteden okudum bulent yonetımde bazı ınsanlar yuzunden takımın bu hale geldıgını anlatmıs bu habere ılk kım tepkı verırse muhtemelen ıkısı ortaktı öküz öldü ortaklık bozuldu muhabbetıyle bırbırlerıne dusecekler dedım bellı oldu kımın oldugu ben hakkımı helal etmıyorum haram olsun

DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58akif34'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.03.2010, 21:18   #4
kayayatakci
Tecrübeli Yiğido

kayayatakci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 275 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayayatakci isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gecen senekı transferlerden kazanılan paraları paylaşamamışlardır sen cok aldın ben az aldım bıraz delıkanlı olsalar bız bu takımı bu hale getırdık hakkınızı helal edın der ve gorevlerınden ıstıfa ederler o ropurtajı ben gazeteden okudum bulent yonetımde bazı ınsanlar yuzunden takımın bu hale geldıgını anlatmıs bu habere ılk kım tepkı verırse muhtemelen ıkısı ortaktı öküz öldü ortaklık bozuldu muhabbetıyle bırbırlerıne dusecekler dedım bellı oldu kımın oldugu ben hakkımı helal etmıyorum haram olsun

BENCE TEK SUCLU FIKRET ÜNSALDIR.ANCAK BÜLENT UYGUNA TAKMIS KAFAYI .TEK SUCLU FIKRET ÜNSAL
Alt 01.03.2010, 21:48   #5
MESSİ58
Acemi Yiğido

MESSİ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 160 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 MESSİ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

onurlu bi adam olsa bülenti göndermek için uğraşacağına kendi istifa eder defolur giderdi. 58akif34 kardeşiminde dediği gibi paraları paylaşamadılar heralde. ama bildiğim bişey varki oda bülent uygunla başkanımızın yönetimimizin arasını açan kulüpteki birliği bozan basın sözcüsüdür.sezon sonunda muhsin hocanın gideceğini hepimiz biliyoruz sende şimdiden açıklama yap sezonsonu görevimden istifa edeceğim de bizde rahatlayalım hocalara zaman veriyodunya 7.ci haftaya kadar 12.ci haftaya kadar... kendinede sezonsonuna kadar müsade et olurmu
MESSİ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MESSİ58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.03.2010, 23:06   #6
58sivas58spor58
Yiğido

58sivas58spor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 58sivas58spor58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

fikret ünsal dan utanc duyuyorum. bülent uygun geri gelsin
Alt 01.03.2010, 23:06   #7
58sivas58spor58
Yiğido

58sivas58spor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 58sivas58spor58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

süper lige bülent len basladik onlan bitirelim .
Alt 01.03.2010, 23:41   #8
of'taki yiğido
Yeni Yiğido

8 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 of'taki yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

senin o dediğin ahde vefayı Ertuğrul Sağlam gibi delikanlılar yapıyor gardaş... Bizim bel bağladığımız adamların büyük kısmı imitasyon delikanlıymış malesef...
of'taki yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2010, 09:20   #9
hacialicelik58
Acemi Yiğido

hacialicelik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 hacialicelik58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:

Evtet arkadaslar sayin fikret unsalin bu takima ne kadar zarar verdigi ortaya cikiyo
Bulent uyguna Buazza, Burak Yılmaz, Engin Baytar'ı istediğin de bunlari almiyalim 40 puan bize yert diyen fikret unsal bu takim 2 senedir kilpayi sampiyonlugu kaciriyo . para yok denildi nereye giti superligden alinan paralar 3-5 mac sabredemedi uyguna . bu hoca ne yapti takim nereye gidiyo simdide konussana. .mecnun baskan ins bu takimi
Layik oldugu yerlere getirecegine yurekten inanaiyorum
hacialicelik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2010, 17:49   #10
ahmetbaba
Yiğido

46 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetbaba isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bülent Uygun tamam takımı bozmuş biri olabilir.ama sivas başarıyı bülent uygunla yakaladı.ikinci ligden beri sivasspora emeği geçen,sivassporu şampiyonluğa oynatan bülent uygun'un bu konuşmalarını haksızlığa uğramasının bir ürünü olarak buluyorum.soruyorum size,siz bir yere 6-7 sene hizmet verseniz ve bu 6-7 sene sonunda başarısızsınız,kötü yönetim gösterdin deseler,sizinde ağzınızdan uğradığınız haksızlık nedeniyle böyle konuşmalar çıkmazmıydı.
ahmetbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ahmetbaba'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
fikret, ünsaldan