Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Lucien belli değil, Yasin ve Sedat oynuyor!
Alt 05.03.2010, 09:56   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Lucien belli değil, Yasin ve Sedat oynuyor!

Sivasspor’un yarın kendi evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir maçına defansta önemli değişiklikler yaparak çıkacağı öğrenildi.

Geçirdiği operasyon sonrasında uzun süre takımdan ayrı kalan Sedat ve sakat olan Yasin’in tamamen düzelmesinin ardından bu ikilinin yarınki maçta görev alacakları öğrenildi.
Lucien Aubey’in haftalardır iyi oynamaması,Murat Sözgelmez’inde belinden sakatlanmasının ardından defansın ortasında Sedat ve Yasin’e görev verildi. Teknik Direktör Muhsin Ertuğral’ın,Lucien Aubey’in şu ana kadar gösterdiği performanstan memnun olmadığı, Sedat ve Yasin’in sakatlıkları nedeniyl mecbur kaldığı için bu futbolcuya haftalardır yer verdiğide belirtiliyor.
Öte yandan,belinde dönme tespit edilen Murat Sözgelmez tedavi için Ankara’ya giderken,sakat olan Abdurrahman’ın yerine forma giyecek olan Uğur Kavuk’unda ağrıları olduğu,ancak maça yetiştirileceği belirtildi.

Hürdoğan Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Lucien yok, Yasin ve Sedat oynuyor!
Alt 05.03.2010, 10:01   #2
Ali Selim
Yiğido

Ali Selim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

87 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ali Selim ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Lucien yok, Yasin ve Sedat oynuyor!

Olaya bak ya takımda oynayacak oyuncu bulamıyoruz inşallah sedat yasin hayrettin ve uğur defansta başarılı olurlar umarım bu maç gol veya goller yemeyiz aksine atarız ilk golu yemez isek bu macı alacağımızı tahmin ediyorum inşallah 3 puan bizim olur bunu da kaybedersek artık umudumuda kaybedeceğim ..

Ali Selim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2010, 10:02   #3
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1600 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

haydi hayırlısı. bir taraftan düzelenler takıma katılıyor diğer taraftan yeni sakatlıklar oluyor.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.03.2010, 10:18   #4
existence
Yiğido

existence - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

113 Mesajına 224 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 existence ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bu adamlar top oynamadan kendini sakatlıyor. inaçsız ruhsuz olmuş bunlar. korkuyorum artık bu futbolcular bizi düşürecek. yapacak tekşart artık takımı taraftar desteğiyle ateşlemek.
existence isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2010, 10:30   #5
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

sanki çok iyi oynuyormuşuz gibi bide sakat üstüne sakat işimiz çok zor
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2010, 10:36   #6
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aubey gerçekten topçu değil yoldan çevirip getirmişler
foruma yazan herkese soruyorum "muhsin hoca geldiğinden beri takımda ne değişti?" ben aradım bulamadım sizde bir düşünün derim
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 11:23   #7
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
calipso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aubey gerçekten topçu değil yoldan çevirip getirmişler
foruma yazan herkese soruyorum "muhsin hoca geldiğinden beri takımda ne değişti?" ben aradım bulamadım sizde bir düşünün derim
kardeş ne değişti biliyormusun bu takım en kötü rakibi denizli karşısından 1 puanla dönerken topu alıp sivasspor kendi defansında 3 pas yapamıyordu üstüne atak denen bir şeyde yoktu şimdi takım atak yapabiliyor büyük gelişme

bu takım ligin en kötü topçularının ligden düşen oyuncuların transfer olduğu bir takım olup çıktı busene düşmezse daha kimse indiremez

aubey bence yasinden çok ama çok iyi bu gün bu hallerdeysek yasinin gelip banko oynadığı maçlara bakacağız ve göreceğizki yasinin yaptığı hataların yüzünde bu takım lige iyi başlayamamış böylesine rezil oyuncuları direk kovmaları lazımdı ama yönetim bedava zehir baldan tatlı dedi ve bedava zehirle busene kendide para kazanamadı bizimde yüzümüzü güldüremedi

SONUNA KADAR MUHSİN HOCA

BEYEFENDİ ADAM ADAM GİBİ ADAM CENTİLMEN ADAM FUTBOLDAN ANLAYAN ADAM MUHSİN HOCAM SİZİNLEYİZ

BU TAKIMA KATTIKLARINI GÖREMİYEN CAHAL ARKADAŞLARIMIZ VAR KUSURLARINA BAKMA HOCAM

CALİPSOKARDEŞ BU LAFLAR SANA CEVAP DEĞİL AMAN ÜZERİNE ALINMA TAMAMEN GENEL SÖYLEDİM İLK PARAGRAFTA SANA CEVAP OLUR ÜMİDİYLE
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2010, 23:30   #8
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş ne değişti biliyormusun bu takım en kötü rakibi denizli karşısından 1 puanla dönerken topu alıp sivasspor kendi defansında 3 pas yapamıyordu üstüne atak denen bir şeyde yoktu şimdi takım atak yapabiliyor büyük gelişme

bu takım ligin en kötü topçularının ligden düşen oyuncuların transfer olduğu bir takım olup çıktı busene düşmezse daha kimse indiremez

aubey bence yasinden çok ama çok iyi bu gün bu hallerdeysek yasinin gelip banko oynadığı maçlara bakacağız ve göreceğizki yasinin yaptığı hataların yüzünde bu takım lige iyi başlayamamış böylesine rezil oyuncuları direk kovmaları lazımdı ama yönetim bedava zehir baldan tatlı dedi ve bedava zehirle busene kendide para kazanamadı bizimde yüzümüzü güldüremedi

SONUNA KADAR MUHSİN HOCA

BEYEFENDİ ADAM ADAM GİBİ ADAM CENTİLMEN ADAM FUTBOLDAN ANLAYAN ADAM MUHSİN HOCAM SİZİNLEYİZ

BU TAKIMA KATTIKLARINI GÖREMİYEN CAHAL ARKADAŞLARIMIZ VAR KUSURLARINA BAKMA HOCAM

CALİPSOKARDEŞ BU LAFLAR SANA CEVAP DEĞİL AMAN ÜZERİNE ALINMA TAMAMEN GENEL SÖYLEDİM İLK PARAGRAFTA SANA CEVAP OLUR ÜMİDİYLE
seninde futbol bilgin bu kadar.birde futbol konusunda hoca konusunda yorum yapmissinya sana ne diyelim
denizli maci diyorsun o macta son 15dakikayi sivas 10 kisi oynadi vede o macta rakip 12 kisiiydi birde hakemleri vardi sahada birde o mac deplasmandaydi orda biz 10 kisi kalana kadar rakibin pozisyonu yoktu.
ilk devredeki ibb macindada 1-0 yenildik ama rakibi bogduk o kadar pozisyona girdik rsakibin tek pozisyonunda son dakikada duran topdan golu yedik kaybettik.
simdi bizim defansin önünde yenik durumdayken 10-15 pas yapiyoruz gelisme bu degilmi hic yoksa 1 -0 yenilelim diye fark bu degilmi
senin gibi adamlarin futbol bilgiside bu hafizasida
sizler gibi fener kökenlilere düsman yapiniz yüzünden gözlrinizde görmüyor.

takim simdi barcelona gibi oynuyor her mac 15-20 pozisyona giriyor rakiplere acidigi hicbirini atmiyor rakibe misafirperver davraniyor ne zaman gelse gec diyor degilmi.
muhsin hoca kalsin kalsin ama gitsin evinde memleketinde kalsin bizim memleket ona göre degil bizim memeleketin havasi soguk insani ters o bize göre degil.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2010, 23:41   #9
oNuR
Usta Yiğido

oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

SONUNA KADAR MUHSİN HOCA

Takım atak yapıyor öylemi.Sanırım ben çoğunlukla yanlış maçlara gitmişim.Kanat organizasyonları 0,pas trafiği berbat,bloklar arası bağlantı yok..Muhsin bey geldikten sonra ne kazandırmış bu takıma bana onu söyleyin?

Sürekli kadroyu değiştirip duruyor,oyunun gidişatını çözemiyor,oyunu okuyamıyor,antrenmanlarda da bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum sürekli sakatlık çıkıyor,Eskişehir savunmasına karşı Erman ı yarım saat tek forvet oynatıyosun 2 li mücadelelerde çoğunlukla yeniksin, kusura bakmayın ama ben hocanın takıma kattığı bişey göremiyorum.
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2010, 10:50   #10
58^SiVaS^58
Tecrübeli Yiğido

58^SiVaS^58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 410 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI

iyi oldu aubey icin Adam dur yo sonra gol yerse sivas herkese agriyo tek premier ligde oynadi diye havalara kalkiyor hadi sedat ve yasin
58^SiVaS^58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
belli, değil, lucien, oynuyor, sedat, yasin