Alıntı:
fedayi Nickli Üyeden Alıntı
hocanın istifa etmesi çok buyuk zarara yol açar hocanın tek eksiği turkcell süperligi tanımaması yönetimin bunu göz önüne alarak hocanın yanına süperligi iyi tanıyan yardımcı bir teknik adam olması gerekir. bu hoca boş değil geçmişine baktığımızda türlü türlü başarılara imza atmış bir teknik adamdır.
|
Hoca kesinlikle gitmeli yoksa "SİVASSPOR"umuz dönüşü olmayan liglere gidecek. Sırasıyla Bank Asya 1.Lig oradan 2.Lig orada da tutunamayıp 3.Lig'e yani 14 sene dipsiz bir kuyu olan kör karanlık kuyu olan çırpınıp durduğumuz (eski adıyla) amatör lige kadar gideriz burası böyle biline. Öncelikle Bank Asya 1. Lige düşersek başta sayın başkanımız Mecnun ODYAKMAZ'ın ve yönetimin kalacağını mı sanıyorsunuz? Başkan ve yönetim de giderse asansör devamlı alt liglere doğru iner. O yüzden hocanın bugün itibariyle gitmesi kalan 10 maçın (biri Ankara 3 puan garanti) 9 maça daha başka bir gözle bakmalı umutla çıkmalıyız maçlara. Yoksa benim hiç umudum kalmadı bu ligde kalacağımıza dair. Arkadaşım sen de hoca boş değil geçmişine baktığımızda türlü türlü başarılara imza atmış diyorsun, ne var ben çözemedim. Sivasspor'a geldi geleli ne yaptı yokları oynattı. Sistem YOK, taktik YOK, oyun YOK, futbol YOK, oyun okuma YOK, yerinde adam değişikliği YOK. YOK OĞLU YOK eeee daha ne yapacak bu takım. Burda futbolcularda da suç var hoca kadar. Onların da kulaklarının iyice bir çekilmesi lazım ama öncelikle hocanın gitmesinden yanayım.