Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Ne olacak bu takımın hali?
Alt 11.03.2010, 09:59   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Ne olacak bu takımın hali?

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Abartmış olmayım,günde en az 20 kişi bana bu soruyu soruyor “ Ne olacak bu Sivasspor’un hali”.
Tabi insanlar bizlerden iyi şeyler söylememizi bekliyor. Onların umutlarınıda kırmak istemiyoruz fakat ortada birde gerçek var. Sivasspor’un oynadığı futboldan sonra ben nasıl “ Merak etmeyin Antalya’yı yener geliriz” diyebilirim? Bu olmayacak bir şey değil, nitekim ligin ilk yarısında Sivas’ta oynanan maçta Antalyaspor’uda yenmiştik, ama Sivasspor aylardır iyi futbol oynamıyor. Asıl sıkıntıda bu zaten!
Çarşıda, pazarda, iş yerinde insanlara “ Teknik heyet ve futbolcularda oynanan oyundan memnun değiller. Onun için siz rahat olun! Bu böyle gitmeyeceğini onlarda biliyor, İnşallah bu hafta düzelir” demekten bıktım usandım!
Zannetmiyorumki, Sivassporlu futbolcular, teknik heyet ve yönetim bizim kadar bu konuda sitemle karşılaşsın ve dakikalarca dil döksünler!
Benim en büyük endişem, özellikle Sivas’ta oynanan maçlarda takımın yine böyle silik ve kötü futbol oynaması, bunun sonucunda da tribünlerin artık maçlara gelmemesi. Aldığımız tepkilere bakılırsa bu noktaya yaklaşıldı. Ancak kesinlikle böyle bir şeyi tasvip etmiyorum. Sivasspor beklenen futbolunu oynamasada, tribünlerde size saç-baş yoldursada bu takımı sonuna kadar desteklemek gerekir. Hiçbir zaman kötü örnek alınmaz. Takım sahada bekleneni veremiyorsa, o zaman tribünler görevini eksiksiz yerine getirmeli. Bugün belki kahredip “ Ne olacaksa olsun” deniyor ama yarın yine üzülecek, kahrolacak sizlersiniz.
Sürekli söylediğim gibi, şu saatte takım için bizlerin yapacağı fazla bir şey yok. Bütün top onlarda. Daha önceki maçlarda 24 puan alan bu takım olduğuna göre, kalan maçlardada 15-16 puan alması sürpriz değildir.
Uzun lafın kısası, taraftar fazla umutsuzluğa kapılmasın takımına destek versin, futbolcularda bir an önce kendilerine gelip, istenen sonuçları alsın…

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ne olacak bu takımın hali?
Alt 11.03.2010, 10:12   #2
existence
Yiğido

existence - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

113 Mesajına 224 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 existence ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Ne olacak bu takımın hali?

Bide destek için buralardayız. Kızıyoruz ediyoruz ama bir iyi haber bulmak amacıyla her yazıyı okuyoruz. Ümütsizlik ve çaresizlik içindeyiz. Suçlu arıyoruz her zaman. İnşallah diyorum inşallah yanılan biz oluruz. Takım ligde kalır ve düzelirde bizde söylediklerimize üzülürüz. Her maç sonrası daha maça gelmem diyorum. Ama yinede gidiyorum. Yinede gideceğim. Yeterki işin içinde ali cengiz oyunları dönmesin. Takım oynayamadığından kaybetmiş olalım bu kadar puanı. Seneye bu konuları bir daha konuşmayız inşallah. Herşey sivassporumuz ve sivasımız için. Bu arada dostumuzu düşmanımızıda öğrenmiş olduk. seneye hepsine hesap soracağız Allahın izniyle. Haydi yiğidolar haydi aslanlar öpüyorum sizi. yanılan tek biz olalım.
existence isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2010, 10:16   #3
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1601 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

moralimiz bozuluyor kızıyoruz üzülüyoruz ama Sivasspora olan sevgimiz hiç azalmıyor.bu takım güzel yerlerde olmayı hakediyor.bizler nekadar kızmış olsak bile takımın yanında olmaya devam edeceğiz.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2010, 10:36   #4
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK

Evet malisef ne olacak bu takımın hali diye bende diyorum.Futbolcular sanki liğ bitsede bu takımdan kurtulsak der gibi bir halleri var. Ne birbirlerine pas veriyor ne topa giriyor nede ayıp olmasın diye rakip takımın kalesine şut çekiyor. Hoca desen tutturmuş bir yol gidiyor ucuz bahanelere sığınarak Rahman raman diye tutturdu. Şimdi Rahmanı oynatmıyor.Aldığımız yabancıları Türkiye konuşacak dedi işte burda bunda haklı çıktı 4 tane yabancı aldı 3 tanesi ortsaha değil gol atmak rakip kaleye şut bile çekmediler. İllaki benim yaptığım transferler oynacak diye tutturdu Zita ve Agbetu gibi futbolcularıda oynatmıyor. (Ağbetu 2 maç iyi onadığı diye sanki cezalandırdı).Harunu oynatmıyor. Sanki takım kazanıyorda takımı onun için bozmuyor gibi aksine kayıp eden takımı bozmuyor.
Yönetim desne hiç kimseye ne açıklama yapıyor, nede neden oynamsıyorsunz diye bir futbolcunun kulağını çekiyor. Sanki takımın bu halinden memmunlar gibi. Sivasın ileri gelenleri se geçen yıl protokol türbininden yer kapmak için yarışır iken o mikrofondan diğer mikrofona koşari ken şimdi adete kendilerini unutturmak için çabalıyorlar.
Sahi ne olacka bu takımın hali?
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2010, 10:50   #5
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Abdullah kardes, sendeki ve birçok hemşerimizdeki huzursuzlugu anlamak mümkün degil...
Ligler bitmis, Sivas küme düsmüs gibi bir hale bürünmüssünüz...
Ne ligler bitti, ne de küme düstük...
Sabretmek o kadar mı güc?
Panige gerek yok, Sivas´in oynadigi futbol bu degil. Oynayacagi günlerde gelecek bekle...
O zaman, Muhsin Hoca neymis haberimiz yokmus mu diyeceksin?
Sivas küme düsmeyecek...
Sivas küme düsmezse elindeki kalemi kirip susacakmisin...
M.Ates ve eski sivasspor´lu Ismail´de aynisiniz...
Ayni kan grubundanmisiniz nesiniz...
Herseyi kötü göstermaye calisiyorsunuz....
FB ´bile 7 haftadir üc puana hasret.BJK daha dün sampiyonluk potasina girdi. Susun ve gelecege ümitle bakin...

SIVAS KÜME DÜŞ ME YE CEK.......
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2010, 11:56   #6
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abdullah kardes, sendeki ve birçok hemşerimizdeki huzursuzlugu anlamak mümkün degil...
Ligler bitmis, Sivas küme düsmüs gibi bir hale bürünmüssünüz...
Ne ligler bitti, ne de küme düstük...
Sabretmek o kadar mı güc?
Panige gerek yok, Sivas´in oynadigi futbol bu degil. Oynayacagi günlerde gelecek bekle...
O zaman, Muhsin Hoca neymis haberimiz yokmus mu diyeceksin?
Sivas küme düsmeyecek...
Sivas küme düsmezse elindeki kalemi kirip susacakmisin...
M.Ates ve eski sivasspor´lu Ismail´de aynisiniz...
Ayni kan grubundanmisiniz nesiniz...
Herseyi kötü göstermaye calisiyorsunuz....
FB ´bile 7 haftadir üc puana hasret.BJK daha dün sampiyonluk potasina girdi. Susun ve gelecege ümitle bakin...

SIVAS KÜME DÜŞ ME YE CEK.......
sivas küme düsmeyecek ama bizim iskence cekmeye ne zorunlulugumuz var?

muhsin hoca geldi geleli 22 mac oynandi hic kimse iyi futbol görmedi görmedigi icinde artik cebimizden yiyioruz bursa maci sonrasi hertkes bursa iyi falan dedi ama unutulmasinki sivastaki macta bursaspor bizim kalemize topu tpou 4 sut atti 3 gol oldu ama bugün oynadigimiz takimlarin ceza sahasina giremiyoruz rakiplerse mazallah elerini kollarini sallaya sallaya geliyor eger beceriklilerse 3-4-5 tane atiyorlar eger beceriksizllerse biz attigimizla mac kazaniyoruz.

bir takimda umut olur ama enazindan denizli gibi futbol oynar rakipleride ancak kaybeder o zaman umutlu olur.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2010, 11:02   #7
H58A
Acemi Yiğido

H58A - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 H58A isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

TÜRKİYEDE TAKIM ÇALIŞTIRAMAYAN,TÜRK FUTBOLUNU TANIMAYAN VE DE DEVAMLI ANCAK YURTDIŞINDA TAKIM CALIŞTIRAN KARİYERİ MECHUL BİRİNİ TAKIMIN BAŞINA GETİRİRSEN ANCAK ÇALIŞTIRDIGI TAKIMI BATIRDIGI GİBİ
YENİLDİGİ TAKIMLARIDA GÖGE CIKARAN BİR TEKNİKDİREKTÖRDEN NE BEKLENEBİLİRKİ BAŞKANIN BU GİDİŞİ DÜŞÜNMESİ LAZIM İNANIN ERTUGRAL I GÖREVDEN ALSA TAKIM KENDİNE GELECEK,DAHA NEREYE KADAR BEKLENECEK KÜME DÜŞÜNCEMİ AKLIMIZ BAŞIMIZA GELECEK SAHADA DANSÖZ OYNATIR GİBİ FUTBOL OYNATILMASIN, FUTBOLU FUTBOL GİBİ OYNATACAK TEKNİKDİREKTÖR LAZIM,
BU HOCANIN YURTDIŞINDA HANGİ TAKIMLARDA KARİYERİ,BAŞARISI OLMUŞKİ SİVASTA OLSUN, SİVAS 3. LİG TAKIMI DEGİL
H58A isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2010, 11:53   #8
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BEN BU ISIN ALTINDA BILINCLI YAPILAN BIRI OLDUGUNU DUSUNUYORUM YOKSA NEDEN HERKES BU KADAR UMURSUZ
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2010, 12:12   #9
yorgun(58)
Yiğido

yorgun(58) - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 yorgun(58) FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kume degil amatörede düşsen yanın dayız başka sivas yok kızıyoruz ama kasap sevdigi postu yere çalarmış
yorgun(58) isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2010, 12:32   #10
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Bazılarımız hocayı,bazımız futbolcıları,bazımız yönetimi bazımız da herkesi suçladık ama sonuç olarak hala küme düşme potasındayız.İçimden birlikolalım destek olalım diyeceğim ama görüntü iç açıcı değil valla ne yazacağımı bilemiyorum.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hali, olacak, takımın