Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, çok önemli açıklamalarda bulundu.
Kayseri'de Bize Destek Verin
Takımla birlikte iki maça çıktığını ve beklenen Sivasspor’un yavaş yavaş oluştuğunu gördüğünü belirten Bakkal “ Sizin aracılığınızla bütün taraftarlarımıza sesleniyorum. Onlar takıma güvenmeye ve coşkulu şekilde destek olmaya devam etsinler. Galatasaray maçında alınan bir puan kadar oynanan futbol ve daha sonra futbolcuların taraftarlarıyla bütünleşmesi beni çok mutlu etti. Futbolcu-taraftar bütünleşmesi bize her şeyden önce gerekliydi,çok şükür bunuda başardık. Ancak
taraftarlarımız bu desteğini ve enerjisini kaybetmeden Kayseri maçındada takımının yanında olmalı. Bunu futbolcularım adına Sivasspor adına özellikle rica ediyorum”dedi.
Taraftarların ve basının görevini yaptığı taktirde futbolcularında sahada görevlerini en iyi şekilde yapacağına dikkat çeken Bakkal “ Ben geldiğim günde söylemiştim, bu takım kötü takım değil,buraları hak etmiyor. Takımda güven eksikliği vardı. Çok şükür bu güveni edinmeye başladık. Bizi sevenler takıma destek olsun,gerisini futbolcularım ve bizler yapacağız” şeklinde konuştu.
Alıntı:Hürdoğan